Dancing like never before

Ja, step up 2  the streets var grym..

Fast det var inte dit jag ville komma, utan jag kom och tänka på när jag såg den här filmen att dans har alltid gjort mig glad, alltså ah man hamnar som i en annan värld när man dansar, musiken, rörelserna.. Jag har alltid älskat dans sen jag var liten och ändå gav jag upp det för att jaga en boll ? Låter det vettigt.. inte i mina öron iallafall.. Jag älskar både handboll och dans..


Jag undrar hur mitt liv hade sett ut om jag hade fortsatt med dansen ångrar att jag la av, kanske börjar igen? Jag vill så gärna.. men återstår att se..

image428
image429


Hur som helst I love it och det är de som räknas.. Jag blev så himla sugen på dans nu ikväll, det är verkligen jag.. Jag, jag, jag .. Men då seriöst och inte som på fest..

Aja nu ska jag gå och sova, Emelie har inte kommit hem än, men hon kommer väl snart.. Ha en bra kväll för övrigt..
Kram på er :)

Ska duscha..

Har just varit och sprungit 5 km med mina nya vikter, det tog på mina ben =) Men det var skönt, tog mig en skönt gympass imorse också körde på ben så gott det gick kände mig sjukt svag idag, men det är väl sen i helgen men annars var det skönt, springrundan gjorde mig mer pigg igen =) Det blir nog att ta en sådan imorgon också skulle jag tro..

Imorgon blir det träning på morgonen sen en löprunda eller kanske backträning om det känns okej :) Får se, sen kommer ju pappsen, ska försöka plugga lite imorgon också tror jag

Men nu ska jag hoppa i duschen så jag inte drar ut på det..

Ha en bra kväll.. =)

Ooooh god

Jag blev nog världens lyckligaste person för drygt en timme sedan.. Iallafall för stunden, jag fick veta en helt underbar grej och det kommer bli världens bästa .. Ojoj =) Im happyhappy..
Haha jag säger inget mer, om du är nyfiken så fråga ;)

Idag blir det att försöka börja med mitt Samhällsarbete.. Jag ska vila en stund nu, sen ska jag ut och springa idag är det verkligen sommarväder tycker jag, man behöver inte ens jacka :) Hur skönt som helst och jag är supersugen på en mjukglass, men kanske någon annandag :)

Min Pappa kommer även imorgon, det ska bli trevligt .. Få umgås lite med honom, kanske blir lite ikea, ska iaf få en byrå tror jag i födelsedagspresent :) Finfint är det..

Nu ska jag gå och vila en lite stund.. Hoppas ni har en bra Måndag..

Natti

Nu ska jag gå och sova, känner mig inte alls trött men jag lär väl somna ganska så snabbt tror jag iaf :)

Kom just hemifrån Anton, jag och Emma var där och lämnade lite pengar och sen så kollade vi lite på nån film som gick på trean.. Trevligt var det..

På Tisdag kommer pappsen hit, ska bli trevligt tycker jag .. Dessutom har jag bestämt mig för att tatuera mig också det kommer bli riktigt fint det.. Underbart.. Emma (Emma Power) säger jag bara.. haha^^

Aja jag hoppas eran söndag har varit piggare än vad min har varit.. Nu ska jag natta..

Bilder

Bilder från igårkväll..







Sådär, nu ska jag ta mig till min dator igen.,

Åååååh.. :(

Ångest

Jag har nog mest otur i hela världen.. Ångest jag kommer ha hela livet..
Jag kommer hädanefter alltid ha med mobilen.. ALLTID.. Jag ska inte missa någonting..

Jag hoppas jag får en sådan där chans någongång igen i livet, snart :S Annars kommer jag gå och älta detta vecka ut och veckan in ..

Blääää..

Fredag kväll

Min kväll var bra tills jag kom ut på krogen, mitt bankomatkort försvann, busskort, id allting är gone.. :S
Hoppas ingen hann ta alla mina pengar bara..

Så nu sitter jag här, pengalös :S Jobbigt läge känns det som..

Ted, isac och Daffy gick just ner och skulle hämta lite pizza, det kommer däremot bli gott för jag är sjukt hungrig.. och ikväll blir det fest igen, tror ni jag kommer dö? Jag tror det, hur jag kommer klara av två kvällar, det känns lite tveksamt.. Att fylla 18 var inte så bra grej med allt drickande.. Men efter detta blir det lugnt ..
Blir bara träning =)

Hur som helst så ska jag gå och ta mig en smörgås för min mage kurrar som aldrig förr..

Fredag

Förlorade finalen mot katrinelund med 7-14 idag, men dom var bättre än vad vi var..

Hur som helst ikväll blir det att gå ut med massa folk, hoppas det blir trevligt, ted, isac och daffy kommer om typ 1 timme kanske och emma och linn kommer också hit snart, så vi får väl se :)

Det är underbary fint väder och jag hoppas det håller sig till imorgon för då blir det massa kul som kommer hända här =)

Nu ska jag ta mig härifrån och göra i ordning mitt hår..

Ha en underbar fredagkväll..

image409

Födelsedagens slut

Nu närmare sig min födelsedag sitt slut, det gick väldigt fort tycker jag..

Kvällen blev trevlig och jag fick hur mycket fint som helst, ni är så otroligt söta.. (L) Tack räcker inte till och tack för att ni kom också, det var riktigt trevligt.. kunde inte bli trevligare än såhär =)

image408

Nu är det bara helgen som inväntas, mitt hjärta kommer ju imorgon så återstår att se vad för fint han kommer med till mig, dessutom kommer det bli en skön helg att bara få träffa honom igen.. jag saknar ju honom..

Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon..

Nattinatti på er, vi syns imorgon kanske :)


btw

Jag satt och tänkte nyss på alla otroligt fina sms jag fått idag, och eftersom jag inte orkar sätta mig ner just nu och skriva tack och så till alla så passar jag på att tacka alla här som läser min blogg som skickat sms till mig så tack så hemskt mycket för alla fina sms det värmer jätte mycket..

(L)

Lite bilder..


Jag och Julia skulle plugga men det blev mys med katten istället ;)


Det där är en av tårtorna jag gjort, inte för att jag är supernöjd med den, men den funkar ju iaf..


jag är i ordning gjord för mitt sällskap ikväll..


Dont know..

You stand there, your doing everything you need to do on your big day, you arrange the whole day, but what are your friends doing then? Nothing, they doesn't even stand up for you.. Disappointed, thats the feeling..

Ikväll kommer väl lite folk hit och äter lite tårta, ska bli trevligt..

Jag tänkte fara ut och springa men jag hann duscha så det blir inte så idag, men imorgon det nog av iallafall så det ska bli skönt =) Kanske gymmet också om jag orkar på morgonen..
Blir även utgång imorgon och på lördag, det kommer nog bli kul tror jag, eller jag hoppas det iaf..

You are my whole life..You are the best part of my day honey..(T)

Jag känner att jag har lite huvudvärk så jag tar nog och vilar mig en stund nu..

image401

Jag saknar dig så oerhört min vän, ibland är allt bara upp och ner och jag vet inte vad jag ska ta mig till utan dig, jag vill inte gå igenom livet utan dig min vän, men nu tvingar du mig göra det :( Jag skulle verkligen göra vad som helst för att få dig tillbaka..

Take a bow..

Födelsedag, kanske ska man göra som du och sluta fira det ? Det är inte värt det.. bara en helt vanlig dag, precis som alla andra daga.., just nu tycker jag bara inte om födelsedagar..

För det första så är du inte här, hur kunde du lämna mig bara här ? hur fan kunde du? Hur kunde du bara gå utan att säga någonting, lämna mig här helt förkrossad, Du var ju den som förstod mig, nu har jag ingen längre som förstår mig på det viset som alltid fick mig glad som du fick, vi hade ju planerat allt så mycket, den här dagen :(
Egentligen har jag ingen lust att ha någonting alls just nu, jag vill bara ha tillbaka dig..

What hurts the most, was being so close..

Hoppas ni har en bra Torsdag iaf, min kanske blir bättre..

18 =)

Nu är jag 18, sedär det känns inte annorlunda förutom att tiden bara rullar förbi alldeles för snabbt..

Jag önskar du kunde vara här med mig nu, eller iallafall ringa som du skulle ha gjort och grattat mig och vi skulle ha så super kul, jag saknar dig min vän, så otroligt mycket.. Det gör ont varje dag, varje minut, varje sekund utan dig..
Jag vill så gärna bara ta tillbaka tiden och göra allt igen..

Däremot satt jag och emma och kollade på Enchanted den var faktiskt lite smått rolig ;) Romantisk om inte annat..

Nu ska jag sova så jag är pigg imorrn..
Natti på er..

With you

Jag sitter just nu och lyssnar på lite musik, ska alldeles strax till skolan, det är fint väder idag igen och jag hoppas det håller i sig också=) Idag blir det tårtgöra, åka förbi med pengar till en vän, sen blir det att städa lägenheten lite grann och plugga såklart.. Det består min dag utav att göra.. Det är mycket , det är det.. Men det kommer vara värt det sen till helgen =) Bara jag blir klar med min hemtenta så är det lugnt

så hoppas ni också har lika fint väder som vi har isåfall passa på att vara ute i det vackra vår/sommar vädret och njut, för snar kanske regnet kommer igen, eller snön för er där uppe :S Fast jag tror inte det. för där uppe måste det smälta nu.. jag förväntar ju mig att komma hem till lite sommar iaf..

Pappa kommer även nästa vecka, vi ska kika sm finalerna, blir trevligt så får jag lite nya grejjer också till lägenheten..

Nu ska jag kila så jag inte bli sen...

image400

Haha snygg där..

R.I.P.

Jag måste bara skänka en tanke till min systers pojkväns pappa som gick bort idag, tänker på er där hemma helst dig Janne, Det går inte att beskriva känslan hur man känner när någon så nära går bort, jag önskar så innerligt att jag bara kunde ta bort det där som gör så ont och att man bara kunde spola tillbaka tiden och få honom tillbaka..

Men som sagt, jag tror inte på önskningar längre för dom slår aldrig in..

Livet går vidare, men själen gör alltid ont.. =/

På utsidan kommer du bli glad igen, men på insidan lever han alltid vidare och ärret kommer alltid sitta kvar där.. Men man får minnas han som han var och alla fina minnen man fått..

image399

Jag tänder ett ljus för dig..
Vila i frid nu..Sovgott

Godnatten

Jag sitter just nu och fördriver lite tid, jag funderar på att kolla gossip avsnitt men då kommer jag vara hur död som helst på morgonen och det känns inte allt för roligt heller :/ Avsnitt 14 är ju här nu och det känns helt underbart jag har längtat så mycket..
eller ja den som visas i sverige och så har ju inte kommit men den amerikanska.. oh yes..

Och idag jag måste bara påpeka det, jag var sjukt hurtig.. Först blev det att vi tränade 1½ timme handboll och efter det satt jag och pratade med Jennifer en halvtimme och sedan gick jag ner i gymmet och gymmade stenhårt, har aldrig varit så trött och svettig efter ett gympass som jag var idag, det var hur skönt som helst, känns skönt att ha kommit igång med träningen igen ordentligt: ) Im back soon you will see..
Så det blev att jag och nettan kom från gymmet typ 12, halv 1 någonting och det var en bra stund från 8 på morgonen till 12-halv1:P

DEssutom så vill jag gratta Nettan, har glömt och göra det.. Hon har ju skrivit på för Heids elitserielag och jag kommer att heja på det så ofta jag kan :) Vad kul detta ska bli, sen återstår det ju att se vad som händer med mig till nästa säsong också ..

Nu ska jag natta tror jag..
Natti på er allesammans, vissa av er ser jag ju i skolan imorgon..

Dont forget (My birthday) Torsdag 24 April - Det är då allt händer;) Tårtdags..

Grrrrr...

Faan, nu har vi varit och hämtat våran tvätt, vi råkade ta fel på tiden så stoppade en tjej tvättmaskinen och slängde ut vår tvätt döblöt tvätt på ett bord för att vi hade råkat ta fel.. och så skulle vi torktumla våra grejjer för att få det torrt jo tror ni inte när vi tar ut det så är våra lakan helt fläckiga, rosa, svarta och allt möjligt grått så det är bara att slänga nu, och mitt påslakan är förstört, typ hälften av mina hummel sockar är missfärgade, bara att slänga i soptunnan och min vita favoritbehå är missfärgad till rosa och lila fläckig och jaa just nu är allt bara skit.. :S

Ja menar ofta en torktumlare ska kunna missfärga kläder? :S låter ju inte vettigt..

Hur som helst ska jag gå och sova nu.. godnatt på er..

sjukt varmt

Idag har det varit sjukt varmt.. jag menar verkligen sjukt varmt för att vara april här har det varit 39 grader i solen,hur som helst, jag och emelie låg och solade och jag brände mina läppar :S kändes nästan som grekland ett tag när vi låg där haha, iaf för ansiktet :)

Har hunnit handla till min födelsedag också = ) nicenice, detta har blivit dyrt men det kommer bli kul.

Nu kom även Emma hit, får se vad vi hittar på..

Nu tar jag mig härifrån.. hejs

finally

Finally, Gossip girl is back on track :)





Natti natti på er allihop :)

hair :)



It's so me:)

Pluggning

Ja då kom ju min "pulpan" över och skulle plugga med mig, tror ni det blev av med något plugg ? Haha nej vi bara satt och snackade massor och tro mig det var trevligt, vi har alltid sådana smaskigheter att prata om..=)
Det har även varit super fint väder idag varmt och skönt, sluppit min jacka också , hade på min nya overall den är supersöt tycker iaf jag, och Anneli min samhällslärare tyckte ju inte annat än jag, jätte söt komentar jag fick av henne idag :)
löd något sånt här "Nej men gud vad söt du är, helt rosa" :P haha..

jo åter till mig och jullan, det kom fram en "katt/hund" till oss och Julia djurälskare som hon är blev gosig med den.. haha skulle inte förvåna mig om hon började plocka upp djur på gatan hon "tror" är hemlösa:P haha det är verkligen min julia isåfall..

Hur som helst ska jag gå och plugga nu om jag nu får lite plugg gjort.. ha en bra kväll iaf..


im yours..

http://www.youtube.com/watch?v=fqtRhn4W8wQ

Den där låten får mig att bli så glad men ändå så ledsen.. Jag saknar och jag känner mig förtvivlad när jag hör den, jag vet inte vart jag ska ta vägen men vill bara försvinna just då, typ "fade away" .. Eller något sånt..

Min vän, hur kan man förstå att ens närmaste vän bara vill lämna livet? Att den inte kan se att det kan bli bättre, att man varit så blind att man inte sett hur djupt det suttit, är vi kanske blinda? Eller vill vi bara blunda för det vi tycker är jobbigt att ta tag i? Så fort vi får en motgång så är det normalt att vi bara vill rymma iväg eller skjuta upp det..
Så är vi, vi vill inte tag i sådant som är jobbigt..

Jag vill bara ha min vän tillbaka, det är allt jag begär..Jag vill bara kunna vakna upp imorgon och förstå att allt detta bara var en detaljerad mardröm som man just vaknat upp ur kallsvettig och hoppas på att man aldrig ska drömma något sådant hemskt något mer, men man får ju inse att det inte är en mardröm utan att det är mitt liv, det är så det ser ut.. Fast jag önskar att det vore så mycket annorlunda..

Jag önskar, önskar, önskar, önskar.. Jag tror inte längre på önskningar för dom slår aldrig in ändå.. =/

Lite bilder

Jag installerade just grejjen till datorn som gör att jag kan ta bilder från mobilen, så jag tänkte att jag lägger upp lite bilder som legat på den ett tag här :)


De svarta blev mina efter många om och men, fast de blåa är också hur söta som helst;) Kanske när jag får lite money..


Ser ni dom blåa/gröna skorna längst upp till höger där, dom är så sjukt snygga jag blev helt kär i dom, skulle vara glad om dom fanns i svart men den där färgen var också sjukt snygg dock så räcker inte mina pengar till :/



Lite av vad jag haft på mig de senaste dagarna, eller någon dag här i veckan då jag lyckats fota lite;)


Jag säger bara VÅR


och DM såklart..

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon till gympasset och sen till Historian..
Däremot har jag bestämt mig för att vara hurtig imorgon , blir springning efter skolan och lite styrka.. Sen blir det bara PLUGG :/

Och jag har även hunnit planera en hel del till helgen, hoppas bara allt ordnar sig..

Nattinatti mina vänner..

Ojoj

Ja nu sitter jag här och planerar min födelsedag, det ser ut som att det blir mkt att inhandla men det blir det nog värt:) Det blir mycket överraskningar men det är ju bara kul =) Hur som helst så hoppas jag det ordnar sig med lokal annars blir det ute eller så kanske det bara blir en "liten" kväll med dom närmaste .. det ordnar nog sig hur det än blir..

Har ni där uppe lust att komma? jag skulle inte tacka nej till er besök ,det vore ju riktigt trevligt.. det skulle verkligen göra min födelsedag till den bästa i hela universum.. Och måste passa på att säga att jag har världens bästa föräldrar, dom hjälper då mig med allting =) Ger mig tips osv och det känns ju bra :)

Det är lite smått spännande just nu känns inte min vecka så himla jobbig faktiskt eftersom jag har något riktigt roligt att se framemot:)

ah nej nu ska jag ta och planera lite till och ta mig härifrån.. ha en trevlig söndagskväll och för er på aspero så ses vi imorgon:)


I gbg igen

Har kommit hem nu från Lkpg.. Det har varit en underbar helg, har varit skönt.. har hunnit vara förbi och fira min kusin som fyllde 15, jag gav ett super sött halsband till henne som jag själv inte skulle skulle tackat nej till..
Men snart är ju även min födelsedag och jag ser framemot den, bara det blir som jag har planerat nu..

Ska träna asmycket nu, förra veckan blev ju riktigt bra.. tränade på för fullt, en dag blev vi ute till och med till halv 11 för att vi körde backträning, jag, emelie och nettan:)Så kan det gå när man är hurtig..

Hur som helst så blir det skol-sm i helgen och det ska väl blir kul .. bara man får spela lite grann.. Synd att inte mina vänner från norr är här nere när jag fyller år, jag saknar ju dom..=)


stan

Sitter just nu inne i stan hos min kusiner, ska snart åka tillbaka till malmslätt blir nogmed ted föräldrar dom är inne och kollar när my är och gör någon dansuppvisning..:)
Min dator är kanske fixad det återstår att se när jag kommer tillbaka till gbg=)

Hur som helst blir dett grilla idag och det ska bli supergott, jag är verkligen sugen på det.. Har ju varit fint väder idag också, och jag sitter just nu i min favorit dress, hummel såklart:)

Nu ska jag kila.. over..

Helg i Lkpg

Har just suttit och skrivit frågorna på min Historia hemtenta.. det går sådär jag har hunnit kladda ner lite på g frågorna och skrivit hur många sidor som helst på min första mvg fråga det är sjukt jobbigt.. jag får se till att ta tag i den på måndag ordentligt och skriva klart det, för det ser ut som om detta kommer ta lite tid trotsallt..

Ska snart in till stan för att laga min dator hos min kusin ellerj ag hoppas han kan laga den åt mig iaf..

Hur som helst har vi fint väder här och det känns super skönt eftersom jag behöver lite sol känns det som..Men nu ska jag ta mig härifrån och göra mig i ordning..

Hoppas ni har det bra, ses snart..
Ha en bra Lördag också =)


Jobbbbbigt..

Jag har bara lust att ta min dator öppna fönstret och kasta ut den och aldrig se den igen men nu kan jag ju inte det för det skulle betyda att jag inte skulle ha haft någon dator kvar och då blir man ju lite smått ledsen om man inte har det.. För jag behöver ju den, bara den skulle ordna sig helt nu så skulle jag bli superglad :) Det skulle nog vara min perfekta dag isåfall..
Menmen jag har funderat över det och jag har nog kommit fram till att det lär nog ta ett tag innan min perfekta dag kommer.. Jag får överleva helt enkelt..

Snart ska jag åka till Linköping också, ska umgås med hjärtat och vara förbi och lämna min present till min kusin Ylva som fyller 15 år idag..

Jag hoppas ni inte har glömt att den stora dagen närmar sig =)

Nu ska jag lägga mig ner sova i en 20 minuter och sen ta mig ner till centralen och ta bussen, dock ska jag sitta i en buss i typ 4 timmar idag när det är detta helt UNDERBARA väder idag, jag hoppas helgen också förser mig med sådant här väder för tro mig jag behöver det.. Det är just nu 33+ grader i solen .. Men kanske typ 10+ i skuggan eller nåt kan jag tänka mig eller mindre, det blåser ju och det är inte alls lika skönt..

Ne nu tar mig härifrån hoppas ni får en bra Fredag och en bra helg, ska försöka återkomma när jag är där uppe..

image365

seeg..

Nu är min dator seg igen.. jag vet inte varför om det är mitt virusprogram eller vad det nu är som gör den seg.. Ni idea.. Jag har ävwen bytt virusprogram till AVG och den fungerade utmärkt i förrigår och nu är den cp.. alltså jag blir helt galen.. det ska inte ta hundra år för virusprogrammet att uppdatera.. brukar ta max en fem minuter..
:S:S

Aja nu ska ja kila härifrån ska käka..

Galet

Detta är verkligen galet, jag har fått igång min dator:) Helt underbart och den är verkligen underbar precis som när vi fick den i början.. skönt om inte annat.. och jag vet faktiskt 2 personer som kommer bli glada att jag fått igång den, jag tror dom vet själv vilka dom är:)

Jag tänkte lägga nån bild kommer mer sen:)



Nu ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgon:) Nattinatti på er..



Underbara

Underbara små saker jag hittade på forever21:) här är mina favoriter :)





Nu ska ja sova.. natti;)

Trött

Jag är sjukt trött idag känner jag, ska nog lägga mig och vila en stund.. Eftersom vi har ett underbart schema denna period så slutar jag varje Tisdag halv 10.. Fast jag som är så himla hurtig just nu går såklart till gymmet efteråt så jag slutar kring 11 men det är skönt ändå=)

Jag var riktigt hurtig både idag och igår.. Igår gymmade jag benen hårt och efter det for jag ut och sprang hemma på kvällen och körde med vikterna här hemma lite på mina armar.. Idag så tränade vi handboll i skolan på morgonen sen tog jag mig till gymmet och drog igenom min armar :) så nu är jag helt slut och känner att jag behöver lite vila..

Jag var in och köpte min vikter till benen som jag ska springa med också idag och en söt present till min kusin Ylva som fyller 15 på fredag=) På tal om födelsedag så är min nästa Torsdag helt underbart det kommer bli en fullspäckad helg och jag har redan börjat planera lite grann har inte kommit så långt eftersom det suger att planera sånt här i ensamhet så jag inväntar nog Emelie istället =)

Hoppas ni har en bra Tisdag för övrigt, nu drar jag mig mot soffan..

image352

Match bilder

Hittade lite bilder från helgen när jag spelade, haha de är ju lite smått roliga:P Annars om ni vill se mer bilder så gå in på www.pixbox.se och sök på karrahf så lär ni nog hitta lite smått och gott..



Nu ska ja vila..

Måndag

Det är så Måndag igen och jag är trött, faktiskt väldigt trött ska ta mig en slumrare nu snart till 6 sedan ska jag ut och springa lite, ska bli skönt faktiskt = ) Sen ska jag och Empan och handla lite mat för det behövs, min mjölk är slut och det är inte alls kul ..

Nästa vecka då fyller jag år, kul va? Det tycker iallafall jag..Ska blir en fullspäckad fredag,lördag =) riktigt kul kommer det nog förhoppningsvis bli..



Nu ska ja ta mig härifrån, hoppas er måndag har varit mer fartfylld och roligare än vad min varit, kanske blir lite bättre inåt veckan förhoppningsvis=)

Bilder

Lite bilder från igår :)



Nu ska vi ta vår promenad :)

Semi today

Semifinal idag mot Sävehof.. Jag vill och jag hoppas resten av laget också vill lika mycket som jag, det återstår ju att se.. Holmberg blev ju skadad igår och Malin ska inte spela så vi blir mindre spelare idag men förhoppningsvis.. jag hoppas verkligen på att vi tar det här, det skulle vara sjukt kul=)

Jag och Emelie ska snart ta oss en promenad ner till Lundby strand där vi ska spela.. ska bli skönt med en promenad för det är jätte fint väder idag..

Hoppas ni får en bra Söndag.. Kram på er

Matcher

Vi har vunnit alla idag och jag tycker det har gått faktiskt bra för mig så jag känner mig hyfsat nöjd, vi möter sävehof imorgon i semin så återstår att se hur det går..

Vi skulle egentligen ha åkt och fikat ikväll men nu blir itne det av för dom ska och kolla film med några och jag får se om jag orkar det, kanske blir en "hemmamys" kväll för mig istället det låter faktiskt mer lockande än att sitta och glo framför en film..

Jag och Emelie ska iaf ta våra "bilder" nu, har gjort oss i ordning.. de ska nämligen hänga uppe på väggen här hemma i hallen tror jag :) Så hoppas dom blir fina..

Nu ska ja bege mig, ha en bra Lördag kväll.. Kram på er ..

En för alla, alla för en..

we are the winners we are all the best
att vi få va tillsammans det betyder mest
även om de mulnar och ridåen har gått ner
så har vi ändå vunnit om alla hänger med













Jag måste passa på att tacka er, ni gör min tillvaro extra speciell här nere och ni gör min vistelse här nere Göteborg till något helt underbart.. jag ser SÅ framemot fler dagar med er och nästa år med, vårt sista år tillsammans kommer det bli, det känns så himla tråkigt.. Får inte glömma nämna mickan heller, hitta ingen bild på henne på Emmas dator bara..

Thank you for all you've done for me (L) Vänner ..

Jag uppskattar er skarpt, ellerhur we are all the winners?`:)

Let it go..

Jag sitter hemma just nu, blev inte att springa cooper-testet idag, jag är alldeles för förkyld och jag vill kunna spela DM i helgen, så det är bara att hålla sig frisk för min del..

image295

Så nu snart ska jag åka till skolan, jag ska göra klart min och carros redovisning om vikingarna på Historian, så det hoppas jag går bra, jag är inte nervös alls, brukar vara det men det känns rätt okej nu har ju gjort det hur många ggr som helst så det är nog rätt lugnt =) Min klass är inte så farlig;P

Har match ikväll 19:20 i kärra sporthall mot ale, återstår att se hur helgen blir..

(Jag saknar min vän så det gör ont, man blir så där tom i hela kroppen när man tänker på det.. Det känns som om man är helt ensam, fast man inte är det men det känns så.. Man står upp fast man just har ramlat, det är jobbigt det finns inga ord som beskriver den där hjälplösa känslan man har vareviga dag.. )

Ibland när folk liksom nämner någonting som kan ha haft något att göra med honom då vrider sig hela magen på mig och jag vill bara springa iväg och aldrig komma tillbaka.. Jag vet inte vad jag ska göra utan dig vännen, varför lämnade du mig här???

Nu tar jag bussen, ha en bra Fredag..

Dikt till dig..

Denna dikten gav jag till Erock på hans på begravning..

Till minne av Erock Stillström

Älskade vän
Vi saknar dig så
Jag tror aldrig jag kan förstå
Inte fullt ut
Att din tid här hos oss är slut

För mig är du ute och reser
Du reste till evigetens land
Den har en annan strand

När skeppet du tog försvann i horisonten
Dök det upp i åsyn från en annan strand
Stranden som tillhör evighetens land

Där blev du välkomnad
Av de du redan känner
Och av alla nya vänner

Älskade vän
En resa med skeppet även jag får
Men det kan dröja veckor, månader, år
Då får jag åter höra din röst och får se dig
Jag får känna din doft när du kramar mig.

Aldrig ska vi sluta älska dig!
Sov gott vännen, vi ses snart igen i Nangijala

En sista hälsning: Du kommer alltid att finnas hos mig, din vän för evigt Emma Hjerpe


Complicated

there's no need to complicate our time is short..

http://www.youtube.com/watch?v=YBt-9LhE8ms - Tillägnat Erock.. Jag kommer ihåg hemma hos dig när vi kolla först skräckfilm och sen så hade vi på denna låten hela natten när vi somnade..
Jag, ibland har jag sådana där dagar då det känns sådär otroligt tungt och idag är en sådan där dag känns det som..

Sitter och lyssnar på massa musik som påminner om dig..

Iggy Pop - the passenger, det är din låt, alltså så sjukt jag blir så glad men ändå så ledsen när jag hör den.. The best time of my life var somrarna med dig vännen, jag kan inte förklara hur många dagar hur mycket du har förgyllt mitt liv, jag vill inte sitta här och tänka tillbaka utan jag vill ju att du ska vara här min vän, ska vara här med mig nu och vi skulle ha sjukt kul, åka buss med pyjamas var ju en av ideerna du hade:P alltså, jag det går inte att beskriva dig.. du är/var och förblir min stjärna..

Saknar dig gubben..

image294


prov och sjuk

Usch, jag är jätte förkyld och det känns inte alls bra, så jag tänker inte vara med på idrotten idag men jag tänker gå dit så man får närvaro, jag vill ju kunnat springa cooper imorgon så det är bäst att jag inte mår såhär imorgon, jag som har tänkt slå mitt rekord men det kan jag nog bara drömma om med denna förkylningen.. bara jag är frisk till DM också så är det lugnt..

Har prov idag i idrottspsykologi några veckor sent eftersom jag sköt även upp det provet och jag får väl se hur det går, igår gick det bra när jag förhörde mig själv, men återstår och se om jag kommer ihåg allting bara.. Däremot så känns det skönt ändå att jag gjorde samhälls provet igår ändå, så jobbigt att skjuta upp saker..

Men du, du får ha en bra Torsdag, jag ska kila ner till skolan nu..


Hemma

Nu ska jag plugga, tror ni jag har gjort dt? nopes.. och jag gjorde provet idag ändå och jag är super glad om jag blir godkänd för jag hade inte pluggat mer än typ 20 min:P det återstår att se hur det gick iaf.. Min engelska gick mycket bra..

Nu ska jag äta lite mat och faktiskt sätta mig och plugga, ha en bra kväll kanske skriver senare ska och kolla kvalet nu..

/ Hjerpe

Tidig morgon

Jag råkade visst komma tidigt till skolan idag, en halvtimme :S menmen så går det när man inte kollar bussen och bara sätter sig på den varje dag.. haha, jag orkar aldrig kolla .. kanske får börjar göra det nu..

Skulle egentligen ha prov idag, men så blir det inte idag har inte alls hunnit plugga får ta det nästa veckan istället, har haft två prov igår och så har jag ett imorgon så jag kände att jag inte orkade alls att ha prov idag också, sen har jag missat två lektioner av samhällen och det är dom lektionerna han har gått igenom om provet på så nej det blir inge sånt för min del idag..

Hur som helst, så ska ja plugga lite idrottspsykologi idag, hoppas jag klarar mig på provet imorrn..

Ska kolla kvalet sen tror jag, nu kilar jag hoppas ni får en bra Onsdag och hoppas ni är friska och krya själv är jag förkyld som attan.. :S

(Haha glömde Mallejum hälsar, gå gärna in på hennes blogg;) mallejum.blogg.se

Vackert väder

och jag sitter inne med plugg.. kul va? "haha" jag skrattar inte, kanske tar ut böckerna och sitter i solen istället.. För emelie är ju totalt döv hon hör ALDRIG sin telefon, kanske dags att skaffa hörapparat eller nåt?:P

Hur som helst har vi träning ikväll, men de känns som om det där 80 min med resande känns bortslängda på resa för en löpträning när jag lika gärna kan springa här ute i slättadamm som dessutom är sjukt mycket bättre springspår.. så jag kanske gör så och lägger de där 80 minuterna på plugg istället..
Plugg, usch it sucks ..

Saknar Lkpg också.. :/

Nu tar jag mig härifrån, ha en bra Måndag..


 


More



Och såklart mina älsklingsbilder;)



Och mitt saknade hår:S


Nu ska jag sätta mig och plugga eftersom att jag har sjukt mycket att göra i skolan just nu, jag återkommer imorgon.. Ha en bra kväll

Bilder

Nu kommer bilderna jag skrev om i förra inlägget..






Pictures of you

När jag kollar på alla bilder på dig så blir jag sådär stum och stel i hela kroppen, för då kommer sanningen fram om att jag ALDRIG mer kommer få dela mer minnen med dig, jag kommer ALDRIG mer få höra din röst "Hej Emma, det var ett tag sedan, får jag ingen kram" .. Alltså jag kommer aldrig ens kunna ringa dig, skriva till dig, se dig.. Du är försvunnen bara.. Jag har bara mina minnen kvar och jag vill ju ha så mycket mer än så..

I wonder what could have been?

Vännen, jag förstår det inte jag vill aldrig förstå det..Din begravning var så himla vacker jag ville bara stanna där för evigt, att inget av detta var tvungen att bli sanning men nu blev det de.. men jag vet att du tyckte om begravningen, det var så himla mycket folk där så mycket vänner som kom...



Nu sitter jag i Göteborg igen och det känns faktiskt lite små tragiskt jag trivs så himla bra i Linköping.. Det blev att träffa Teds systersson och han är helt underbar :) Sedan var det ju begravningen, sedan blev det fest hos Teds syster eftersom hon fyllde år och det var faktiskt riktigt trevligt och nu åkte jag hem och det känns inte allt för bra.. Det känns så himla tryggt där borta jämfört med här.. menmen, jag överlever nog här nere allt..

Snart min födelsedag också..

Jag tänkte bjuda på lite blandade bilder som jag nyss lagt in.. Kommer i nästa inlägg eftersom detta blev så himla långt..

Hoppas ni har haft en bra helg..

Linköping

Just nu sitter jag ute i Malmslätt..

Begravningen igår gick bra, sjukt jobbigt var det men jag återkommer med det när jag är tillbaka i Göteborg och berätter lite mer..
Kommer imorgon kväll.. dock så kommer jag vara tvungen att tokplugga när jag kommer hem, har typ 3 prov på Tisdag och sen ett prov på Onsdag.. Stressigt kommer det blir..

Hoppas på att man kommer klara det bara..

Nu ska jag ta mig härifrån, ska börja göra mig i ordning, teds syster fyller år..

Ha en bra Lördag !

On my way

Nu är jag på väg, sitter med jackan på väntar bara på att klockan skall bli 17:47 så jag ska gå ner till bussen..
Trevligttrevligt ska det bli .. Men jag vill inte till begravningen för det betyder att det blir mitt sista farväl och det vill jag ju inte att det ska vara, för då måste allt detta bli verklighet..
Usch nej det vill jag inte..

Jag tar iaf bilder där uppe så jag sätter in lite sen.. och visar hur vackert det var ..

Hoppas eran helg kommer bli bra, kommer sakna er här men iaf vi ses ju när jag är tillbaka, måste ju börja fundera över min födelsedag hur den ska se ut =)

Ha en bra Torsdags eftermiddag och hoppas ni har det lika soligt och värmande som vi har det här nere i Göteborg..

Nu kilar jag.. Ses =)

Linköping + läxförhör..

Jag har läxförhör muntligt med min lärare i Historia idag, om det Antika Grekland och Romariket.. De andra kommer ha skriftligt jag hoppas dt går bra, för jag pluggade ändå inte så mycket igår men ändå så jag kunde typ de största dragen om det =)

Ikväll blir det att ta bussne till Linköping, ska bli skönt att träffa hjärtat mitt men dock så jobbigt att gå på begravningen, det är ingenting man vill.. Men samtidigt är det som mitt sista farväl till dig min vän, jag förstår det inte när jag tänker på sommaren så får man sådär ont, det bara dunkar sådär ont i hjärtat för jag vet att sommar och allt annat aldrig kommer bli som förr..

Jag måste tacka dig för allt du har gett mig och hur roliga stunder jag har haft med dig, du gjort livet sådär extra bra ibland.. Saknar dig min vän så otroligt..

Nu ska jag ta mig mot bussen och mot idrott och hälsan, återstår att se vad det blir där :)
Ha en bra Torsdag

Träning + nya skor

Jag har träning snart, ska plugga som en psyk på dit vägen..

Har även inhandlat ett par nya söta skor som jag bara älskar ska även ta mig en titt på dom svarta till födelsedagspresent också :) Underbara är dom ..

Men jag återkommer med bild på dom.. nu måste jag fixa med plugg osv.. Hade gott

Trött

Sitter i skolan just nu är och dötrött..ska gå till typ halv 4 idag och det känns sjukt jobbigt, vill bara ligga hemma och sova just..

Däremot ska jag senare efter skolan innan träning gå och kolla på *"mina" nya skor;) Om jag nu bestämmer mig för att köpa dom..Hur som helst så blir det nog bra..

Igår blev det att umgås med Emma hela kvällen, spelade lite tv-spel, fastnade framför youtube och sen kollade vi so you think you can dance:P Trevligt värre och så blev det en Johnny's..

Nu börjar Historian, vi får höras av senare..
Ha en bra Onsdag

Senap

Idag har jag vart och köpt Senap, Johnnys senap =) haha var bara tvungen att skriva det.. Emma och jag satt och pratade just om det:P

Har även köpt en present till Mammsen min, hoppas hon blir glad över den.. och sen en kula till mitt navelsmycken eftersom jag tappade min senaste :)

Hittade ett par underbara skor jag ska inhandla för mina födelsedagspengar dom är verkligen UNDERBARA.. i love them ! så det är värt det eftersom jag verkligen vill ha dom..

Nu ska vi spela lite tv-spel återkommer senare..
Hade bra :)

Skolan igen..

Trots att jag slutade vid tjugo i 11 jag började 10:P så sitter jag kvar.. Vet ni varför detta "under" inträffar? Jo för att jag har massa arbeten jag var tvungen att skriva klart.. och nu är jag äntligen färdig, jag har skrivit klart ett 4 sidigt arbete på ledarskapsprofilen och skrivit klart min målsättning till idrottspsykologin :) Jag är faktiskt mycket nöjd med båda arbetena.. nästan mest nöjd med mina framsidor helst till målsättningen den var lite småttkul..

Jag skall alldeles snart åka hem och göra min källkritik som ska vara färdig imorgon till Historian så men det ska jag nog hinna med den går nog ganska snabbt att göra, sen ska jag hem och beställa biljetter till Linköping ska bli super mysigt att umgås med hjärtat igen dock så är det begravningen och det kommer bli sjukt jobbigt ..

Däremot behöver jag tips om vad jag skall göra på min 18års dag? Några roliga ideer?

Nu kilar jag återkommer sen..
Ha det bra

Göteborg

Nu är jag i Göteborg igen, kom igår.. Skulle egentligen varit på träningen idag men jag valda att sova lite grann eftersom jag sov typ max 3 timmar igår och så skulle jag göra prov nu på morgonen och då ville jag inte sitta och sova under provet heller så.. Jag får ta mig ut och springa lite senare idag så jag inte missar för mycket..

Ska ju bli hela nyttigheten själv nu, det kommer bli tufft efter att ha varit onyttig hit och dit ett tag nu, men det blir nog bra är bara att vänja om sig nu till det gamla, skulle aldrig ha börjat igen:P Men så är det när man slinker dit ibland och tröst äter då och då menmen inget mer.. :)

ska börja komma igång ordentligt nu, bara min svullnad på foten skulle gå ner, trodde den skulle vara så gott som borta tills nu men inte.. fast jag tränade ju igår det kan ju också ha gjort så att den inte ville gå ner :S menmen det kommer väl.. Åker till Linköping på Torsdag också, blir Erocks begravning och jag har inte alls lust att tänka på det just . Blir bara ännu jobbigare än vad det redan är..

Nu ska jag gå till bussen..

Ha en bra Tisdag !

RSS 2.0