Degar dag

Ja min dag har minst sagt varit lugn, började däremot med städning och löprunda men sen har jag inte gjort ett skvatt, jo lagade lite lax och potatis, mycket lyckat blev det också

Nu sitter jag här vid tvn och datorn mest för att jag vill att tiden ska gå, springa iväg.. Vill att det ska bli måndag så jag kan fixa det sista och en dag närmare resan med.

Bara man skulle bli trött nångång, men det lär väl inte hända inom den här första timmen heller med tanke på att jag klev upp 12:25 imorse, snacka om att vara trött ;)

Ska fortsätta kolla på 28 dagar senare, även om jag håller för ögonen ibland..

Godernatten




Hello fooolks

Nu har jag städat upp i både kök och vardagsrum, trivs inte alls när det är stökigt runt mig dock är jag riktigt lat ibland, men icke sa nicke idag inte:)

Nuuu sticker jag ut på en härlig löprunda i detta underbara väder, sedan kanske det blir in till staden för att fixa det sista inför resan, har ju kommit på att jag har lite att fixa ändå..Härliga söndag !!




In this microphone

Standing at the centre of attention ..



Nu sticker jag, haaaaa det bääst ikväll :D

Min sista match..

Ikväll spelade jag min sista match i Kungälv, jag vet inte om det blev sista gången jag tog på mig den gröna tröjan eller om jag kommer hamna i den igen, men just nu så är jag på väg någon helt annanstans, om man vill någonstans kan man inte stanna på ett ställe som inte gynnar en själv och just nu gynnar det inte alls mig ..

Jag bestämde mig för att åka på en 5 veckors resa för att få en paus och fundera på hur jag vill göra med handbollen, om jag vill fortsätta satsa, vart jag vill spela och helt enkelt få ett perspektiv över hela situationen, jag tror man behöver en paus ibland för att landa med fötterna stadigt ..

Älskar verkligen tjejerna i laget, jag har haft SJUKT roligt med dom och jag hoppas vi ses ändå på något sätt, kommer ju såklart heja på er borta i solen ändå och hoppas att ni krossar resterande delen av serien!! Ni är ett helt underbart gäng med sån potential, pepp är vad som behövs.. Självförtroende och så får vi inte glömma lagets kämparanda, för den finns !!

Sitter här lite ledsen faktiskt, 3 år har bara rusat förbi, knäskadad, kämpat sig tillbaka och nu står man vid en milstolpe det känns så konstigt att man sitter här och liksom säger hejdå på något konstigt vis ..Vi får se vad som händer ..Ville bara säga tack iaf för dessa 3 år..

Låter värsta depp nu men samtidigt så ser jag framemot allt som komma skall SÅ mycket !! För mitt ledord är inte precis att ge upp, så det är väl ingen ide att förvänta det av mig heller..

En stor kram till er alla för att ni stöttar en så otroligt mycket..


Alltid detsamma




Jag och mina tankar..

Just nu så vill jag bara att dagarna går så jag och Stina kan sätta oss på planet mot Thailand och det innebär förstås inge mer sår på knäna av alla matcher och stukade fingrar och fötter nej utan det innebär sol, bad, massage .. Ibland behöver man skämma bort sig själv, önskar man tog sig tid till att göra det oftare, man hade nog troligast haft mycket mer energi över att ge till andra då med ..Nu menar jag ju självklart inte att man behöver boka en 5 veckors semester för att unna sig lite utan mer så där på vardagarna, laga lite god mat, ta ett gott bad, pyssla om sig själv helt enkelt..


Jag säger jämt att jag ska göra det men blir det någonsin av?! Jag har tur om jag orkar måla mina naglar och raka benen, så mycket orkar man unna sig själv.. När man tänker på det är det rätt så skrattretande faktiskt, man hör jämt folk som klagar över "jag hinner aldrig göra någonting, jag hade velat göra det och det" men det blir aldrig riktigt av, jag är en av dom måste jag erkänna.. Men om man tänker efter, är inte DU själv den viktigaste i ditt liv, för om DU själv inte mår bra hur ska du kunna orka ge andra något positivt och hur ska man orka bjuda på sig själv vareviga dag?

Det blir som en ond cirkel, kan komma på mig själv ibland att bli irriterad över sådana små onödiga saker och om jag kanske inte vore sådär trött eftersom jag inte sovit så kanske jag aldrig ens hade reagerat, det måste iaf jag bättra mig på, ska försöka, ska verkligen göra det.. För jag sover alldeles för få timmar med tanke hur mycket jag tränar och jobbar ..

Har du nånsin tänkt på något du kanske gör som troligast inte är någon gentjänst till dig själv ?! För oftast tänker man bara på saker som måste göras hela tiden och här syftar jag på min mamma om jag ska någon som exempel, en människa som jämt måste hinna göra ALLT, inget kan lämnas till morgondagen men ibland inser väl hon också att hon bara är mänsklig eller vad säger du kära mor?;)

Nu säger jag godnatt !!

Får ta morgondagen med en klackspark helt enkelt och döva min trötthet med ett riktigt leende på läpparna, det lär nog iaf mina tanter gilla :)




Hej hallå

Nu är jag här igen och skriver, har haft en ledig dag idag och gissa om det var skönt ?! Jag sov iallafall till 11 som var behövligt, satt hemma och lite framför datorn på morgonen, fixade i ordning mig och drog mig inåt staden där jag hittade allt jag behövde eller nja nästa, har myggstift, nässpray och bricanyl kvar att fixa sedan är allt komplett hoppas jag på..

Fixade balsam och kontantkort idag också och på köpet fick jag med mig en ögonskugga från MUS, en snygging som jag kan sota med, lite mörkare brun som går mot det svarta hållet men ändå inte för mörk, hoppas på att det blir bra iaf, fick hem sådana där premiecheckar så jag såg till att använda dom när jag väl hade;)

Tycker det kan vara så skönt ibland och bara strosa runt själv på stan, ta det i sitt eget tempo och kika lite allt möjligt, var sååå frestad på att shoppa massa snygga kläder, men jag höll mig i kragen och påminde mig om resan, det hjälper rätt så mycket faktiskt..Är inte långt kvar nu, nästa vecka sticker vi på söndag :) Ååh vad jag ska njuta!!

Ikväll blir det lite gossip girl tror jag och ska börja läsa på min bok också, sedan sova tidigt eftersom morgondagen bjuder på jobb och träning.. Hoppas er onsdag varit lika bra som min! Ciaociao

Tusan vad jag är dålig

Jag har varit så himla dålig på att uppdatera den här bloggen på senaste, mycket pågrund av jobb och träningar och massa ståhejs på senaste, har helt enkelt inte haft någon fantasi till att skriva heller inte så mkt tid, för den tiden jag har haft över har helt enkelt gått till att sova..

Sitter just nu i mitt kök och lyssnar på John Mayer - In your atmosphere och ååh vad jag älskar känslan jag får av den, det är något med den som får mig att bara njuta av allting, precis allting ja..
En av mina favoriter helt enkelt..

Denna veckan ser rätt full ut faktiskt, imorgon är jag ledig och ska iväg in till staden för att fixa kontantkort och balsam, kanske ta någon go fika med och bara njuta av ledigheten helt enkelt..
Torsdag innebär jobb igen med mina tanter och gubbar och träning såklart, fredagen innebär samma sak och lördag är det självklart match och något roligt på kvällen.. Söndagen blir förhoppningsvis spa med emelie och marie, håller tummarna :) På kvällen kanske någon gå bio?! Vi får se..
Ni ser ju, dagarna bara går och jag gillar det sjukt mycket :D
Fast samtidigt har jag ju något riktigt riktigt roligt att se framemot också, kommer bli riktigt kul att åka iväg med stina ..


Shit vilken dag

Vilken dag jag har haft, min riktigt lediga dag så har jag städat, tvättat, plockat, skurat, manglat, dammsugit, dammtorkat, plockat, renbäddat,diskat osv.. Så har min Torsdag sett ut, men nu snart äntligen är det fredag, jobb imorgon sedan blir det förhoppningsvis en riktigt go helg :)

Toppar min "roliga" dag med gym, jogg och handboll såklart.. Heja Sverige !!!!

Nu går dagarna snabbt, tur är väl det eftersom jag lääääängtar så mycket.. och efter som jag och stina är så skickade vi in vår visum ansöka först idag, snacka om att ha noll koll när man inte ens fixat visum förrän nu.. aja det är gjort iaf och förhoppningsvis går det igenom med :)

Nu däremot ska jag packa väskan, hoppa i skorna och jackan och bege mig ut för Emelie hämtar mig snart..
Ha en go torsdagskväll


Fixing time

Jaa idag är det en sån där dag då jag tar tag i massa saker som ska hinnas göras, orkar inte vara ute i sista sekunden, innan jag åker så vill jag bara packa och sånt inte springa runt på stan och leta massa saker utan det gör jag idag :) Har jag någonting att sysselsätta mig med också dessutom..

Har en ledig dag idag nämligen.. Har hunnit vara och vaccinera mig också och nu har jag gjort mig i ordning och ska kila in till staden ..

Ikväll är det match mot sävehof också.. wish us good luck cause we´re going to need it..


Såhär blev det idag.. ;)


Matchdags och lördagsmys

Jag har verkligen inte gjort någonting denna helgen, det är som att man bara är och väntar just nu tills resan, man vill ju spara så mycket pengar som möjligt och det gör man ju oftast bäst hemma ;) Har bara tagit det lugnt, förutom träning idag på dagen då och imorgon är det match ute i Trollhättan..

Försöker få över alla bilder från min kamera till denna dumma dator men det funkar inte, står bara att jag ska formatera kortet om jag ska kunna använda det och jag vågar inte göra det ifall alla bilder försvinner, det vore ju förfärligt må jag säga..

Nu däremot ska jag lägga mig framför tvn ..hoppas ni har en trevlig kväll och nu säger jag godnatt för mig


What the hell

Jag vet inte vad det är med mig just nu, även om jag känner varje morgon att jag vill ligga kvar i min säng och gosa ner mig under täcket några timmar till så exempelvis idag var jag sjukligt hjälplig mot alla och nästa över trevlig sådär för jag är på riktigt bra humör :) Ibland känns det som att dagarna bara springer förbi och jag gillart för nu väntar jag på något riktigt gotttt..

I cant stop, cause im having to much fun ..
but honestly I need to be a little crazy..
All my life i´ve been good but now.. oooh im thinking what the hell ?!
I dont really care ...

Im messing with your head darling;)

Lite text ur Avril Lavignes nya låt, what the hell :) Ni borde lyssna på den, texten är rätt så bra..

Nu ska jag ta och diska upp all min disk som ligger i diskhon ..det känns inte bra att det växer högar där ibland eftersom jag vissa dagar är en riktig latmask, konstigt med tanke på att jag gillar att ha rent runt omkring mig..

Nu ska jag sluta pladdra och göra någon nytta..





Dagens dagens to do

Ja vad ska man säga, så här fullt upp har jag inte haft det på länge, dagen började med att gå till jobbet 7-15:30 kom la hem vid 16:00 nångång bara för att jag är lat och alltid väntar på skjuts hem när det egentligen tar 5 min att gå :P men men så är det ibland..

Kom iaf hem, fixade med lite räkningar, började laga mat .. åkte ner och handlade, fixade allt från apoteket som ska med på resan och sen massa från coop och det sa absolut inte pling i kassan, snarare så ekade det .. ungefär så ja..

Så jag tänkte välförtjänt sätta mig och kolla på rush hour 2 och sen invänta emelie och efter det sooooova gott :D

Hoppas er tisdag varit lite mer spännande än min;)


Dagens dagens to do

Ja vad ska man säga, så här fullt upp har jag inte haft det på länge, dagen började med att gå till jobbet 7-15:30 kom la hem vid 16:00 nångång bara för att jag är lat och alltid väntar på skjuts hem när det egentligen tar 5 min att gå :P men men så är det ibland..

Kom iaf hem, fixade med lite räkningar, började laga mat .. åkte ner och handlade, fixade allt från apoteket som ska med på resan och sen massa från coop och det sa absolut inte pling i kassan, snarare så ekade det .. ungefär så ja..

Så jag tänkte välförtjänt sätta mig och kolla på rush hour 2 och sen invänta emelie och efter det sooooova gott :D

Hoppas er tisdag varit lite mer spännande än min;)


Woohpidoopi

Nu sitter jag hemma, blev bara jag och Emelie som fikade i kanske 2 timmar och bara satt och tjöta :) Mysigt var det iaf såhär på en fredag..



Nu däremot ska jag lägga mig framför tvn med en kopp te och sen nanna.. vill vara pigg till träningen imorgon ..
Nattinatti

Shit säger jag bara

Jaa dessa två dagar har minst sagt varit hurtiga för min del, jobbat både tors,fre och gym igår med Emelie, körde ben som vanligt och lite kondition såklart och idag blev det en löptur, dock vet jag inte vad det är med mig, kändes precis som när jag varit med djur och får as tungt att andas.. höll på att vända om efter 6 min eftersom jag knappt fick någon luft men envis som jag är fortsatte jag hela rundan som tog lite mer än 30 min..
Hoppas det beror på kylan för har aldrig haft såhär..

Hur som helst får jag väl ta det i ett lugnare tempo eftersom mina lungor inte vill åt samma håll som jag, får helt enkelt använda löpbandet som tydligen funkar bättre för mig, för igår kände jag ingenting när jag löpte med emelie men idag då ska det banne mig jävlas med mig..

Hur som helst så blir nog denna fredagen bra tror jag, blir nog fika inne i stan med Emelie, nettan och förhoppningsvis julia med .. Imorgon inväntas träning som vanligt . och söndagen match ..
Sicken helg och sen vankas det återigen jobb.. dagarna bara rusar förbi snart ligger jag på en strand och gottar mig:)

Nu ska jag göra mat ..

Snöö

Ja vad ska man säga hade verkligen planerat in min dag med löpning och lite plock i lägenheten och sånt och nu förstör ju det här snökaoset för mina planer men jag kanske bestämmer mig för att trotsa denna snöstorm och tar mig en löptur ändå ..

Såhär såg jag ut på nyår, testade en ny frisyr:)




Fick även jobb imorgon, röd dag dessutom så mer klirr i kassan och det känns ju positivt..
Nu ska jag fixa mig i ordning för löpturen..

Lördag uppe i norr

Ja idag är det lördag och vad har jag då gjort idag? Jo precis ingenting, kollat film med mamma hela dagen, sovit, spelat kort ja en sån där seg dag har det varit.. måste försöka vända dygnet igen så jag blir trött sådär kring 11 snåret iaf eftersom jag snart ska börja jobba och troligast kommer jag försöka mig på att jobba natt dessutom, hur härligt är inte det då? Det är ias härligt när det klirrar till i kassan..
Och jag kan garantera att jobba denna månaden kommer gå super snabbt bara att stå ut som man brukar säga..

Imorgon blir det att träffa Stina och planera lite inför vår resa, förhoppningsvis kanske jag hinner träffa någon mer innan jag sticker tillbaka till Götet på måndag.. som vanligt hinner jag knappt träffa människor här hemma även om man tror att man har mycket tid så går det fruktansvärt snabbt och denna visiten har ju mestadels handlat om jobb:/

Nu däremot ska jag gå och sova för klockan är alldeles för mycket just nu, Godnatt med er:)


The first day of 2011

Ja då var det nya året inskålat och jag ser verkligen framemot detta året, det började ju med en förträffligt lyckad kväll och resterande delen av året kan ju inte mer än bli bra med denna positiva anda.. Jag har varit över positiv de senaste månaderna över många saker och det är verkligen en go känsla jag har i kroppen över att detta året säkerligen kan toppa mina förväntningar och komma med många fina överraskningar :)

Har nog aldrig varit riktigt såhär peppad inför ett nytt år eftersom jag alltid tycker det är tråkigt att lämna saker bakom sig men just nu känns det bara positivt, har tagit tag i saker som bekymrat mig, sådant som jag känner att jag mår bättre utan och framförallt har jag tagit mig själv i kragen sen i somras så jag kan inte mer än vara glad just nu faktiskt..

Har en sjudundrande resa framför mig att se framemot och sen mycket annat gott..

Så jag säger skål här, inte bara för framtiden utan för att man har tittat bakåt men valt att gå framåt :)
Godnatt


RSS 2.0