En ny skoldag

Aah idag har jag vart lat, jag gick inte till skolan imorse och gymmade jag var trött men ändå inte trött det kändes som om jag behövde lite mer sömn efter helgen så jag tog mig en sovmorgon för att nu snart bege mig till skolan och äta lite och sedan ha Engelske i typ 3 ½ timme :/.. Menmen jag överlever väl det.. Det är ju superfint väder ute så det gör mig glad om något..
Ska försöka hinna innan skolan och köpa den nya boken av Gossip, har läst ut den andra den är super spännanden och den där Nate låter som en riktig dröm:P

Idag blir det att ta det lugnt, fixa lite hemma tror jag handla in lite och sånt eftersom jag inte gjort det än så jag fick äta en liten yoghurt till frukost sedan har jag träning, springning äntligen:) Jag har längtat jag måste bara ut och röra på mig en stund..

Jag längtar som en tok till 12 girls ;)


Och Emelies dator är lite jobbig så nu kan man inte fixa alla bilder osv så det var ju tråkigt men om typ en och en ½ vecka så kommer min dator hem igen och då ska jag lägga upp lite nya bilder ur mitt mycket händelserika sportlov :)

Nu ska jag göra mig klar och ta bussen och möta Julia så vi kan äta:)

/ Hjerpe

image43
Det är denna älskling jag äger nu, super söt tycker jag :)


Kommentarer
Postat av: Mikaela

aha e de den movbilden den e såååå fin :D älskar den, den å min mobil kan bli lite vänner för de e nästan samma modell :)

2008-02-23 @ 03:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0