Strålande

Se på fasen, detta var ju helt strålande detta har nog gjort resten av min vecka, tänkte mer innan matchen att "nu jävlar ska jag bara köra 100% vad som än händer ska jag gå in fullt ut" och vet ni vad jag går och gör? Går in och sätter 7 st, hur bra är inte det? Detta kändes helt underbart och fick väldigt många fina komplimanger och tack alla ni som stöttar en hela tiden och peppar och finns där för en..

Så nu är det bara att fortsätta såhär, nu känns det som att jag är på g igen, börjar verkligen komma tillbaka till det jag var om inte ännu bättre så det är inte helt fel så nu är det träning, träning och träning som gäller, har fått tillbaka den där glöden och ni ska bara veta hur bra det känns
Man får en sån där energiboost och Tack Emelie för att du hjälpte mig så mkt idag nu känns det plötsligt så mkt lättare, snart ett mindre problem att ta tag i och ni förstår inte hur lätt jag känner mig just nu..

Jag som var så himla deppig tidigare men nu kan absolut INGENTING förstöra det här inte..
Im on my way baaaaaaaaaack:D



Open up your mind, damn your free:)

Thanks everyone, jag är så himla glad att jag har er allihopa..

Positive thinking kallas det..

Change

Change är mitt nya ledord hädanefter..

Ett mycket starkt ord som behövs i oklara situationer, det är mitt ord som hädanefter kommer förfölja mig dag ut och dag in tills jag är mig själv igen..

Jag har klarat det tidigare så varför skulle jag inte göra det nu? Jag får försöka se något positivt ur detta och det är att inte hamna här igen, att inte låta något gå så långt så man hamnar här utan att ta tag i saker och ting när det väl uppstår..

Men ett cred får jag faktiskt ge till mig själv trots allt detta dåligt och det är att en person verkligen har fått mig att börja prata och diskutera och inte bara låsa in mig i det jag tycker är rätt, så att jag kan påverkas och inte alls är hjälplös är ju mycket positivt ändå..

Nu ska jag packa väskan, för det är trotsallt match idag mot Kropps och det är dags att ta fram Emma och det tänker jag absolut göra i eftermiddag, tack alla som är där för mig .. Vänner är verkligen bland det viktigaste man har i livet..


Someone else´s life

Jag sitter här hemma som en halvmänniska pga rätt många olika anledningar, ringde Mamma idag och bara "jag vill hem nu, jag klarar inte det här längre" men Mamma är underbar som hon är och försöker göra det bästa av situationen och hon stöttar en alltid..

jag är en sån som kan förlåta i princip allting, man går vidare och ger människor nya chanser visst för många kanske man inte kan tillåta men alla är värda en andra chans.. jag har till och med förlåtit personer för sånt dom gjort som förändrat hela ens liv för alla är vi mänskliga, vi gör fel ibland små och ibland hur stora som helst men det är sådana vi är, vi gör fel, ber om ursäkt och går vidare från det och försöker helt enkelt bli bättre medmänniskor, men sen har vi sådana som inte kan gå vidare sån jag var förut mot Hanna, vi bråkade och bråkade för en jävla skitsak och sen dog hon, och att inte ens vara vän med en människa när dom försvinner gör så jävla ont, man har aldrig möjligheten till att säga vad man egentligen kände, hur mycket den människan betytt för en och hur en sånt jävla bråk inte alls spelar någon roll egentligen, man är helt enkelt för stolt ibland..
Men är den där stoltheten verkligen värd det i slutändan? Jag skulle spola tillbaka tiden på en sekund om jag fick möjligheten och ta vara på tiden jag hade med henne istället för att bråka om saker som inte egentligen betyder ett dugg..

Det känns som att man blivit lämnad hela sitt liv, det snurrar så mkt just nu så jag orkar inte stå, det är som att jag bara är just nu, igår blev jag fan rädd för mig själv var tvungen att ringa Emelie för jag vet inte vad jag skulle gjort annars och det är skrämmande, skrämmande att inte ha någon kontroll över sig själv längre, vad ska man göra då?!

Det här inlägget kanske jag inte bör posta i min blogg egentligen, men det är såhär det är och pratade även med mamma om det att det är dags att ta tag i det nu, det går inte att rymma ifrån längre, jag kan inte "skjuta" upp det, jag saknar den där Emma som finns där inuti som jag allt för ofta inte tar fram längre för att det är som ett svart moln som bara ligger där över en hela tiden..
Men jag vill tillbaka, jag den jag är, jag ska tillbaka men jag kommer behöva stöd, jag behöver människor som är där för en och hjälper en för jag har allt för många gånger försökt lösa sånt här själv men det går inte längre..

Emelie är nog den bästa vännen, jag ringer henne kring 2 på natten och hon ställer upp och pratar till halv 4, jag behöver verkligen prata om saker och jag tänker göra det nu, jag kan inte tillåta mig själv att försvinna ur mig själv så jag inte ens vet vem jag själv är, från och med idag är det dags för en förändring i mitt liv, jag kan inte åka hem till Norrland och rymma från allting igen, jag kan inte bara sticka för att det känns bäst så för när jag kommer tillbaka så är väntar ju allt på mig ändå precis som förr..

Jag vill prata med dig, jag vill säga precis allt jag velat säga, säga hur allting är och kunna vara ärligare än vad jag till och med vart mot mig själv, du är värd en förklaring från mig, jag behöver ge dig en förklaring om du låter mig ge dig det, du ska få veta allting..precis allt för det finns ingen anledning till att inte säga det, du behöver få veta precis som jag behöver erkänna saker för mig själv..

Det är inte lätt alla gånger att göra det jag gjort, jag blev sån himla självständig och stark person fram tills jag började rymma från mina problem, du är den som fått mig att vilja ta tag i saker men att vilja och att göra det är två helt skilda saker, men jag måste göra dt för min egen skull..Imorgon ska jag ta och lyfta luren och ta tag i det första problemet och det är att våga visa vad man känner..

Nu blev det ett allt för långt inlägg, men det här kommer bli vändningen i mitt liv.. så dag 1 då från och med idag så börjar jag ta tag i saker och ting som tynger mig bara för att bli lite lättare inombords..

Mycket trött människa

Jag är en mycket trött människa idag .. och kommer nog vara det resterande delen av dagen tror jag, blir middag ikväll med Nicole och Emelie och lite Wii tror jag mycket trevligt tror jag det blir..

En annan fråga är ju vad man ska sysselsätta sig med under dagen då, nu alltså..Hmm bra fråga? Funderar på att kolla match i Kungälv faktiskt så vi får se vad det blir med den saken..

Nu däremot ska jag ta mig en rejäl dusch, vi ses och hörs:)

Fytusan

Nu är jag en mycket trött människa, det är helt galet.. Har hunnit med jobb och massa annat också och stressigt har det varit kan man gott säga men ändå har det varit en riktigt bra dag tycker jag.
Har även haft match och den ska man väl inte kommentera alls tycker jag, detta är ju skandal menmen sådana matcher kommer la också lite tråkigt bara, spelade v6, v9, m9 och h9 ja på det flesta positioner faktiskt och det märks för första gången på länge att jag spelat match, blåmärken på armar, sår på benen och blåmärken och tokig som jag är tycker jag faktiskt det är gött, har saknat det lite, nu tänker jag fan komma igång igen..

Bara känslan av att slänga sig är helt galet, först nu kommer jag ihåg hur gött det är att bara göra det jag gjorde förr, så nu är det dags att sätta igång kanske lite sent påtänkt på säsongen men bättre sent än aldrig ellerhur?:P
Körde litet program här hemma också efter matchen lite sånt jag gjorde förr och nu blir det att komma köra igång igen, älskar att bara träna sig helt död, känner att jag blivit lite för slapp på senaste och trött..

Men nu blir det ändringar på det, tänkte faktiskt lägga in ett till löppass/backe kanske till och med lite mer gym så jag kommer i form till dit jag vill vara och tro mig när jag väl lägger manken till tar det inte lång tid, gäller bara att komma igång och detta är en bra start på vägen..

Imorgon, vad vankas för morgondagen då? Jobb såklart och träning som vanligt då, sen får jag se vad jag orkar med om jag inte hittar på något kanske jag ändå tar mig till gymmet, det vore väl inte dumt? Köra lite knä övningar och mage/rygg .. Men det får vi se, beror på vad planerna säger.. Vad har ni tänkt hitta på en fredag då?

Nu däremot ska jag packa väskan för imorgon så jag slipper göra det på morgonen, ha en riktigt go kväll och en bra morgondag på jobbet/skolan :) Natti natti..


Sound of missing you



Kolla denna och texten såklart..

Denna texten handlar såklart om mina vänner Hanna och Erock
Den är helt klockren och den förklarar verkligen hur man känner för saker och ting
hur själva känslan är, men man kanske enbart förstår om man varit där eller så kan man kanske försöka förstå..
Det är något jag försökt göra iallafall försökt förstå mig själv, förstå Erocks val och allt som händer och sker och som jag sagt tidigare plötsligt står man där och önskar man tog vara på tiden mer än man gjorde..
Man står där en dag och önskar, förbarmar sig själv över vad man inte gjorde
Tiden är så sjukt kort, jag hoppas ni förstår det när jag skriver det
för jag trodde aldrig jag skulle hamna där själv
men se på mig, ena dagen finns man
inte där längre och då står
man där och är så
hjälplös..

Lunch :)

Nu har jag lunch, har suttit hela morgonen och haft fullt upp med ordrar, ljudfil och massa kunder som jag ringt.. En helt vanlig morgon som sagt, hade tänkte hinna sälja lite i eftermiddag också så jag hoppas jag hinner bli klar med allting..

Idag är det planerat träning och jobb då sen får jag se vad som händer men förhoppningsvis något kul :) Men det vet man ju aldrig heller, ibland hamnar man framför tvn och bara slöar som vanligt men jag får väl hoppas på att man gör någonting iallafall, varje dag ser ju likadan ut och det är ju lite tråkigt ändå ..

Vad har ni för er en onsdag ? Tänka sig att det redan är onsdag hur skönt som helst, nu är det inte lång vecka kvar och det är ju toppen, fast imorgon är det match och sen match på söndag med och just nu känner jag att kroppen är lite seg och så men får sätta i mig massa havregrynsgröt så kanske jag piggnar ner och kroppen får lite energi..

Haha fick ta taxi imorse till jobbet och när jag kommer in så säger Christoffer såhär "Emma, tog du taxi till jobbet?" sån där dum förklaring så tänkte jag såhär:  jaa okej nästa gång kommer jag försent istället då när jag försover mig:P
Aja var ju en bra tanke att hinna till jobbet ändå fastän jag slösade bort 200 kr och det gör jag nog inte om för dom 200 kr kan jag använda till annat..

Nu ska jag käka vi får höras och synas..

Draw the line

Hittade en helt sjukt underbar låt och texten är såklart väldigt bra, texterna kan verkligen "göra" en hel låt sen att musiken gör den ännu bättre ..

Why don't we say goodbye
Cos' now I know how it feels to live a lie
Oh it's hurting so deep inside
Tell me why, oh it's breaking me, it's killing me
What if we turned around and walk away
Right now.
Would you cry, would you die a little
Oh boy I'm about to say goodbye, say goodbye

Sitter hemma just nu och bara tar det lugnt :) Får se vad jag hittar på har inte riktigt bestämt mig än faktiskt, sitter och klurar på det lite faktiskt..

detta är iallafall jag idag då:)


"Never knowing what could have been, having so much to say, and watching you walk away"


Vad hade ni för er under lördagen då? Jag hade fullt upp hela lördagen faktiskt, hjälpte Elif med ikea, fikade med julia, patrik och sam en stund sedan begav jag mig hemåt för att lämna in alla filmer och efter det hämtade jag upp Joakim från centralen eftersom jag lånade hans bil fre-lör och så åkte jag hem, väntade in Julia som tog sig över hit bort till backa och det var gott sällskap längesen vi umgicks så och jag har alltid lika kul med henne verkligen..synd att vi inte hinner ses så mkt bara. Efter det så tog vi oss in till stan och efter det är allt en lång historia eller kanske blev det kort?

Hur som helst så var min lördag bara bra om man ska se det lite överskådligt, hoppas er lördag också var bra lugn som stressig..

Nu är det Söndag än engång och imorgon vankas jobb igen, men som sagt man ska se saker positivt och det tänker jag absolut försöka så jag ska försöka se framemot denna vecka och köra fullt ut då:)

Nu ska jag dra mig från blogg.se iaf och bege mig till andra trakter så som ansiktsboken kanske?;) Hej på er så länge..

Julia här

Julia som gästbloggar, gott folk.

Emma och jag tänkte göra stan jäääävligt osäker ikväll. Vi har dansat rövarna av oss till Grease och annan blippblopp-musik som jag absolut inte kan texten till så jag rapar ord för att det ska se ut som jag mimar. Annars är läget jävligt stabilt.

Jag ska för övrigt lära några skitungar att simma imorgon så jag tycker att den här uppvärmning är utomordentligt välplanerad.

Vi ses och hörs i dimman.
Hade jag varit kåt så hade jag skrivit mitt nummer här nu.
Kåt är jag ändå, men jag skippar numret.

XoXo. Bjullmeister.


I want it

and YOU know it;)

Du vet vem du är

Just need it

Wannabe

If you want my future
Forget my past
If you wanna get with me
Better make it fast
Now don't go wasting
My precious time
Get your act together
We could be just fine

If you wanna be my lover
You gotta get with my friends (Gotta get with my friends)
Make it last forever
Friendship never ends
If you wanna be my lover
You have got to give (You have got to give)
Taking is too easy
But that's the way it is

What you think about that
Now you know how I feel
Say you can handle my love
Are you for real (Are you for real)
I won't be hasty
I'll give you a try
If you really bug me then I'll say goodbye

Jaa Spice Girls och Julia ja det är grejjer det;)








Roulette

Jag önskar jag bodde på månen just nu, know that I must pass this test ..But will I ?

Jag önskar man kunde göra så mkt mer än vad man kan, påverka mkt mer, hjälpa till men man står där liksom hjälplös och bara väntar, det är precis det man gör, man väntar och väntar och även om man väntar så när det händer så blir man ändå lika krossad, lika tom, det är som att någon sliter ut ens hjärta och kastar iväg det, man orkar inte känna, man orkar inte tänka, man orkar helt enkelt inte vara man bara är för att man måste..
Resten av världen fortsätter i samma takt som den alltid gjort medan ens egen värld stannar upp och liksom fastnar likt ett kugghjul och man vet fan inte hur man ska få ut den där biten som fått det där kugghjulet att stanna..

Det är så man känner när man förlorar någon som betyder väldigt mycket, det är nog bara en del hur man känner, det går ju inte att beskriva en känsla fullständigt för den där känslan talar bara för sig själv och man vet bara själv hur det känns, det är lite som en plågoande som inte tycks vilja lämna en ifred..

Men anledningen att jag skriver detta här är för att det är en del av det jag lovat mig själv, att ta tag i saker och ting i mitt liv, sluta rymma och hoppas att jag kan komma undan allt för jag lovar det kommer till sist ikapp en hur mycket man än springer, hur mycket man än försöker vara ett steg i förväg så sitter man där i sin lilla båt med allting man har sprungit ifrån och vet inte hur man ska lösa det, men jag har kommit på en sak, att skriva av mig har alltid fått mig att må bättre så jag tänkte att det här kanske kommer att fungera?! Det kanske hjälper mig att ta steget vidare, lära mig leva med saker, lära mig av mina misstag, eller det kanske åtminstone ger mig lite ro i mig själv..

Jag vill inte rymma längre och det tänker jag inte göra heller, det är dags nu ..


Lost ?

Vad hände där ? Nu är jag mycket förvirrad, vad ska jag göra? Gosh den här magkänslan alltså

Vad händer på er fredag då ? Min var helt okej faktiskt, tog det lugnt med Elif och pratade massa skit och skrattade och det räckte och blev över för min del, vaknade sisådär kring 10 och käkade frukost och sedan blev det en snabbis till Ikea, stan med lite fika med nåra vänner som man inte träffat på länge och nu får vi se vad som vankas:)

Hade så gott allesammans, får helt enkelt återkomma :)

Halsbränna

JA det blev lite halsbränna efter min och Elifs kväll ..

Idag blir det Ikea med Elif, hon ska inhandla lite hon inte hunnit får till sin lägenhet och jag tänkte faktiskt hjälpa henne..är super fint väder ute just nu och jag får sån lust att bara gå ut faktiskt, älskar soliga härliga dagar:)


Nu ska vi förhoppningsvis käka lite frukost och sen GÅ UUTTTT :D Nice vi ses och hörs mina vänner

I wont let you fall

Its like i´ve been waiting my whole life..

Nu sitter jag hemma och tar det lugnt, väntar på Ella faktiskt hon är segare än segast må jag säga..kollat just på handbollen och det var tråkigt att se att de åkte ut mot Tyskland och dessutom på 30-29 inte särskilt roliga siffror att dom bara kasta iväg det.. menmen så är det ibland

Ikväll ja vad händer ikväll ? Jadu det vet man aldrig, vi får väl se vad vi orkar med helt enkelt och hur jag känner mig, hur jag mår osv men men ..Blev att jobba över ändå för att hinna med det jag skulle inte särskilt kul en fredag direkt menmen så är det ibland med..

Nu ska jag kila , vi ses och hörs


Sjuk

Fytusan jag håller på att dö här tror jag, känns i princip så, har fått urinvägsinfektion nu igen och tro mig det har aldrig gjort såhär ont tidigare jag bara sitter och skakar här och jag vill bara göra klart alla ljudfiler och lägga upp ordrarna så åker jag hem sen..klarar inte att sitta här har så jävla ont ..

Så sitter och jobbar på min lunch då kanske ni förstår hur jag känner just nu, jag tar mig nog hem direkt istället får hämta bilen senare för jag klarar inte det här..

Nu tycker jag faktiskt synd om mig själv..:(

Nu ska jag kila, ville bara fördriva lite tid här medan jag lyssnar på ljudfilerna..

Becoming you

Sitter hemma just nu, och är alldeles förträffligt trött va:) Så jag tänkte faktiskt alldeles snart dra mig mot sängen för imorgon vankas ytterligare en arbetsdag och jag har inte sovit ordentligt på ja två nätter men de har det varit värt tycker iaf jag, fått genomlida två otroligt trötta arbetsdagar men som sagt mycket har retts ut, mycket har det pratats om och nu känns det verkligen som att det är på väg åt det positiva hållet igen och man ska inte oroa sig för mkt utan bara vara helt enkelt det är det bästa..

Hur som helst så har jag iallafall hunnit jobba idag 8-17, har faktiskt haft en hyfsat bra dag trots min kära trötthet.. Har hunnit vara på stan med Emelie också haha vi har verkligen typ samma klädsmak först kollar emelie på något så kommer jag en stund efter och tar upp exakt samma plagg och säger den här var ju snygg..haha lite kul samma med underkläderna provade i princip samma ju :P Så kan det gå..

Har även hunnit med att laga mat, ja hör och häpna Emma Hjerpe ställde sig framför spisen och kokade ihop lite klyftpotatis och lax och gott blev det minsann, var så himla längesen jag åt min berömda lax så jag till och med hade glömt bort hur god den är, levde i princip på lax och klyftpotatis ett tag men sen lessna jag och hitta något nytt men nu har jag hittat tillbaka lite faktiskt :) och jag som är så himla snäll gjorde två matlådor, en till mig och en till Elif bara för att stackarn är helt bankrutt nu de sista dagarna så generositet uppskattas kan jag lova :)

Nu blev det lång text igen.. sedär jag kanske börjar trots allt komma in i det här igen..
Nu ska jag borsta mina gaddar och sen sova och det bör ju faktiskt ni med göra, natti på er allesammans ha en riktigt bra morgon dag och hoppas att er torsdag också vart bra..:)


you live, you learn

You love, you burn..
You win, you lose..

Ska alldeles snart gå och sova, trevligt va.. hunnit göra massa god mat också idag och träning och jobb..vanlig vardag förutom maten då..

Nu vet jag


Svårt beslut

Jag hatar svåra beslut det är det värsta jag vet verkligen.. Och nu sitter jag här med ett som är ett beslut jag måste ta och jag vet redan svaret på det men vill kanske inte riktigt inse eller sätta mig i den situationen..
Som jag sa till Emelie idag, det är bland mina svåraste beslut men samtidigt är det nog tyvärr nödvändigt hur jobbigt det än är, hur jobbigt det än kommer vara så är livet tyvärr inte alltid så lätt, har man fått vara med om många gånger det bråkar och har sig med en men till slut så tar man sig alltid ur det på något sätt, det gäller att ta fram förmågan att se saker positivt när livet känns som mest negativt..

Visst får man ta sig tiden att vara ledsen/sur/grinig/irriterad men man måste någongång gå vidare, lämna det som varit och ta sig framåt istället för att blicka bakåt för tro mig det är lättare att blicka bakåt, ångra saker man gjort, saker man sagt, saker man aldrig sa eller skulle sagt just vid den situationen men man kan inte leva i det som varit, man måste leva i det som är just nu för stunden, hålla sig till dom som gör livet lite mer värt att kämpa för. Hålla sig till sådana människor som sprider glädje omkring sig och som bryr sig..

Det är så himla lätt att hamna i negativitet och människor runt om en som sprider det påverkar en så himla lätt, när man tänker efter så är det bara helt enkelt att lära sig att leva med hur saker och ting är, påminna sig själv om att det alltid kan bli bättre, man ska inte nöja sig med något halvdant, man ska göra det man känner, leva livet i nuet inte i framtiden eller i det som varit, tiden går alldeles för fort för att vi bara ska kasta bort den, tro mig jag vet.. och jag hoppas ingen behöver lära sig så som jag lärde mig, att man inser det innan det är försent..

Jag är så himla tacksam idag att det finns människor runt om mig i min närhet som hjälper/hjälpt mig med så himla mycket, det är dom jag har att tacka att man orkar ta sig igenom vareviga dag och att dessa sprider glädje omkring sig, får en själv att vilja fortsätta, fortsätta orka..Jag kommer aldrig få er att förstå hur himla tacksam jag är det går inte för ord för den tacksamhet jag känner finns inte .. och jag kommer vara tacksam resten av livet

Så bortsett från mitt kanske negativa/positiva inlägg så hoppas jag att ni alla haft en riktigt bra dag, nu tar vi nya tag imorgon och lever i nuet :)

Godnatt med er..

Song

Lyssna på den här vackra låten :) Sjukt fin



Sitter hemma, har haft feber inatt så mår inte alls så bra..Tänkte vila upp mig idag så jag är redo för en fullspäckad vecka helt enkelt jobb och träningar såklart..Tänkte hur som helst ta tag i min översvämmade tvättkorg, den är inte alls lockande men måste man så måste man ..och en sjukdag som denna är väl den bästa dagen ändå ?

Nagellack och tv

Har just lackat mina kära naglar ett plus till mig där att jag orkar göra något sådant, jag brukar alltid säga "nu ska jag fixa allt det jag annars inte orkar fixa" så när man kommer hem så orkar man inte det ändå, så känner man nej jag tar tag i det senare och sen ligger man plötsligt i sängen och sover..Helt otroligt enligt mig eller så är det nog jag som inte tar mig i kragen lite oftare..

Hade tänkt ta en tidigt kväll ikväll faktiskt, ska kolla någon film nu som går på tvn sen hade jag faktiskt tänkt vara i säng före halv 11 och sova då, det behövs faktiskt tror jag..sova ut lite så man inte snosar igen som jag gör alla andra dagar och verkligen väntar på att kliva upp så jag precis får springa ner till bussen, ja det är jag i ett nötskal för bara några extra minuter av sömn .. Helt otroligt det med..

Så vad har ni haft för er en söndag som denna då? Själv har jag vaknat jätte sent, behövlig sömn kan man säga och efter det blev det en pratstund med kjellman och sen match då som vi förlorade med 2 .. typiskt va? Jaa väldigt typiskt..

Nu blev det plötsligt ett långt inlägg igen, men what the heck behövdes har ju varit en så otroligt givande skrivare på senaste tiden va, är förvånad att ni stannar kvar men det kommer bli bättre på det och ni får jätte gärna stanna kvar och följa med här..:) Nu ska jag fixa mig en bit mat sen blir det nog sängen trotsallt.. Godnatt med er..




Jag är sjukt trött just nu

Nu är jag en riktigt trött människa verkligen.. har match imorgon också men det löser väl sig den är kring 17 tror jag det var mot Aranäs trevligt om inte annat..

Har inte alls haft någon bra fantasi på inlägg på senaste därför dom blivit så korta:/ men den kommer väl tillbaka hoppas jag..



Vi ses och hörs, sov så gott:)

Be mine..



When your gone, its just like a echo in my head
I remember every word you said..


Hungover

Hittade en riktigt bra låt med Ke$ha

Lyssna och njut .. Får se vad som händer senare ikväll hade tänkt jobba klart, till träningen men blir nog inte att träna har ont i halsen sen får jag se vart jag drar mig.. Men det blir nog en bra kväll vad som tror jag faktiskt, känner på mig det faktiskt..

Hoppas ni har haft en riktigt bra fredag ni med.. Dagen har hittils gått rätt smidigt, tänkte faktiskt sätta mig och sälja lite grann tror det kan behövas och göra lite både och så man inte börjar prata för sig själv här inne till sist:P



Vi ses och hörs..

Hittade en till väldigt vacker låt..Lyssna och njut ..


Mörrn

Är OTROLIGT trött idag dessutom har och också fått ont i halsen.. nu väntar jag bara på att bli jätte sjuk, det skulle ju sitta väldigt dåligt till..

Sry att jag uppdaterat dåligt, har helt enkelt haft en seg vecka där jag varit sjuk och massor hit och dit och nu är jhar jag dessutom fått ont i halsen också..

Nu måste jag sluta, morgon möte sen sälj på morgonen..
Ha en bra Torsdag hoppas ni mår bättre än jag

Blåtand

Jaa jag körde på bluetooth från min mobil och hittade lite gott och blandat:)

Aja, ska inte uppehålla er tänkte bara lägga in detta..


Posefucker som Julia skulle kalla det, men what the heck .. haha jag helt enkelt i min egna lilla värld..
Nu ska jag springa ner till bussen, vi ses och hörs mina vänner ta det lugnt en söndag som denna man vet aldrig vad som kan hända;)

Its just another word..

You know that type of shit just dont work on me..
Dont take it personally ...

Har klivit upp super tidigt idag kring 08:00 och så har jag hjälpt Elif flytta i princip hela dagen och nu är jag hemma igen, har just gjort mig lite fräschare iaf så ska ut och kika lite film och ta det lugnt för imorgon är det ju jobb igen, wei wei ..;) Men det löser sig, en till vecka att vänta tills det blir helg igen men bara att vänja sig så här är livet:P

Har iallafall haft en riktigt bra helg, träffade Nicole igår och var och käkade på gamleport med henne och snacka igen massa vi inte har hunnit prata om på senaste och sen blev det att åka upp till Julia och catcha upp där med och så bestämde vi oss för bio blev 2012 en riktigt bra film faktiskt:) Sen blev det spårvagnen raka vägen till olskroken för där väntade elif på mig.. Juste var även och kollade säng igår på dagen så om inte annat så var dagen helt fullbokad och den blev över förväntan faktiskt..

Nu ska jag inte sitta och ta upp massa tid här utan bege mig blir så sen alltid annars.. :P Men iaf här har ni mig idag..



Ciao ciao :D

En härligt solig lördag

Ja det är faktiskt fantastiskt väder idag, ska snart ut till Kungälv, lämna bilen och sen in till stan träffa julia och sen kolla med Elif vad hon har för sig;) Men det blir nog en bra dag tror jag..

This is me today iaf..




Nu ska jag bara hitta någon kofta, göra mig klar för tro mig det kan ta tid sen ska jag springa ut till bilen och köra iväg för dagen:) Ses och hörs förhoppningsvis, hoppas ni får en riktigt bra lördag allesammans..

förstår mig själv

I´ve found it by myself..och jag hoppas inte det är försent bara, men jag är lugn inombords ändå jag är lugn som ett litet lamm just nu bara för att jag för första gången förstår varför ..

Har varit på New moon idag med Elif den var super bra mycket bättre än första filmen och nu väntar jag bara på den tredje:)

Ska kolla lite film nu, duscha och sen sova är verkligen dötrött efter alla dessa dagar, har verkligen haft fullt upp och Elif ska ha tacken att hon har gjort min vecka till en riktigt bra vecka..

Nu kilar jag, hörs imorgon mina vänner hoppas ni har haft en bra dag med..

Gomörrrn..

Jaa jag är en trött liten människa som alldeles precis ska springa ut till bilen, ner och tanka sen jobbet och jag är superduper trött försöker hålla gnistan uppe av lite pigghet men vet ni det är inte det lättaste, har försökt med musik men det tycks hjälpa bara lite grann..

This is me today iaf:)




Ses och hörs senare:D

Dont take it personally

Lyssnar på bäst låten just nu och det är gott sällskap ikväll :)

Elif är här och så spelar vi spel snackar skit och bara har det gott en onsdagskväll hur skulle detta kunna bli bättre? Sen kommer nog Moe och nån kompis till han, trevligt trevligt... Gott humör är jag på också weeeii..

Maybe

I think your cute and funny..

Sitter hemma just nu i väntan på att träningen ska börja, kul va? :) Vad ska man göra en onsdags som denna då? Det är ju frågan? Ska med Elif till Ikea efter träningen iallafall sen får jag se vad som händer, kan inte tiden bara springa iväg..spring, springa kära tid så det snart blir sommar va..

Det snöar värre än på nordpolen här just nu, man kan till och med åka pulka nu så mkt snö är det, snörök på motorvägen, små drivor av snö ett det fortsätter dessutom att snöa så ja snart är det rena norrland här, då kan jag kalla på min kära familj att ta och skicka mig till varmare breddgrader för det här tycker jag ju inte alls om..
Visst mysigt men i längden ? Frysa häcken av sig av att bara gå ut, är ju kallare här än uppe i kära Gällivare vad säger man om det då? det låter ju faktiskt inte helt okej det heller..

Jag och Elif har pratat lite om saker och ting och vi har kommit fram till att det vore helt ypperligt underbart att bara ta en flygstol imorgon till Thailand och bara åka iväg och bara vara..skulle inte det slå allt? Jo jag tror faktiskt det..

Någon som vill fylla upp min plånbok så jag kan göra detta?

Nu ska jag käka frulle så jag inte får ont i magen på träningen, vi ses och hörs :D


Its worth fighting for

I'm not running anymore
Coz now there's nothing left to hold me down
Some things are worth fighting for
I see it all
It's waiting for me now


Listen

Jag har hittat några riktigt bra låtar med Alexandra Burke igen, detta blir ju bara bättre och bättre..
Lyssna och njut vett jag;)

Good Night, Good Morning


Broken Heels


Dumb


Overcome


All night long


Sådär ja nu har ni massa av bra låtar av henne att lyssna på:) Hoppas något av detta faller er i smaken, det gjorde det iallafall för mig..Har lite rast just så jag passar på att lägga in ett inlägg får återkomma när jag slutat..

Börjar känna mig sjuk också, inte bra inte .. Är helt matt i huvudet och sitter här och fryser, får hålla tummarna att det går över känns inte allt förträffligt just nu..Däremot måste jag säga att mitt sovrum blivit riktigt bra nu när jag fixat om lite grann, extra mysigt och skönt att sova nästan så man vill bo där inne hela tiden..Äta sova leva ungefär sådär..

Nu ska jag kila vi ses och hörs:)


Try

Just try to sleep with a broken heart..

Min dag har varit helt okej, har inte gjort så mkt förutom att jobbat och tränat och det är väl lika bra det kanske, slippa tänka för en stund och bara vara..

Hade ett helt annat inlägg alldeles just, men valde att ta tag i mig själv och försöka tänka positivt trots att det är bland det svåraste ibland, jag vill vara den jag är inte den jag varit inte den du tror jag är.. Jag har bara haft en lång svacka ett tag men nu är det dags att resa sig igen va..

Jag HATAR att vara ensam, thats it .. visst kan vara skönt ibland när man är sugen på att vara ensam men när man inte vill vara ensam ja då är man ensam..






Lyssnar på Celine Dion - I surrender .. passar bra in på hur jag känner just nu..


Goderafton

Ja jag är faktiskt fortfarande kvar hos Elif, vi har lagat köttfärssås och pasta blev riktigt gott, hunnit vara och solat som inte gav ett dyft åt min kära "vintersolbränna" och sen har jag haft turen att P-automaten var trasig så jag ringde och gjorde en feanmälan på den så tar killen reg nummret och sen sa han skriv en lapp och sätt på bilen om att du gjort en felanmälan så registrerar jag bilen här så du inte kan få några böter..
så frågar jag "men hur länge kan jag stå här då?" så säger han "du får stå där så länge du behöver stå där" Schysst tänkte jag, spara in en dag med massa pengar och lägga ut på parkering kan inte bli bättre än så :D

En lyckad dag helt enkelt, imorgon bär jag och Elif oss ut till Ikea Weeei :D Ska bli riktigt kul faktikt, strosa runt och titta på massa saker och få massa ideer till allt kommer bli toppen tror jag, sen har jag postat pappret nu så jag får ut mina pengar om typ 1½ vecka och så ska jag fixa en ny säng, det är fullrulle nu känner jag och jag tycker om det mer än någonsin, då har jag något för mig och inte bara sitter och väntar på att klockan ska gå ..

Nu ska vi kolla film, vi hörs och ses imorgon hoppas ni också har haft en riktigt bra dag ..och att morgondagen blir ännu bättre..

Godnatt med er allesammans

Brrr, kallt

Det är verkligen kallt nu till och med inomhus så vi sitter och gör massa te här till oss..Ska och sola om en stund med Elif ska bli väldigt skönt faktiskt och få känns sig lite pigg igen framförallt inte en hel blekis nu i vinter mörkret, man behöver lite ljus i tillvaron ibland ;) fast det kan man ju få på andra sätt med men inte idag ;)

Nu ska jag kila igen:D


Victorias Secret

Sitter just och kollar på Victorias Secret fashion show hemma hos Elif :) Härliga lördag, har sovit hur länge som helst idag jätte skönt verkligen och sen har vi bara suttit och pratat och sprungit ut och in för att lägga på mer på parkeringen, hann precis betala när lapplisan kom, tur var väl det..

Ikväll får jag se vad som händer Paues ville ha med mig ut men jag får se om jag orkar eller om jag tar en lugn kväll med Elif och hyr film och bara pratar om allt och inget..

Får nog bli en hyfsat lugn helg ändå, det behövs nog emellanåt faktiskt.. En ny arbetsvecka börjar också på måndag, men det blir nog bra tror jag..

" Jag vill att du ska vara med mig för att DU vill vara med mig och trivs i mitt sällskap inte för vad du borde göra eller för vad någon annan tycker du borde göra" " Det är enbart vad du tycker och tänker som räknas" - Sa en rätt vis människa till mig igår om en sak vi pratade om, mycket bra sagt:)

nu ska jag fortsätta kolla..vi ses och hörs

2010

Ja då var det ett nytt år igen då, så får vi se hur detta året blir förhoppningsvis ett bra år, jag håller tummarna :)

Sitter hemma just nu och har sån där ångest, jag hatar att vara ensam verkligen jag hatar det, tro det eller ej så sitter jag här och väntar på att det i princip ska bli måndag och jobb igen för då går tiden fort för jag vill att den ska springa iväg, fort som bara tusan..detta gillas inte att sitta här hemma och må dåligt över att vara ensam hur låter inte det? Men som sagt om någon bara är i lägenheten med en eller bara har folk man tycker om omkring en då går det bra men när man inte vill vara ensam det är då man är ensam och det suger..

Hade jag fått lite mer pengar denna månad skulle jag tagit bilen upp till Linköping och umgåtts med min faster då hade jag sluppit vara ensam men nu är det ju inte så, så nu är jag fast här.. i min lägenhet..vad kul ..:(

Nu ska jag kila, hoppas ni hade en bra kväll igår det hade jag ..

2009

Mitt 2009 är helt oförglömligt.. Finns många bra och dåliga minnen men jag föredrar allt som fått mig glad :D
Det finns så mkt som jag så gärna bara spolat tillbaka tiden till..

Men nu börjar ett nytt år och nya utmaningar gott folk..

Vi ses 2010 :D


New year 09-10

Nu sitter jag ute i Kungälv har precis gjort klart potatisgratängerna och nu är jag på G med att göra mig i ordning:) Detta kommer nog bli en bra kväll tror jag
Massa god mat och trevligt sällskap såklart, hur skulle det kunna gå snett? Fast jag ska inte hurra än, än har jag inte varit med om något nyår som det inte hänt något på så jag får väl återkomma om allt "roligt" imorgon så får vi se om detta blir första gången eller om det blir ett som alla andra:P

Har hunnit med att betala lite räkningar, bada badtunna och basta, gjort tre potatigratänger och allt där emellan och nu gjorde jag mig just i ordning

detta inlägg kom lite sent. hann aldrig avslut det men nu gör det jag det..

och förra nyåret kommer nog aldrig gå att slås, fanns så mkt där emellan som gjorde allting och dan efter då man skratta åt allt imorgon kommer jag bara nog må dåligt tyvärr..

gonatt med er alla

RSS 2.0