Igen..

Nu sitter jag här igen, vi drog oss aldrig utåt, vi gjorde oss i ordning sen så förstörde vädret allt och vi bestämde oss för att inte ta oss någonstans ikväll, det blir hemma ikväll istället och imorgon lagfest.. =)

Vi vann matchen idag med ganska mycket ändå, spelade urkasst i början men sedan började det arta sig, spelade höger 9 och kant på båda.. kant säg i anfallet men hur kul som helst att kontra:) Men sånt är livet.. Jag vågar ju inte riktigt än och än värre var det ju mot Ph 07 eftersom det var mot dom jag skadade mig sist så det kändes nervöst i början att ens våga spela mot dom, men jag vågade och jag känner mig stolt att ha kommit över det psykiska partiet nu är det bara att komma tillbaka igen =) Jag längtar super mycket..
Vill bara kunna vara som förut köra på 100 hela tiden..

Jag har tänkt sätta mig framför tvn faktiskt, göra mig lite te och rostade mackor och det låter mysigt i mina öron för jag är dötrött nu och behöver vila upp mig ..

Nu tar jag mig härifrån för nu kurrar magen min..

image28


Hoppas ni får en mysig kväll ikväll eller att ni får en riktigt partynatt tillsammans med era nära och kära, jag ska iallafall ha det trevligt hur som helst :)

-im watching you

/ Hjerpe

Bråttom:)

Jag slänger in ett litet inlägg, ska bege mig till matchen nu :) om exakt 1 minut ska jag gå till bussen..

Jag hoppas allting fixar sig ikväll för nu är jag på bra humör. Hoppas ni får en bra kväll alla för det hoppas även jag att jag får :)

Sköt om er och det lugnt ;)

/ Hjerpe

Hejdär

Nu sitter jag hemma och skickar lite mms till hjärtat mitt och ger lite förslag på nya jackor till honom som jag hoppas att han kommer gilla eftersom jag gjorde det:)
så det återstår att se..

Nu sitter jag här och väntar på att min mat ska tina upp så att jag kan värma den.. Sedan väntar jag också på att matchen ska börja.. Sedan ska jag förhoppningsvis till gamleport och heja på Mia som är där och går som modell hon gick vidare sist så jag hoppas hon gör det nu med:)
Då återstår det bara vad jag ska ha på mig ikväll ? Några fina förslag till mig kanske? För just nu är jag bara lite virrig och kan inte riktigt bestämma mig..

Detta var allt för nu..

- im watching you

"im gonna write you a love song"


/ Hjerpe

Hon är arg..

Ja då sitter jag här i skolan brevid Pulpan och hon är lite irriterad idag känner jag, eftersom alla bara klankade ner på henne på engelskan idag..:P Lite kul där..

Hur som helst så ska vi spela idag mot PH 07, även pulpan som är skitsur nu;)


Haha ska hem snart men bussen går inte om ungefär sisådär 20 minuter så det blev att sätta sig här och fördriva tiden litegrann..Jag är helt slut idag efter träningen är fortfarande sjuk så jag borde inte ha tränat men vem kan hålla sig? Inte jag iallafall efter en veckas sjuklighet..

Jag håller däremot också på att ladda ner hela säsong 1 på gossip iallafall resten av avsnittet som jag inte sett alltså från episod 8 :) Jag är superglad om den fungerar eftersom den sista jag laddade ner var det något fel på så nu får det bara inte vara det.. Och jag vill ha tillbaka min dator nu och mitt nya bankkort.. jag känner mig hjälplös utan datorn och bankkortet, jag kan itne sitta och göra mina arbeten eftersom jag inte har någon dator och jag kan helt enkelt inte sitta och bara ta de lugnt framför den..
Och mitt bankkort, ja vad ska jag man säga, jag kan inte handla utan att ta ut pengar och det stör mig för jag handlar nästan aldrig så mycket och då får jag bara massa kronor och det stör mig också..

image100


Nu ska jag bege mig, hade gott det ska jag ha iallafall

- im watching you

/ Hjerpe

Gravity

I never wanted anything so much.. than this..

Set me free, leave me be.
I don't want to fall another moment into your gravity.
Here I am and I stand so tall,
Just the way I'm supposed to be.
But you're on to me and all over me.

Nu ska jag till skolan.. Ha en bra dag..

- watching over you.

/ Hjerpe

jag darrar..

Jag darrar nästan av ilska, besvikenhet och även att skratt..
Jag vet iallafall nu, vart ni står och vad ni står för !!!!!!!!!!!!!!! Jag behöver nog inte ens nämna vad jag pratar om..

Jag tänker inte längre efter detta lägga en droppe energi på det, jag vet att det kan bli bättre än såhär och det kommer det bli tro mig..
Nästa år, jag längtar..

Eller kanske inte nästa år jag längtar efter nästa år, efter studenten då jag är fri, fri från skolan och er ni som bara förstör ens humör så otroligt lätt, som inte har ett dugg rättvisa i eran kropp.. inte ens en eftertanke era egoister..

Jag vill bort och jag kommer känna mig lycklig när jag kommit bort, bort från allt detta som bara snurrar och tränger inne i mitt huvud..

Nu ska jag sova..

Godnatt..

/ Hjerpe

( sorry för ett argt inlägg, men jag behövde bara skriva loss lite )

Jag vill bara rymma härifrån just nu.. Vara där jag mår som bäst..

Tjodär..

Sådär, vet ni vad jag kom och tänka på.. en liten dum grej att diskutera faktiskt men när jag väl har den på hjärnan så kan jag väl lika gärna ta upp det.. detta med "hej bloggen" skulle låta bättre om man skrev "hej läsare" eftersom iallafall jag så skriver jag för er, för att ni ska kunna läsa om hur fantastiskt och spännande även tråkigt mitt liv är emellanåt;)

Ibland kanske det är lite intressant att läsa om och mina galna drömmar..

En dröm ska jag iallafall se till så att den går i uppfyllelse förhoppningsvis i sommar och det är att åka till New York det vore helt underbart, shopping, staden och bara njuta kan det bli bättre? Jag tror faktiskt inte det.. jag älskar storstäder därför kan jag redan fantisera om hur bra jag skulle passa in där ;)

Idag, röd är jag iallafall om kinderna efter min solning igår, dum Pulpan är som säger efteråt "emma du kan ju stänga av förstärkningen efter ett tag" så låg jag där och "sol" brände mina älskade kinder som nu ser ut som tomater, men det lär väl gå över:) min näsa måste jag erkänna är faktiskt ganska söt, ser ut som en liten sån där cocktail tomat fast däremot lite mindre och inte lika rund:P
Det ser ut som att jag rodnar konstant, det är väl vackert ellerhur? Försöker iallafall intala mig, jag slipper ju iallafall använda rouge, det är ju ett plus iallafall =)

Ska ta mig till vardagsrummet för att läsa en text som vi ska ha läst till imorgon på Engelskan, men jag tror inte den är så jobbig att läsa för den är lite sådär "trampa" ner på Sverige typ.. eller kanske inte riktigt men mer skämt och sido något sådant om en engelskman som bott i Sverige och skrivit ner vad han tyckte senare om landet, lite kul om hur missuppfattningar kan ske..

image99


Vilken dag.. kan ja bara säga..

Nu ska jag däremot ta mig härifrån och låta er vara ifred.. Hoppas ni får en fantastisk kväll för det ska nämligen jag ha..

-im watching you

/ Hjerpe

Torsdag

Idag är det Torsdag och jag måste faktiskt erkänna att denna dagen gjort mig lite mer glad än vad jag var imorse, inte för att jag inte var glad imorse men så där extra glad, det är skönt gjorde massor med roliga "lekar" eller mer utmaningar i skolan på andra lektionen och det var kul dock blev man varm om något och mina kläder idag passade inte för att göra andra utmaningen men jag gav mig in på den ändå:P

Ska snart bege mig mot träningen ska nog inte träna är fortfarande sjuk så jag blir nog helt frisk istället men ska dit iallafall kanske bestämmer mig för att vara ut och promenera under träningen istället det är ju faktiskt ganska skönt tycker iallafall jag, det är ju super väder idag så man ska inte klaga, bara det skulle sluta blåsa:)
Men jag klagar inte det är ju soligt och fint..

image98


Nu vill jag verkligen ha sommar, det behövs verkligen..Jag känner att jag behöver det.. Ledigt och sol och varmt och allt vad nu sommaren innebär helst den där lukten av nyklippt gräs och blommor och ja höra lite fågelkvitter det skulle inte sitta helt fel :)
Den där känslan finns alltid där, det är inte som en sån där julkänsla som antingen finns där eller inte utan när det blir sommar så får man sommarkänslor.. Helst våren den är så underbar !

Jag ska nog börja byta om, träningen börjar vid 5 tror jag så jag hinner inte sitte här längre tyvärr:/ Men jag återkommer troligast ikväll, hade underbart.. Det ska jag ha..

- im watching you


/ Hjerpe

Nattinatti

Nu sitter jag framför Emelies dator igen, ska alldeles strax gå och lägga mig..

På tal om att sova så har jag faktiskt inte alls lust med det, och jag vill heller inte till skolan imorgon, jagvill bara ligga hemma i sängen och sova och bara lata mig, hur skönt som helst vore det:) Men är det vardag så är det, däremot kan jag vara glad att dagarna bara rinner på för snart är det 12 mars och då får tiden gärna då och slowmotionför min del.. kommer bli super kul.. Ska försöka hitta mig ett par jeans iaf och kanske ett par skor eller en vårjacka:) Återstår att se hur rik jag är..:P

Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon, men det slog mig alldeles just att jag kan ju lika gärna tänka på det på morgonen det blir alltid bäst då när man bara drar på sig någonting :)
Jag är röd som en tomat just nu, det går nog över förhoppningsvis, det är den där värmen som lagt sig nu så då blir ja röd och sen förhoppningsvis brun lite iallafall :)

Jag hittade världens sötast bikini som jag BARA måste ha.. den var super..

image97

Ellerhur? Visst är den supersöt? snygg dessutom.. i love it..
På tal om det pratade vi ja, pulpan och emma om det idag faktiskt så nu har jag hittat den.. och jag vill verkligen ha den :) Jag får se till att skaffa den också, dessutom fyller jag 18 om typ 1½ månad eller något och jag satt och funderade vad kan man önska sig på sin 18 årsdag? Jag kommer inte på något sådär speciellt som jag VERKLIGEN vill ha eller som är värt att önska sig på sin 18 årsdag.. Förslag tack?

nu går och nannar, sov gott och drömma fina drömma det ska jag göra..

- Im watching you..

/ Hjerpe

Norrland

Jag måste bara säga, känner ni inte er lite avundsjuka när ni ser dessa bilder, det är sjukt vackert och jag var riktigt duktig som promenerade upp dit med mira och pappa :)

image87


 Detta blev ett litet foto almbums inlägg något åt det hållet..

Men var bara tvungen att visa norrland, helst malmberget.. My home town;)

Nu ska jag sätta mig framför tvn hoppas ni njuter av dessa underbara vinter bilder, dock lite dålig kvalitet är taget från pappas mobil så det säger väl allt..

Ha en underbar kväll, för det ska jag ha;)

-im watching over you

/ Hjerpe

Mat dags..

Nu håller jag på att laga lite mat, blir hemlagade köttbullar och makaroner: ) Gott om inte annat.. jag är jätte hungrig åt sist vid typ 12 och nu är klockan halv 7.. min mage är alldeles för tom just nu, inte alls bra.

Har just varit och solat med Julia och Emma och jag brände mig lite grann på läpparna, har aldrig varit med om att ett solarie var så varmt som det var idag, menmen jag fick ju iallafall lite färg så det är väl huvudsaken tänker då absolut inte ligga i samma igen, det får bli något annat då istället för den där förstärkaren:P

Hann nästan göra klart mitt arbete idag, duktigt av mig:) dock måste jag nog finslipa på det lite granna men jag känner mig ganska lugn nu ändå när jag börjar bli lite klar.. och nu när jag upptäckte att Emelie inte var hemma så kan jag kanske sätta på ett Gossip avsnitt vore inte helt fel :) I just love it..

448371-74

Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, kanske gör lite manikyr osv om jag orkar ta mig till affären igen för en ny jätte gott luktande ansiktsmask eller kanske inte:P kanske blir så att jag bara fixar händerna och fötterna och tar mig en skön dusch lite senare skulle inte sitta hela fel:)

Nu skulle det sitta perfekt om kylan skulle försvinna för jag känner mig verligen less på den, nu vill jag ha sol och värma.. okej om det ska vara kyla så kan det väl åtminstone vara soligt och sluta blåsa och regna .. det skulle verkligen underlätta min dagar :)
Juste jag skulle ju lägga in mina senaste köp ska fixa det nu;)

 

Sedan kan ni få se lite av mina annorlunda dagar bland annat skoldagar:P eftersom jag är sjukt generös idag..


 Min älskade hund


Nu kilar jag, lägger in ett inlägg snart om vackra norrland..

-im watching over you

/ Hjerpe

27/2

Äntligen idag kommer studiebidraget jag har längtat eller inte, för jag gör bara av med pengarna men nu får jag se till att spara till vi åker till sthlm.. Jag behöver just nu ett par nya jeans och det ska jag se till att få mig också.. och det kommer jag nästan garanterat när jag är där..Kommer bli super!

Däremot idag blir det att plugga och köpa solkort nämligen så man inte ser så blek ut, det är lite tråkigt i sig eller så är det onödigt slöseri med pengar på ett solkort, det är väl frågan..

Sedan ska jag försöka hinna se nästa avsnitt av Gossip, vore perfekt eftersom jag verkligen vill se nästa nu..

angående det med maskerad"bal" så tycker jag faktiskt det verkar riktigt trevligt att vi aldrig har sådant här först och främst så har man inte så mycket sådant i Sverige alls tycker jag, det borde vi ha mer av.. Vi borde vara mer öppna för förändringar än vad vi är, att vi skulle våga vara mer oss själva..
Maskerad är faktiskt en kul ide och en kul grej så varför inte?



Ah nej nu ska jag bege mig tillbaka till klassrummet eftersom vi just nu har Engelska eller just nu en 20 minuters rast efter en 2 timmar lång film... "Shakespeare in love"
Hur som helst så tar mig härifrån nu
Ha en underbar dag det ska jag ha ;)

- im watching over you

/ Hjerpe

Igen..

Haha jag var bara tvungen att dra till ett till inlägg eftersom jag nyss läste Bergströms och jag måste bara kommentera den här..

Vadå säga nej att gå med mig på stan? Det stämmer verkligen inte tänk såhär istället om ni går med mig så kan jag nästan lova att ni aldrig kommer komma hem tomhänt iallafall och det är ju det som är tanken med att gå på stan och "shoppa" enligt mig, att fylla påsen med någonting istället för att komma hem med en tom.. Det är ju inte särskilt roande inte enligt mig så Emma, tänk om ibland kan det faktiskt vara positivt att gå med mig på stan =)
"Ibland" :P om inte annat är jag faktiskt förbannat trevlig:) Och ingen som bara springer mellan affärerna så ni får garanterat inte ont i fötterna..
Dock får jag det:/

image77
Så här roligt har man med mig på stan:)

Åååh nej nu ska jag slita mig över till tvn..

Gokväll..

- Im watching over you..

/ Hjerpe

God kväll alla där ute..

Har just suttit och kollat på det 6e avsnittet av Gossip och jag bara MÅSTE se nästa avsnitt.. jag längtar sjukt mycket har satt den på tankning just:)

448371-76


Var ute på stan med Emma det var riktigt trevligt, jag fick mig lite granna dock har jag inte hunnit lägga in det på datorn så det får bli imorgon så får ni se vad fina saker som hamnade i påsen..
En underbar lite väska som jag totalt älskar och en skjorta som jag velat ha jätte länge så nu är det gjort:) Nu är det bara att vänta på mina underbara jeans som jag ska köpa när vi kommer till Stockholm =) Jag längtar..

Det har varit en helt okej dag, dock känns jag mig matt eftersom jag är sjuk fortfarande skolan var riktig jobbig när man sitter där och låter som en igentäppt anka.. menmen det blir nog bra, iaf nu när jag tagit nässpray..

its just emotions taking me over..

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer skola sen får jag se, plugg antar jag..  Vad ska du göra imorgon då? Något intressant eller lika tråkigt som troligast jag kommer få det? Jag får hoppas på bättre..

Jag behöver många ideer på klädsel till 12mars, har ni fler ideer? jag behöver lite hjälp just nu för jag kan verkligen inte bestämma mig, jag är sån där som hellre packar ner för mycket än för lite, ungefär så här.. jag behöver 3 tröjar jag packar 8st jag behöver 2 par skor jag packar 5.. det är sjukt, jag gör alltid så och när jag väl lyckas packa lite så kommer jag sedan på att jag packat för lite när jag väl inte har min garderob där.. Eller så är det så att jag märker att jag inte kommer hinna använda ens halva väskan hur kommer det sig?

Fast jag kan nog vara lugn jag tror fler har samma problem som jag..


Nu ska jag sätta mig framför tvn och mysa, ha en bra kväll precis som jag kommer att ha det..

- im watching over you

/ Hjerpe


Morgon

Nu sitter jag framför Emelies dator hemma eftersom jag är sjuk så gick jag inte på träningen imorse det var faktiskt inte så stor ide att bara komma dit och få närvaro och sitta där och vänta i typ 4 timmar tills min lektion börjar så jag bestämde mig för att ta en lugn morgon och sjukanmäla mig istället.. Jag är helt slut i hela kroppen det är dö jobbigt eftersom jag vill träna nu.. Och vädret gör det heller inte bättre, bara regn och regn igen tråkigt nog :/ Det förstör en hel dag detta regnande.. Fast däremot ska jag gotta mig med ett Gossip Avsnitt ikväll och det gör mig mer glad :)

image73


Hur som helst har jag inte tänkt låta detta väder få mig på dålig humör istället tänkte jag ta fram det där mys humöret senare i eftermiddag och sitta framför tvn med lite te och mysa för mig själv eftersom inte hjärtat är här.. Så det får det nog blir =)

Hoppas ni har finare väder än detta iallafall och att eran dag blir en sådan där super Tisdag.. Fast enligt mig så är Tisdagar himla jobbiga eftersom det är mer än halva skolveckan kvar innan det är Fredag..

Nu ska jag hoppa i mina kläder och ta mig en tripp mot skolan, ha det gott:)

- Im watching over you

/ Hjerpe

Godnatt

Har just kollat det kommande avsnittet på Gossip Girl så nu har jag ingenting att se framemot till imorgon, så det känns ju lite sorgligt trots allt :/
Däremot har jag och Emelie just kollat klart Pirates 3 :) Eller iallafall halva filmen eftersom den tydligen är super lång så det blir väl att se nästa halva imorgon..



Sedan imorgon blir det nog att hämta ut biljetterna till 12 mars och ja jag vet att jag snackat mycket om 12 mars men jag rår inte för det, jag längtar så himla mycket kommer bli riktigt kul :) Dessutom lite shopping och det ser jag framemot super mycket..

Ska börja gå och sova så jag orkar upp imorgon ska fortsätta läsa på min Gossip girl också för den delen så jag blir klar med 4de boken och kan börja på nästa:) Spännande,, jag kan heller inte bestämma mig för vilken jag tycker är bäst, böckerna eller serien? Någon annan som redan har bestämt sig? För hittils så tycker jag båda är bra på olika sätt..

Jag får återkomma imorgon ska gå och äta lite innan jag ska sova, känner att min mage kurrar ..

Natti Natti, dröm inga mardrömmar;)

-Im watching over you

/ Hjerpe


25/2-08

Sitter just och och tjorvar med att boka biljetter till Rihanna hur som helst är det värt besväret eftersom jag är sjukt glad att vi ens ska dit:) Jag längtar till tusen, dock fanns det inte ståplats till alla men vi får väl nöja oss:)

Blev inget Rödspätte för mig, kanske lika bra det .. Just nu är jag sjukling har blivit förkyld nu också typiskt mig.. Och jag har faktiskt gått från mina dåliga dag imorse till lite bättre men sjukligare :/

Idag blir det bara att kolla på träningen, tråkigt nog:/ jag vill träna nu är sugen på det men det blir ingenting eller om nu Carro ringer och vi åker och kollar på Heid - Sävehof.. återstår att se.. Hade tester idag usch säger jag bara .. eller kanske rättare sagt så skiter jag i resultatet..

Jag bara sitter och nysar och hostar tror jag börjar få feber..jobbigt värre för er som är intresserad..

Har också snart läst ut 4 boken, snart femte på G dem är super bra..

448371-69

Nu ska jag gå och äta Janssons, gott ska det bli :)
Haha det är få som tycker om den maträtten har jag konstaterat fast jag är nog en av de få nästan "allätar" några undan tag har jag faktiskt som ärtsoppa, skolans mat osv..
Förstår inte hur jag kunde tycka den var helt okej i början (Alltså skolans mat) men nu har jag faktiskt upptäckt att det enda vi får är RIS, RIS och äckligt torrt RIS.. skolan vore mycket bättre med MIN meny och min mat, vore perfect:)

/ Hjerpe

Bad hair day

Det har jag VERKLIGEN idag, jag måste förbi frisören och kolla om de kan göra något åt mig håt jag ångrar så att jag permanentade mig och nu ska jag försöka få rakt igen.. jag vill ha RAKT.. hjälp mig någon !!

Idag är jag sjukling, var med på testerna idag men det gick ju skit eftersom jag inte alls är kry..
Och nu sitter jag i skolan och beklagar mig, typiskt ellerhur?

Usch, jag är på bra humör men samtidigt inte.. haha låter lite konstigt.. och förhoppningsvis idag ska vi beställa konsert biljetter .. Wiho.. jag längtar så sjukt mycket 12 mars, 12 mars det går inte ur mina tankar.. jag vill att det ska vara det NU:P

Kommer nog inte kunna träna idag heller och det känns surt, och jag saknar hjärtat och nej detta är inte min dag känner jag.. jag skriver mer senare..

/ Hjerpe


God morgon Sverige..

Klev upp för ca 30 minuter sedan, har fått sova ut i helgen det är något som är säkert och skönt har det varit.. =)


Dock så är jag sjuk nu och det är inte bra kunde inte somna igår pga min hosta och jag vill ju träna, usch det är alltid såhär.. när man har lite motivation till så blir man sjuk.. och halsbrännan har gått över till ont i halsen och nu tycker jag bara synd om mig själv.. dåligtdåligt..

Idag blir det att åka tillbaka till Göteborg, tyvärr på ett sätt vill inte tillbaka till skolan så himlans tråkigt.. Menmen det är ett måste.. kom nyss på att vi har tester imorgon i skolan men jag får pallra mig dit och göra dom fast jag är sjuk.. dock blir nog inte reslutatet så bra =/

image71

Kilar och äter nu, hoppas ni är mer kry idag än vad jag är och hoppas eran söndag blir så där extra mysig=)

/ Hjerpe

Gosh

Haha Caroline, vilken liknelse du hade där:)

Hur som helst.. IDAG är frågan just nu...?

Vad händer idag, kanske det blir att åka på middag ut till Erock eller kanske så blir det att stanna här? Jag är snart pank jag vet inte vad jag ska göra åt det fast pengarna har ju gått åt till något bra det kan jag ju iallafall konstatera.. Är skönt att det är planerat och klart, vi måste planera lite till känner jag ändå lite smått och gott..

Hjärtat är just nu ute och springer och jag är krasslig och kan inte träna alls, hoppas på att jag är frisk till veckan, bara det inte är något bakteriellt för det är inte kul.. Jag vill vara frisk, kunna träna som förut för jag saknar att kunna träna så mkt faktiskt.. Och jag vill bara att allt ska vara som förut.. eller inte riktigt som förut men mycket av det..

Det sker en förändring och jag är glad att det gör det, för jag behöver det verkligen .. detta 1½ året har inte varit likt MIG det minsta så jag tänkte att resterande tiden nere i Göteborg ska bli det..
Efter gymnasiet så är jag väldigt nyfiken på vad som kommer hända mig, inte norr igen iallafall men allt annat kanske sätter sig på min lista.. :P

Jag är kär i mina böcker just nu tror jag serien är helt fantastisk: )
448371-68

Jag måste hitta en superoutfit till 12mars:)

Nu ska jag ut och promenera..
Hoppas ni har en lika go vårkänsla som jag har idag ..

/ Hjerpe

Linköping

Nu sitter jag i Linköping ute i Malmslätt, har varit extra slö idag och klivit upp sent fast jag är ändå ganska duktig eftersom jag just bakar scones till frukost och det är super gott:) Iallafall när man är hungrig och det är jag faktiskt idag..

Idag blir det nog att mest ta det lugnt eftersom jag känner mig lite krasslig och helst inte vill bli sjuk så det blir nog en promenad med hjärtat, sen återstår det väl att se kanske laddar ner någon film eller så och kollar på ikväll, blir nog troligast middag hemma hos Erock imorgon, hoppas på tacos jag är super sugen på det..

image70

Bussresan gick faktiskt bra, dock var jag otroligt trött på kvällen somnade tidigt före tolv :), jag har redan börjat läsa på bok 4 och jag kan knappt hålla mig dem är superbra serien med..
Någon med förslag på någon ny bra serie man kan börja kolla på?

Ska nog ta mig neråt och kolla sconesen så de inte blir brända.. men hoppas ni får en bra dag i dag för det kommer nog jag att få känner jag på mig.. och att eran helg blir rolig som aldrig förr:)

/ Hjerpe


Get that clear

Jag behöver bara få detta ur luften:P

Jag saknar er skitungar.. Kom ner nångång då..
 

Sen mina "slags" kämpar så klart också, jag hittade ingen bild :/..
Sluta vara så uppåt kom ner;) Hoppas ni har en bra helg..

Dance with my father

Sitter just nu och lyssnar på Esmee Denters - dance with my father och därför är min rubrik också det:) Jag bara älskar henne röst och hennes lilla "dröm" saga hon lever i, att bli upptäckt att få göra det hon gör är också en av min drömmar, något som alltid gjort mig glad som alltid rör mig vid hjärtat har varit sången, den är verkligen "min känsla" ..
Jag lyssnar när jag är ledsen, när jag är glad, när jag behöver uppmuntras, när jag är som argast alltid så finns musiken där för mig, den är inte som allt annat bara kommer och går, den är min trygghet i ingenstans skulle jag nog förklara det..



Det var något sjukt idag, helst plötsligt började alla bara prata om 7mars, 7 mars hit och dit jag ville bara hoppa av bussen stanna tiden och aldrig få 7 mars för då måste jag gå in där längre in någonstans och ta fram de där känslorna som jag så lätt bara skyfflat bort för att slippa känna efter för att slippa känna mitt hjärta så otroligt tomt, Hanna kan du inte lika gärna bara komma tillbaka? :(

Im having so much to say, instead i have to watch you walk away .. that hurts the most..


Nej bort från allt depp och till vardagen, jag har hunnit sova en stund och tro mig det var riktigt, riktigt skönt :)

nu snart ska jag gå och packa klart väskan för att sätta mig på bussen till Linköping och tro mig de där 4 timmarna är så VÄRDA när jag är framme.. Jag saknar honom och längtar till tusen det känns helt underbart på något sätt :)



Och jag börjar känna mig små krasslig och nej jag får inte bli sjuk nu, nu ska jag vara frisk ju komma tillbaka från min skada och börja spela igen och få den där känslan av att vilja och få lite power igen det känns som om den försvunnit ganska mycket, jag vet ju inte ens vad jag vill längre och det blir nog inget Rödspätte för mig men va tusan är det där "nog" då, jag vet inte jag vill ju det är ju skitkul och jag bara ÄLSKAR att spela cuper det är det bästa jag vet men varför är det GONE nu, varför kan jag inte bara ta fram den där känslan igen av att vilja så mycket som det går.. till och med vilja för mycket?
Kom tillbaka lilla känsla nu behöver jag dig ..

Nu ska jag fortsätta packa klart, ha en bra helg.. jag ska försöka uppdatera mig..
Hade gott
/ Hjerpe

Haha ett tips - gå inte och skada er, det är värsta deppigt :P


Skolan

Sitter just nu i skolan, ska alldeles strax ta mig hemåt för att sedan ta bussen mot Linköping.. Det kommer bli trevligt:) Saknar mitt hjärta väldigt mycket..

Har inget internet hemma just nu vet inte vad som har tagit åt det menmen får ödsla lite tid här i skolan då istället och hoppas på att det ordnar sig snart, blir nog en lugn helg känner jag börjar känna mig lite krasslig faktiskt.. hade halsbränna imorse och har det fortfarande..

Hur som helst så tar jag mig nog mot bussen nu..
Hoppas ni får en lika trevlig helg som jag förhoppningsvis kommer få..

och 12 mars.. det är helt klart nu och det kommer bli superkul:)

image61

Blir lite shopping och väldigt trevligt sällskap..

Nu är det ju bara att fokusera sig på en 4 timmar lång resa upp till Linköping, vad ska jag göra? Läsa en bok kanske lyssna på lite musik något annat förslag också?
Sen behöver jag lite råd, vad ska jag ha på mig den 12? Förslag ?

Nu kilar jag...

/ Hjerpe

Ojdå..

Kom nyss hem från sjukgymnasten, jobbigt var det med tester kan jag lova :/ menmen nu är det överstökat och om ca 4-6 veckor ska jag tillbaka så nu blir det att vänta ytterligare.. och det känns inte särskilt kul men nu är det bara att fortsätta träna på, köra lite hårdare så jag snart är i bättre form än tidigare förhoppningsvis :)

Ska snart och kolla på matchen som spelas vid 20:45.. seeegt om inte annat :/ menmen tråkigt att den är så sent annars skulle det vara kul att kolla men nu måste jag prata med Harry om pengar så det är ett måste.. Imorgon blir det att åka till hjärtat och jag längtar, dock missar jag hur mycket som helst i skolan och det känns ju inte så kul.. menmen hur som helst får jag väl jobba in det på något sätt..

idag känner jag mig faktiskt ganska pigg förutom när jag åker buss, har en tendens att somna på bussar vet inte varför men dom gör mig bara otroligt trött.. :P

okej nu såg jag att jag måste gå jag skriver lite senare over:)

/ hjerpe

Finally

Bokat och klart förutom konsert biljetterna.. Ååååh det kommer bli sjukt kul och jag längtar till hundra.. Melike !
Vi får ta med kamerorna och minneskorten så det blir lite minnen blir ju faktiskt första gången för Emma att besöka vår älskade huvudstad Stockholm:) Får visa henne runt lite.. Det blir jag, julia och emma..
Vi kommer då bo hos Linn så det blir ännu roligare eftersom jag får träffa henne också, alltid lika trevligt.. :) Det kommer slå allting, bara sådär bestämde vi oss och det kommer bli supra..

image60

Åker däremot till hjärtat imorgon ska bli skönt, dock missar jag träningen och massa skolgrejs jobbigt nog, men det ska bli skönt att träffa honom igen:) Det ser jag verkligen framemot..

Jag ska snart till sjukgymnasten för att göra olika knä tester för att se om mitt knä är nog stabilt eller hur länge jag har kvar att rehaba innan jag får börja min "riktiga" träning igen..

Jag saknar min dator, hoppas den kommer snart.. usch jag behöver den nu, nu får jag bara sitta i skolan eller på emelies dator det är lite jobbigt ibland när man inte bara kan sitta för sig själv, just nu skriver jag från Mikaelas var perfekt att hon hade sin här för den är super bra:) hade gärna velat ha denna dator :)

Nu sitter Emelie och Mikaela och ska färga mickans hår.. haha de sitter även och näckar sig här eller inte mikaela med empan.. nämner inget mer..

Jag återkommer senare ikväll efter testerna så får ni nog veta hur det gick..

Hade
/ Hjerpe

Jag älskar

åååh vad underbara dessa var..
Sjukt fina.. Jag vill, vill ha :) (L)

image54    Min perfekta dag..

Nu ska jag fixa tvn..

/ Hjerpe

Tester och Gossip

Hade tester idag i skolan jag avskyr verkligen dom och jag har försämrat mig måste jag erkänna och jag skyller självklart på mitt knä, eller så är det bara så att jag inte har haft tid för att träna på sådant detta året, det har varit fullspäckat och det lär det nog bli framöver också :)

Det är bokat nu.. 12 mars ska bara fixa biljetterna och så sen bär det iväg.. det ska bli riktigt trevligt :) Får dessutom träffa Linn och det är alltid kul och förhoppningsvis Jennie och Lillis igen .. Trevliga de där..

                          
Love VS !


Hur som helst idag blir det först att försöka fixa tvn som troligast Emelie gjort fucked igen, haha ovanligt hon är då absolut ingen tekniker.. Och sedan ska jag försöka läsa lite och efter det blir det GOSSIP och jag har längtat sedan förra Tisdagen, ska ladda ner hela säsongen när min kära dator kommer hem till mig igen... Den är ju på lagning nu det är därför jag inte heller kan uppdatera särskilt mycket..

Haha 80 tal har jag varit idag.. Lite kul ;)

Jag är bara sååå trött på skolan just nu vill bara resa iväg och ha kul för engångsskull eller jag har ju kul lite då och då men jag vill bara bort härifrån och slippa tänka på allt just nu helst träningen och skolan.. Vill bara dega, umgås och ha kul helt enkelt..

Åker till Linköping i helgen ska bli trevligt att träffa hjärtat igen (L) Saknar honom super mycket..

image45

/ Hjerpe

Evening

Har inte hunnit med särskilt mycket idag, har hunnit med skolan, varit och handlat och sedan har jag hunnit träna, kul dag va? Inte precis.. det var kul på dagen men jag känner mig lite less på träningen just nu...
Eller jag älskar ju att träna och älskar handbollen men jag vet riktigt vad jag vill just nu, jag vill hinna med så mycket mer än vad jag gör typ kliva upp 6 gå till skolan vara där halva dagen komma hem byta om bege sig till träningen och sen sova eller plugga .. tråkigt nog :/

 Jag mot något lag jag inte kommer ihåg vad de heter:P

Så åter igen nu vet jag inte hur jag ska göra ska jag åka med till Rödspätte eller ska jag åka hem på påsken? Jag har beslutsångest.. det är ju trevligt att komma till Danmark en stund men samtidigt så vill jag också hem.. jag är lite förvirrad just nu och lär nog vara det ett tag, får se hur Emelie gör:)

Imorgon blir det tester uusch:/ efter det idrottspsykologi i några timmar som jag nästan varje lektion somnar på sedan blir det att bara åka hem ta det lugnt och kanske plugga klart lite och fixa klart lite grejjer som jag har kvar att göra i skolan det vore ju någonting ellerhur?
Var och köpte min tredje bok av Gossip idag så jag ska börja på den ikväll innan jag lägger mig ner för att sova..
Så idag blir det inte så mycket mer än vad jag nu skrivit eftersom jag måste komma i säng tidigt om jag ska orka upp till testerna..

Men det kommer lite mer roligt imorgon :)

Nu går jag och sover..Nattinatti ha en bra dag imorgon

/ Hjerpe


En ny skoldag

Aah idag har jag vart lat, jag gick inte till skolan imorse och gymmade jag var trött men ändå inte trött det kändes som om jag behövde lite mer sömn efter helgen så jag tog mig en sovmorgon för att nu snart bege mig till skolan och äta lite och sedan ha Engelske i typ 3 ½ timme :/.. Menmen jag överlever väl det.. Det är ju superfint väder ute så det gör mig glad om något..
Ska försöka hinna innan skolan och köpa den nya boken av Gossip, har läst ut den andra den är super spännanden och den där Nate låter som en riktig dröm:P

Idag blir det att ta det lugnt, fixa lite hemma tror jag handla in lite och sånt eftersom jag inte gjort det än så jag fick äta en liten yoghurt till frukost sedan har jag träning, springning äntligen:) Jag har längtat jag måste bara ut och röra på mig en stund..

Jag längtar som en tok till 12 girls ;)


Och Emelies dator är lite jobbig så nu kan man inte fixa alla bilder osv så det var ju tråkigt men om typ en och en ½ vecka så kommer min dator hem igen och då ska jag lägga upp lite nya bilder ur mitt mycket händelserika sportlov :)

Nu ska jag göra mig klar och ta bussen och möta Julia så vi kan äta:)

/ Hjerpe

image43
Det är denna älskling jag äger nu, super söt tycker jag :)


Hem kommen

hmm..veckan hemma har varit ytterst intressant och måste säga en dag i Stockholm hann nog bli ännu mer intressant än hela veckan uppe i norrland..
Har inte gjort så mycket hemma har hunnit träna umgås lite och vaktat min lilla hund, sen hann jag med Antons födelsedags fest och den var ju också som den var..No comments .. Drack faktiskt inte för mycket utan bara fel sak, jag blev sjukt bakis däremot för att inte dricka särskilt mycket och det blev "slagsmål" mellan tro det eller ej Stina och Sandra ytterst intressant när nästan all sprit föll över mig..
Kan ju iallafall vara glad att det luktade mint och inte sprit..

Men nu saknar jag dom, de får ta och komma ner nångång här..

I Stockholm hände lite saker, vi gick på någon bjudning och det blev lite som det blev konstig stämning iallafall och jag kände ingen.. haha lite komiskt förutom att jag kunde prata med Linn och lillis.. De enda två mina räddare i nöden eller något..
Sedan åkte vi ut till Nacka för att festa ordentligt det var trevligt i början men sen blev det TOOO much.. för mycket folk man kunde knappt röra på sig och det var inte trevligt senare.. Däremot fick man sig ett gott skratt när en tjej började dansa mitt på golvet och halkad i spya:P bad luck där..



Jag och linn bestämde oss för att bege oss hem till henne för att sova istället så vi tog oss en liten promenad till vart bussen skulle gå.. och jag somnade senare på bussen..

Idag så följa Linn med mig ner på centralen och vi satt och pratade vid lite, tog oss till donken för lite mat och senare så satt vi oss och bara pratade lite grann mycket trevligt.. Saknar henne mycket vi får ses mer verkligen.. Men om typ 4 veckor så ses vi ju igen Jullan ska ju nämligen följa med mig till Stockholm och vi ska ha SUPER trevligt jag längtar..

Jag återkommer med mer skvaller senare, eftersom det finns massor att berätta:)
Nu ska jag äta.. ta det lugnt..

/ Hjerpe

Btw så fick jag sötaste mobilen av min far när jag var hemma, super fin:) I m happy..

Hos Linn

Nu sitter jag hemma hos Linn.. Har just kommit hit ska snart äta lite pytt i panna :)

Vi ska ut ikväll och det kommer nog bli trevlans, hinner inte skriva så myckedt mer får återkomma..

/ Hjerpe

Tro det eller ej men jag var så bakis så jag spydde på planet :/

Godmorgon

Nu är jag bakis och mår bajs som vanligt, fortfarande lite yr och dissig..
Men sådant hör till.. tråkigt nog:/
och jag ska snart åka till flygplatsen tråkigt nog ändå nu vill jag inte åka hem bara för att skolan börjar usch..:/
Aja nu drar jag mig hoppas ni hade en go kväll för min var händelserik.
Uppdaterar senare..

/ Hjerpe

Today

Idag, ja idag blir det att ta det lugnt fram tills att jag hoppar i duschen börjar göra mig i ordning för ikväll så är det bara lugnt som gäller.. Hur som helst så är jag på ganska bra humör idag är trött men ändå glad..
Imorgon blir det också trevlans..

Så har hunnit vara ute med Mira och hon har busat på efter det har jag bara sovit och vart trötter eftersom jag nu för tiden kliver upp riktigt tidigt för att vara lov:P men då slipper man ju iofs vända på dygnet och det är bra att jag inte gör:)

Jullan is in i think.. och det kommer bli SUPER 12 mars  !!

Nu ska jag kila ner och äta någonting börjar faktiskt bli riktigt hungrig..

/ Hjerpe

image41

Heidi Klum :) Victoria Secret -- oh ja säger jag bara..

Ohlala

Imorgon är det party som gäller och jag hoppas på att det blir kul för att jag verkligen ser framemot att komma ut just nu det var ett bra tag sedan faktiskt..

Och julia verkar vara lite på det där med Stockholm osv, och jag hoppas verkligen hon vill för jag vill verkligen skulle vara så sjukt kul, parta, konsert och shopping kan det bli bättre? No way..

image40
Lite karaoke med Julia.. Vilken kväll där, mer var väl planerat ? vi får ta igen det i sthlm då..

Och imorgon blir det att ta det lugnt, träna lite om jag hinner, käka och sedan ut och parta lite och sedan på lördagen ska jag upp vid ca 6 :S jobbigt läge där för mig men det ordnar nog sig..

Ikväll hade jag faktiskt inte så mycket att skriva förutom att jag ser framemot denna helgen väldigt mycket hoppas på att det blir trevligt för engångsskull :)
Nu ska jag sätta mig och kolla på Gossip tror jag..

/ Hjerpe

On my way

Snart beger jag mig till Morfar, sitter just nu och bara väntar på att min syster inte ska vara så seg och kunna komma hem och äta så vi kan ta oss dit någongång..

Hämtade ut min bok idag, är super nöjd nu.. nu slipper jag oroa mig för den 6 timmar långa bussresan från Stockholm till Göteborg, jag kommer absolut kunna ta mig igenom den:)
Det var inte bara boken jag fick med mig utan även ett album som jag ska gör ett kollage i mitt lite smått och gott, fick även med mig supergulliga silvriga klistermärken med fjärilar på=)

på tal om fjärilar så funderar jag om jag ska våga göra tatueringen jag velat ha nu ett tag, den är super fin och jag älskar ju fjärilar så varför inte är väl frågan? Jo tack smärtan är svaret.. :/

Det är inte denna jag vill ha men den var söt ändå.
image39

Åh jag hoppas verkligen att Julia vill vara mitt sällskap upp den 12 mars.. I hope, hope, hope :)

Nu beger jag mig härifrån eftersom min syster just kom hem så vi lär nog åka snart skulle jag tro, hoppas ni får en trevlig kväll precis som jag :)

/ Hjerpe

2 veckor

Nu sitter jag här igen och har inte så mycket och göra, däremot ringde jag kollade om min bok och nu har den äntligen kommit in så snart ska jag och hämta ut den :) Wiho på det..
Däremot så ringde pappa nu och jag har ingen dator nu på 2 veckor för hela min hårddisk har kraschat visst, inte så konstigt på att datorn varit superduper seg på sistone, skönt att få den på lagning nu och sen kommer den som splitter ny, får ett extra minne dessutom så då kommer det blir dator för min del:P
Får låna Emelies dator och uppdatera mig under tiden och göra alla mina skolarbeten på..

Jag har nästan bestämt mig för att ta mig upp till Stockholm den 12 Mars för att kolla på Rihanna, det ska bli riktigt kul om det blir av, nu hoppas jag bara på att Julia ska följa med som sällskap =)

image37

Idag blir det att hämta ut min bok, gymmet, morfar och förhoppningsvis Stina :)

Jag längtar lite till imorgon för då är det lite fest Anton fyller 18 och jag är super sugen på att gå ut och träffa lite folk, shake some ass;P sedan blir det på Lördagen med linn och det längtar jag också till, ska bli kul mer än kul tror jag =)

Jag är så shopping sugen nu så det är sjukt, men jag måste hålla i plånboken däremot har jag redan planerat 2 köp dem kommer gå igen men sedan är det bara mat som mina cash får gå till och resan till Ted då :)

Nu beger jag mig ner för trapporna för att kolla lite tv.. Glad alla hjärtans dag förresten.. Min dag blir lite ensam för hjärtat är inte här:/ Tråkigt.. menmen vi får fira det i efterhand med någon middag nästa helg istället..

image38

/ Hjerpe

Greys..

Ååh , tänka sig.. Jag nästan bölade, nu vill jag bara ha med, hatar sista avsnitten de förstör allt så måste man gå här och vänta på nästa säsong, jag hoppas verkligen att det blir en säsong 5 för såhär kan det absolut inte sluta.. nejnej..
Men sista avsnittet var bäst, helt klart bäst av alla.. Nu kanske jag byter till Gossip istället så jag inte blir så där nojjig och känslomässig..

Its a miracle that i have you honey (L)



Imorgon.. vad jag nu vet så ska jag först passa min älskade hund och busa lite med henne, sedan ska jag åka förbi och hälsa på Morfar, saknar honom jätte mycket så det ska bli skönt=)
Efter det så hoppas jag att jag hinner förbi Stina och umgås med henne, det vore ju trevligt :)

Jag längtar så otroligt tills jag får min tröja som jag sååå gärna vill ha, ska se till att beställa den så snart som möjligt, förhoppningsvis innan jag åker härifrån vore ju trevligt =)
Nästa helg blir det att åka till hjärtat, ska bli skönt saknar honom så mycket..

Nu tror jag att jag ska sätta mig framför Gossip Girl och sedan gå och sova.. Ha en bra kväll och sov gott, natti natti

/ Hjerpe






Seg kväll

Har just kommit från träningen och den var verkligen tråkig måste jag säga, då var faktiskt gårdagens träning mycket bättre.. Menmen thats life..
Vill tillbaka nu och bara kunna köra på som vanligt utan att mitt knä ska tjorva, men till rödspätte då måste jag vara tillbaka, måste, måste verkligen..

Däremot kom jag hem och fick i mig lite sushi och det var gott, inte jätte mättande mer skönt mättande.. Om man bara skulle kunna få beställa in det när man ville eller kanske till och med skulle ha en egen kock, gud vad god mat jag skulle få varje dag då=)
Eller om jag själv vore kock, fast jag måste faktiskt erkänna att jag behärska matlagning väldigt bra när jag väl vill.. Det kanske sitter i generna, fast däremot har jag inte tänkt att bli någon kock..Jag håller nog mig det andra saker.

Ikväll blir det att bara ta det lugnt, ska hoppa i duschen alldeles strax, sedan blir det att kolla mitt sista :/ avsnitt av Greys.. Men det kommer nog vara ett spännande avsnitt och sen är det bara att vänta på nästa säsong..
Tror jag ska tjuvkika lite på Gossip också jag är såå sugen, bara för att jag kollar på det nu betyder det ju inte att jag inte kan kolla den igen eftersom den är super bra så kommer jag garanterat kunna se på den om och om igen ändå så, precis som greys:P

Blir party ändå med Linn, wiho det ser jag framemot..Inte helt fel.. Linn brukar vara kul att festa med så jag hoppas att mina förväntningar uppfylls, eller så kanske jag inte ska ha så mkt förväntningar det brukar alltid bli knas då så det kanske får bli som det blir istället, kul kommer det iallafall vara hur det än går =)

Nä nu tar jag mig mot en skön och varm dusch..

/ Hjerpe


Vad ska jag göra?

Idag?

Hmm, jag ska iallafall och ta min andra vaccin spruta vid sisådär  3-4 tiden.. Efter det överväger jag om jag ska och fika hos Julia, hon fyller ju 18 idag=) Sedan ska jag och träna, antingen handboll eller gymmet, det återstår att se, förhoppningsvis kommer jag hinna umgås med Stina ikväll om hon nu inte ska gå och lägga sig tidigt..
Det suger att ha lov när inte alla andra har det, då sitter man här rastlös om dagarna, är hundvakt och gör ingenting jo ligger och sover om dagarna från typ 11-13 ..


Grattis:)

Imorgon, vad händer imorgon?

Jo jag ska träna än engång:P Sedan ska jag försöka umgås med lite vänner.. och jo jag får inte glömma jag ska hämta min efter längtade bok som förhoppningsvis har kommit in då=) Jag behöver verkligen den eftersom jag ska sitta på en buss i 6 timmar på söndagen, någonting måste ju kunna trösta mig iallafall.. Men jag ska ha trevligt i Stockholm det ser jag framemot väldigt mycket, var så himla längesen jag var där..

Och nu ska jag bara invänta att klockan ska bli tre.. eller jag ska göra mig i ordning strax sedan ska jag bara vänta, sitta och snoka lite här på datorn kanske :)

Har redan bestämt min outfit jag ska ha på fredag :) Wiihooo

image33 Perfect :)

/ Hjerpe


Uppknäppta knappar..

Kanske ni undrar vad jag menar med rubriken, men om ni klurar på det så kanske..

Jag instämmer SÅ på Malin, vad hon skrev i sin blogg..

" Det du inte vet om dig själv vet alla andra"

Idag jag har tagit hand om min favorit (Mira).. Dock väldigt jobbig om morgonen kan jag konstatera nu.. Sedan gick jag och kikade lite runt på "stan" med Stina och Sandra, hittade mig faktiskt ett par brillor.. Hoppas på att de blir "fantastic" på sommaren för jag gillar dom mycket..
Om man skulle komma i samma shape som Nicole Scherzinger.. Det vore inte fel, men det är ju inte heller fel att drömma då och då=)



Imorgon blir det att ta hand om Mira igen, men även träning, älskade träning.. Och sedan blir det förhoppningsvis att umgås med Stina=) Däremot så åker jag tillbaka på Lördag men inte helt tillbaka eftersom jag gör ett break i Stockholm "underbara" Stockholm och hälsar på Linn, ska blir riktigt kul var hur längesen som helst jag var där, sedan blir det på söndagen att ta bussen till Göteborg och så får jag sitta där i ungefär sisådär timmar, ur tråkigt om någonting men jag kan gotta mig med Gossip Girl boken som jag kan läsa på resan ner :) Det håller mitt humör uppe faktiskt..

Nu ska jag sätta mig framför Greys och kolla klart de tre sista avsnitten, kanske om jag orkar så tjuvkikar jag nog på nästa Gossip avsnitt.. I just love it .. =)

Måste bara sätta in detta på det här inlägget, det är bara så rätt :)

Lite feminism, men det gör inget eftersom det ser ut såhär..
So, what, am i not supposed to have an opinion?
Should i keep quiet just because im a woman?
When i female fires back
suddenly big talker dont know how to act
so he does what any little boy would do
makin up a few false rumors or two

image31

Gosh, he's cute:)





Tisdag...

Det blev en riktig jobbig Tisdag .. Hunden väckte mig vid halv 9 var tvungen att kliva upp och ge den mat, efter det blev det en lång och jobbigt promenad med en dragandes hund.. så nu är jag trött eller börjar piggna till lite granna iaf.. Har hunnit vila i ungefär 2 timmar eller något..

Idag har jag ingen aning om vad som händer, blir förhoppningsvis stan med Stina och Sandra om jag hinner dit :) Mamma slutar ju 3 så jag får skjuts dit.. Efter det blir det nog träning för min del, förhoppningsvis hinner jag på gymmet men är inte säkert.. återstår att se..

image29
Sjukt snygg..

Nej nu kom jag på att Gossip Girl börjar 8 ikväll så nejnej, inget gym för mig får ta det imorgon istället då :)
Nu ska jag kila och se vart syster tog vägen..

/ Hjerpe

Gokväll ..

Har just kollat klart "part 9" så jag har 3 avsnitt kvar så har jag kollat klart hela Greys Anatomy säsong 4.. och jag är hur glad som helst nu slipper jag känna att jag missar massa bra.. Världens bästa serie jag lovar om man engång börjar följa den så går det inte att sluta.. eller jag kanske inte lovar det eftersom alla har olika smaker men det är nog få som skulle ogilla den ..

Ska även försöka se two and a half men som jag hoppas finns med, för jag bara måste se den nya säsongen.. Först var det bara crap tyckte jag men nu är den hur bra som helst.. Men det är väl så med det flesta serierna det är bara att se de från första början ..


Jag och min sötnos

bort från allt och åter till "the reality" så imorgon så ska jag vara hundvakt.. Först kliva upp tidigt (Fast det gör jag ändå jämt) och ge mat och vovven, sedan gå på en lång morgon promenad och vågar vädret surna för mig så kommer nog hela min dag vara bad,bad and bad.. eller kanske inte nu överdriver jag nog men jag ber att vädret är toppen för då blir man på sådär bra humör man blir glad och pigg.. Vore skönt med en morgon tur faktiskt.. Sedan ska jag förhoppningsvis träffa Stina :) Sedan blir det träning, handboll först och sen förhoppningsvis gymmet.. får se till att träna på nu ordentligt när jag har energi för det.. Annars om vardagarna går all min energi åt skolan och handbollen så nu kan ja försöka fokusera på den träningen jag egentligen behöver fokuser på..

Det där blev en lång radda, hoppas ni orkar läsa den:P Jag vet själv hur det är att sitta och läsa långa romaner och tro mig jag är proffs på att skriva sådana så jag ska försöka korta ner mig lite grann så det inte blir ett mord eller något att gå in på min blogg=P
Detta är ju till för att locka läsare men inte bara det utan att jag själv bara får skriva av mig för en stund, känslor och bara få ta de lugnt sluta stressa osv..

Nu tror jag faktiskt att jag ska nanna så jag inte är dötrött imorgon för just nu är jag verkligen dötrött..

/ Hjerpe

an ordinary monday

Det har varit en helt vanlig lugn måndag, jag skulle ju gärna ha gjort mer än vad jag har gjort men jag får se det positivt.. Får ju alltid ta det lugnt som jag nästan aldrig annars hinner..
Har hunnit varit med mammsen och mira till veterinären, sedan har jag hunnit vart och kört lite ben på gymmet efter det så åkte jag och hälpte till med pappas lag, det gick ju som det gick.. Jag har iaf konstaterat att jag absolut inte är någon coach så det behöver jag ju inte ens fundera på... :P
Får se vad som händer lite senare .. Det återstår ju att se..

Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, vet inte när Emelie och Nettan kommer .. det återstår också att se.. ska försöka hinna göra någonting nu när jag ändå är här.. Göra något vettigt av situationen..

Jag tror jag ska sätta mig framför ännu ett Greys anatomy avsnitt har redan hunnit se 5 stycken, helt underbar sida jag har funnit.. om någon undrar så gå in på www.alluc.org .. Det är något program att installera innan det fungerar men det är det värt:) Jag kommer vara värsta nörden här hemma tror jag och även när jag kommer tillbaka ner till Götet.. och då är min dator laga.. iihoo:)

Ah nu drar jag mig..

/ Hjerpe

Godmorgon Sverige..

Godmorgon, har för typ en 50 minuter sedan klivit upp.. Hunnit med att hjälpa Mamma att duscha Mira och sedan har jag bara hunnit äta frukost, det blev en väldigt liten frukost eftersom yoghurten var slut :/ men jag överlever..

Så idag, vad har jag tänkt hitta på idag då? Jag ska följa mammsen till veterinären sedan ska jag och träna på gymmet efter det blir det att coacha pappas tjejer och efter det blir det nog att vara med Stina om hon nu inte är ute och kör skoter dvs eftersom det är underbart fint väder här uppe.. soligt och skönt..

Får se till att jag kommer ut idag också och inte bara sitter inomhus hela dagen när det är en sådan skön dag som detta..
Jag funderar på att beställa min efterlängtade tröja idag, kanske blir så om jag har turen på min sida..=)

Nu ska jag gå och klä på mig ..

/ Hjerpe


                          

 Det skulle inte sitta fel=)

Lång natt

Sitter just nu på övervåningen och tar det lugnt har just kollat 3 avsnitt av greys anatomy och jag känner mig slumrig i ögonen just nu, då frågar jag mig hur kan jag vara slumrig i ögonen när jag kollar på världens bästa serie? Jadu om jag hade svaret kanske är trött innerst inne..

Funderar även på att tjuvkika på Gossip Girl fast då har jag ju ingenting att se framemot om veckorna ellerhur? Inte bra, inte bra.    .                   


Har även hittat VÄRLDENS grymmaste sida som man kan hitta allt från serier till musik osv .. Men forget it jag nämner den inte ikväll om ni är nyfikna så kanske jag är snäll imorgon.. =) Jag har blivit värsta "bloggerskan" märker jag, eller har jag bara haft långtråkigt det är ju också någonting att grubbla över? Jag kanske bara har hittat ett nytt intresse?
Innerst inne har jag alltid älskat att skriva, men aldrig förstått mig på bloggare alls och nu sitter jag själv här i stolen.. Nästan som ett beroende:P haha

Ska snart gå och sova, mina ögon känns väldigt slumriga..
Hur som helst saknar jag mitt hjärta hur mycket som helst.. önskar han vore här nu, om allt vore så bra .. Drömmar sägs gå i uppfyllelse ? Men när ska min göra det? jag kan bara säga (TIME) ..

"Ärlighet, ja vad man än ska kalla det eller hur man än ska förklara det så ställer det till många problem här i livet, många som löses snabbt och många som tar mycket längre tid, kanske till och med aldrig läker..
Ärlighet är något beundransvärt, även ska man inte glömma borta att förakta den, den förstör, krossar vår vardag ibland då och då, förstör vårt humör, tar ifrån oss våra skratt och leenden men den bringar även lycka, kärlek och mycket mycket mer, vi ser på saker alldeles för negativt, om man skulle kunna vara sådär positiv hela tiden så skulle min och säkerligen många andras vardag vara så mycket bättre än vad den är.."

Tog från min nogg som jag övergett eller inte direkt övergett bara skriver mindre i.. Lär väl komma där någon dag också=)

Nu ska jag ta mig härifrån och krypa i sängs som många andra redan har gjort .. Natti Natti

/ Hjerpe



image21

Natti Natti







Seg söndags kväll

Det blev inte Stina ikväll, jag var för seg på att käka middag och hon skulle upp vid 6, alla har skola och jag sitter här med sportlov, det känns lite tragiskt ändå .. Vad jag ska spendera mina förmiddagar åt? Jag får försöka sysselsätta mig .. Läsa ut engelska boken, sedan kan ja ju alltid strosa runt i affärer .. Jag kan ju alltid gymma, sen kan jag ju alltid sitta här eller nåt =)

Däremot imorgon ska jag troligast "coacha" pappas små flickor som spelar.. "pappas små flickor" lät ju lite perverst men så är inte fallet utan hans handbolls tjejer han tränar typ 96 till 94 eller nåt tror ja, har inte sån stor koll men det ska väl bli intressant tror jag .. :P återstår väl att se..

Så imorgon, vad är planerat för min del? Jag ska nog upp på morgonen på gymmet och köra lite ben eftersom jag tog armarna idag, sen blir det nog en springtur på springbandet eftersom jag inte kan springa ute.. too much snow;) Sedan ska jag nog umgås med Stina som jag hoppas jag kommer hinna med om hon nu inte ska gå och lägga sig än en kväll mycket tidigt..

Hur som helst längtar jag mycket til Gossip girl boken kommer det är sjukt och jag är ingen bokmal och aldrig har jag varit heller, detta kanske är en vändpunkt för mig eller så är böckerna bara otroligt intressanta och roliga att läsa? Möjligen är det nog så..

  

Jag saknar er där nere dessutom, Julia vi måste ta och dra igång den där helgen här nångång när vi får tid till det och inte har så mycket matcher.. Och Emelie ooh ja vi ska ta oss till sthlm någon helg bara parta loss och ha kul, kanske borde jag prata med Linn också om det så hon vet att jag planerat henne med i bilden med=P vore kanske bra..

image15

 Kan inte hjälpa det, men är helt såld på Gossip Girl;)

Coop Forum

Jag nu har jag just duschat, ska alldeles strax med pappa till Coop och handla mat till oss :) Blir någon sorts kyckling eller något liknande tror ja och lite couscos sallad vore gott:)

Jag var hurtig och var på gymmet idag, körde armarna så nu är jag helst slut..

Ska senare till Stina får väl se vad vi hittar på :)

Nu ska jag kila.. pappa tjatar på mig..

/ Hjerpe

 


Gymmet nästa..

Nu sitter jag här och tänker absolut tvinga mig till gymmet, för nu har jag suttit här i ungefär 2 timmar och sagt att jag ska ta mig dit, nej nu blir det verkligen så..

image11

Efter det så har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på, här uppe är ju ingenting öppet så jag kan inte strosa runt på stan eller något, kanske ta hand om mig själv och fixa mitt hår som jag så länge sagt att jag ska fixa i ordning.. jag måste erkänna jag är faktiskt lite less på det lockiga nu.. nu hade det gärna fått vara rakt så jag kunde klippa precis som jag ville.. Men det är väl bara att vänta ut och hoppas på att det raknar snart:)
Inte för att jag tror det blir snart, men hoppet finns ju alltid uppe..

Nu har jag bestämt mig, dags att byta om=)

/ Hjerpe

Day 2

Dag 2 hemma då.. jag har nästan just klivit upp.. Kliv upp vid ungefär 09:40 eller något sådant, det är sjukt att jag vaknar och blir pigg så himla tidigt, fast det är ganska skönt ändå då slipper man känna att man sovit bort hela sportlovet.. Jag har rätt lust till att bege mig till gymmet nu på morgonen så att jag senare kan göra mig i ordning :)

Sitter just nu och kikar på Discovery, de håller på att bygga någon bil, inte jätte intressant men kul att se hur snygg bilen blir i slutändan.. Dessutom är det inget bättre på tv denna tiden..

Och jag är ledsen:/ min Gossip Girl kommer inte förrän typ på Torsdag, vad ska jag göra? Jo kanske läsa Whale rider eller något liknande till Engelskan, något vi måste göra... Så kanske jag har fått det gjort istället.. Men jag är så lat just nu känner jag, vill helst inte tänka alls på skolan nu när det är lov..

Och världen sötaste hund kom och väckte mig imorse med att hoppa upp i sängen och bita mig i fingrarna:P , busig en där, hon är ganska galen..

Någon dag här i veckan kommer nog Emelie och Nettan förhoppningsvis, Julia skulle egentligen också komma men det blev inte så..  :/

Nu ska jag kila, hade gott

/ Hjerpe

Got to be

Nu sitter jag här och tar det lugnt, ska alldeles snart gå och lägga mig..

Fast det lär väl bli en 30 minuter till eller så eftersom Mira alldeles just kom och la sig i mitt knä, hon kan antagligen inte sova.. hon sov ju just ganska länge så det blir väl att sitta uppe och gosa med henne en liten stund till..

Det är helt otroligt att jag är trött nu efter min långa dags sömn mellan 1 och 4:P

Aja nu ska ja kila..
Godnatt på er..

/ Hjerpe

image10


Jag längtar sjukt mycket till sommaren, kommer bli bäst =)


Bad hair day

Idag har jag verkligen a bad hair day, bara legat och segat i soffan, ska ja verkligen orka ta mig upp till gymmet? Ja, jag kanske borde göra det trots allt.. Hoppas bara på att det fortfarande är öppet annars får jag satsa på skidåkningen imorgon med min syster, om det också blir av annars blir det definitivt rehab på gymmet:)

Låg tittade just på matchen mellan RIK och Sävehof som ägde rum i Lisebergshallen.. Seg match i början men Sävehof lyckades trots allt ta igen sig..

Jag är också askall om min fötter, sitter här och små fryser, det är jobbigt att vårt golv här uppe är iskallt :/ Får ta på mig varma sockor snart då tror ja eller så kanske ja tappar upp ett fotbad och gör i ordning för lite fin fixning idag:)

Jag längtar hur mycket som helst till sommarlovet, ska bli underbart med resor och party men får inte glömma träningen heller, har ju bestämt mig för att vara tillbaka ännu bättre till hösten får hoppas på det och att mitt knä håller, fick ju veta att det inte endast var mitt ledband utan min menisk också men men det ordnar nog sig förhoppningsvis får bara träna ännu bättre än förut och jag som tyckte jag tränade ganska bra innan.. haha

Aja, nu lägger jag ner och går och kollar gymmet, annars får ni höra av mig lite senare ikväll =)

/ Hjerpe


a lot of work to do

Idag har jag haft kanske inte så mycket att göra, men det jag har gjort har visst fått mig super trött känner jag, lov och sov i ungefär 2 och en ½ timme, till typ fyra.. så jag ligger just nu bara framför tvn kollar lite på janice dickinson in the bush :P Nån tjej från Liverpool är med i pogrammet och gud vilken accent hon har ..

Så vad har jag gjort idag då? Jag klev nämligen upp vid 9 tro det eller ej:P, efter det var jag ute med pappa och hunden och promenerade upp för ett berg i ungefär 1 och en ½ timme sedan var jag förbi för att hämta ut den nästa Gossip girl boken men de hade den inte inne så nu får jag tyvärr vänta tills typ på Torsdag:/ Sedan var jag förbi och kolla efter en liten bag hittade ingen man jag hittade däremot fyra nya tränings t-shirtar och en helt UNDERBAR träningsdress som jag ska övertala pappa att köpa.. i just love it !!

Vad ska ja göra härnäst då? jag har absolut ingen aning funderar på att ta mig mot gymmet och ta mig ett litet träninspass som får mig pigg igen och sen kanske lite manikyr och pedikyr skulle inte skada mina dåliga nagelband en lördags eftermiddag:) ..

Jag har ett nytt Do's på min lista, Antons 18 årsfest.. på fredag and what should i wear? Any suggestions ?

image9

Nu har jag tänkt kila iaf, jag återkommer senare ska kolla lite tv ju:)

/ Hjerpe

Just got to be kidding..

Jag har ingenting att göra just nu, det bara är tråkigt,tråkigt och tråkigt.. däremot är jag klockan lite sent och jag kanske borde gå och lägga mig för att få den sömn jag behöver så jag orkar upp och träna imorgon ? Jag tänker faktiskt vara hurtig..Träna rehab och kondition, supra låter det i mina öron.. jobbigt men nyttigt..

Ska försöka köra på som "healthy food", nog för att jag egentligen är nyttigheten själv men de senaste dagarna eller ja kanske ska erkänna sedan jullovet så har jag fuskat, inte lite utan väldigt mycket det har slunkit ner lite gott här och där ibland..
Senaste imorgon när jag satt på Landvetter flygplats och väntade på flyget till Stockholm så tog jag mig en chailatte och en grov scones med marmelad på från Espresso House.. Ååh ja, det är mitt favorit ställe, hittils vet jag inget stället som slår E H något förslag kanske?
Flygplatserna idag, först satt jag i typ en 35 minuter på landvetter och gotta i mig lite chai, sedan blev det Arlanda i 6 timmar och vad kan hitta på där? inte särskilt mycket jag strosade runt lite i affärerna och på taxfreen, jag köpte mig en bok. tänka sig (JAG) i högsta person köpte en bok och den är snart utläst:P

Lögligt kul detta, mitt tredje inlägg idag, visst är jag hurtig, nu ska ju min dator även in på lagning så efter det kommer ju kunna sitter timme ut och timme in och massa inlägg kommer poppa upp här om vad som händer :)

Kanske kommer lite mer private stuff här sen också om vad jag tycker och tänker, vad som cirklar runt i mitt huvud om dagarna och hur jag ser på saker och ting.. Kan ju vara intressant om man är som jag kanske;)

Hur som helst velade min syster ha med mig ut och åka längdskidor imorgon och gud säger jag bara, det var åratals sedan sista jag stod på ett par längdskidor, min "talang" kanske sitter kvar man får väl hoppas, fast jag strejkar om det är för kallt då går jag inte ut genom dörren, du fryser mina fossingar fast.. inte kul :/

Aah, men nu ska jag inte skriva mer.. Måste bara säga att jag älskar min nya scarf från Rut mfl, den passar nästa till allt:) mysig färg på den också, lite mörkblå svart typ..

Aja nu ska jag sov, natti natti så updt jag imorgon

/ Hjerpe

At home

image6image7

Om man vore Jessica Alba för en dag:)

Sitter just nu hemma, i köket.. Landade kring 8 tiden någongång, dock har jag suttit på Arlanda ungefär en hel dag eller nåt, 6 timmar.. inte så kul fast skönt att vara hemma nu och bara ta de lugnt får gotta mig med massor med sovmorgon, dock så oroar jag mig över att jag missade mycket i skolan idag.. menmen det får man väl leva med..

Så, idag.. först begav jag mig till taxfreen för att köpa mig lite "silikon" droppar, men icke sa nicke..Mitt maestro fungerade inte, de tog endast visa kort, men snart kan jag gotta mig på taxfreen utan att behöva ta ut massa pengar och shoppa lös lite :) De har så otroligt goa parfymer, många man inte hittar annars ute i affärerna..

Har bestämt mig nu för att beställa min underbara sommar skjorta som jag väldigt gärna vill ha, längtar hur mycket som helst till den kommer.. Its mine soon;)

Så vad händer ikväll för min del? troligast så blir det tvn lite senare efter att jag suttit och snokat här på datorn, och sedan blir det att sova.. däremot är jag inte alls trött.. ska nog gotta mig med att läsa ut Gosspi girl så jag kan inhandla mig nästa bok:) Wonderful..

Funderar även på att ladda ner avsnitten, fast vad har då att längta till om veckorna? kanske bestämmer mig för att ladda ner lite Greys Anatomy istället  säsong fyra.... Eftersom jag ändå inte hinner se den om onsdagarna eftersom att jag har träning vid den tiden fram till klockan 9 och då ä rjag hemma typ tio i 10 och då slutar den :S Så det suger så jag kanske kör på det kortet istället..

Saknar er redan lite grann där nere, vi ses snart..

/ Hjerpe

Thats just me

Sum 08 :)

Thats just me


Det där är så jag, jag längtar så himla mycket tills jag får mina cash till sommaren, det kommer bli underbart ellerhur?;) Iallafall för min del, det blir hur som helst troligast jag och Hedqvist som sticker till soliga ställen någonstans ute i vida världen, ska bli superskönt .. Party, sol och massa god mat får inte glömma ett trevligt sällskap också..

Idag, så är jag en skolker, haha.. Nej inte riktigt hann tyvärr inte ta ledigt idag pga att pappa ringde sent igårkväll och sa att det bara fanns flyg hem idag och först på Tisdag så jag valde idag istället, måste erkänna det kommer bli skönt att komma hem men kommer sakna er töser här nere faktiskt, vi måste ta en riktig partytur här någondag :)

Sedan har jag bestämt mig för som alla kallar det "beach 08", att det är dags däremot så tränar jag ju redan mycket men det lär bli mer.. Motivation kanske?

♥ Dessutom så saknar jag Ted hur mycket som helst, kommer ju inte ses på typ tre veckor man telefon finns ju alltid, min stora kärlek eller vad ska man kalla det :) Älskar dig

Det här är mina Do's på sportlovet

* Köra skoter ( inte vad alla göra;P)
* Träna, träna, träna
* Försöka göra klart mitt samhälls arbete
* Umgås med vännerna och familjen
* SOVA !!!
Typ det tror jag, blir nog inget fest för min del när jag är hemma inte, nu är det träningsperiod som gäller om jag ska ha någon chans att komma tillbaka till handbollen..
Fick veta i Onsdag att det även är min menisk som är trasig fast de skulle inte göra någonting åt det eftersom jag inte har några upphakningar så nu blir det bara träna, träna och åter igen träna upp knät.. Är troligast tillbaka helt och jag får önska till rödspätte som är om sisådär en månad en och en ½ ..
Jag vill ha massa cash nu så ja skulle kunna gå och shoppa loss, men icke sa nicke får lägga en upp strategi varje månad tror jag så allt räcker + till lite shopping som gynnar mitt humör och tillfredställer mig mycket väl:)
Nej nu ska jag kila och packa klart till resan hem och städa lite i vardagsrummet :)

/ Hjerpe

image4 
Halloween 07;)




I just love it..

I just love it.. 
Längtar så till sommaren

och den ska jag även inhandla till min nya garderob som jag jobbar på;)

Idag blir det träning, förhoppningsvis tror jag har sträckt ryggen eller nåt har ontontont iallafall. :/ tråkigt nog..

Har äntligen bytt från nogg till blogg nu, men det lär väl ändå dyka upp inlägg på nogg då och då, när jag har lite roligare saker att skriva, kanske lite mer private eller så?=)

Det har varit super väder hela dagen idag och det har varit hur skönt som helst, regniga Göteborg förvandlades väldigt snabbt till soliga och härliga Göteborg, nu får man bara hoppas på att detta väder håller i sig, i hope so.. Eftersom att jag längtar så otroligt mycket till sommaren den kommer bli underbar tror jag, resa med vänner och förhoppningsvis pojkvännen och även så ska jag då se till att bli brun, få se lite frisk och fräsch ut igen.. Om de bara skulle kunna vara sommar hela tiden..

Vart i skolan hela dagen idag, fast jag började vid 9 så det var helt okej och fick sluta en 30 min tidigare, sjukt vad mycket jag har haft detta året.. jobbigt har det varit..men nu är det ungefär bara 4 månader kvar för mig sen ska jag jobba så jag skaffar massa cash till mina planer..

Åker även hem imorgon, lördag eller söndag återstår att se när flyget går=)

Nej nu ska jag få i mig lite middag tror jag, de vore väl bra kanske?

Hade bra till vidare
/ Hjerpe

RSS 2.0