Vinst och film

Ja det blev vinst iallafall mot Kärra, hur gött som helst =) Nu ska jag och emelie kolla film och sen får man hoppas på att det blir något trevligt imorgon för våran del eftersom i princip alla bangar så, lite tråkigt att man ska vara så torr under halloween bara..

Ikväll blir att kolla Suburban Girl, vi får väl se om den är bra.. Sen återkommer jag imorgon..

Kram på er..

Fredag + match

Ja idag har jag hunnit vara och köpa min nya kofta som jag har velat ha länge, så den blev inhandla nu, jag behöver verkligen en ny så detta köp var verkligen riktigt bra tycker iaf jag.. jag ska snart bege mig ner till stan för att möta upp Nicole, ska gå och strosa runt med henne där innan vi beger oss till matchen idag..
Jag är inte super sugen på att ens kolla matchen eftersom VISSA inte ens tänker på andra, känner mig fortfarande lite irriterad, men vad ska man göra? Kanske är helt onödigt att lägga ens energi på någon annan..

Hur som helst så ska jag bara käka sen sticka snabbt ner på stan =)

Ska hinna plugga också, shit vad dålig jag är på planering.. och Sandra jag håller med dig..

Kram på er

Nån som du

Grrr, idag är jag verkligen arg och besviken på hur folk verkligen tänker.. Förstår man inte att man inte liksom bara åker 160 mil sådär över en dag, jag menar jag fick kliva upp halv 5 imorse bara för att hinna till träningen och när jag väl kommer fram så får man veta att matchen är flyttade och att jag åkt 160 mil för en endaste träning som jag heller inte gjorde så mkt på, fick ju mest sitta så jag kunde lika gärna ha varit på gymmet hemma i norr och fått en träning som jag verkligen behöver... Nee att lyfta luren och ringa tycker inte jag är särskilt svårt men det kanske är det för vissa eller så är det bara så enkelt att man inte bryr sig om andra...

Slut diskuterat om den saken jag kan inget göra när jag redan sitter här nere, så man får väl bita ihop och ta det med en klackspark som allt annat..

Imorgon blir det iaf att knalla runt på stan med emelie, får se om jag hittar en vinterjacka, jag behöver verkligen en just nu iaf..
 Nu skajag sätta mig och kolla en film .. hoppas ni har en bättre kväll än vad jag har.. kram på er

Hemfärd

ojoj denna vecka har verkligen bara susat förbi och det är tråkigt att jag inte har hunnit träffa vissa men det blev verkligen superstressigt dessa dagar mån-tis och imorgon blev det visst morgonflyget som lyfter 06:10 rätt tidigt så jag får ta och kliva upp vid typ halv 5 eller något och då kanske ni frågar vad jag gör uppe nu men nu är det så att jag inte hade packat tidigare så har gjort det alldeles nyss och duschat och så och jag har ännu inte packa klart, blir två stora resväskor hem, jobbigt att dra på men det är för att jag kommer ha med mig otroligt mycket mat dit ner nu =)

Så jag kommer sakna alla er här hemma jätte mkt, men vi ses ju om några veckor så typ till jul, har räknat på att det är typ 6-7 veckor så åker jag upp igen, men som sagt jag har faktiskt ingen lust att åka hem redan, känns som att jag kom nyss..menmen..

Nu ska jag sova iallafall, vi hörs när jag är tillbaka i göteborg eller om jag hinner uppdatera mig på arlanda ..Nattinatti..

H&M

Jag hade inget för mig just nu så jag satte mig och kolla lite i H&M s kollektion och jag hittade några riktiga godbitar som jag tänkte ta och dela med mig av.. Men först och främst måste jag nämna att dagens GG var helt underbar =) Jag längtar tills nästa Tisdag redan ..





Nu ska jag kila härifrån, ska ta mig till Jysk hade jag tänkte sedan får jag se, blir träning ikväll hur som helst =)

Forever 21

Jag var just inne och kollade lite på Forever21.com, hittade massa gott och blandat men jag bestämde mig för att plocka ut mina allra största favoriter därifrån.. billigt snyggt och bra =)





Sådär.. nu ska jag sätta mig och kolla lite film, jag är verkligen dötrött idag.. Natti på er allesammans

Snyggt..

Jag var och googlade lite och jag hittade dessa underbaringar på asos.com





Nu ska jag till Marit och fika lite =) vi ses..

Gå med ni också

Ja jag hittade mig till sidan gratismakeup, tycker ni också borde ta och bli medlemmar faktiskt gå bara in på denna sida =)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=146312

Vi tar strax emot ditt samtal

"vi tar strax emot ditt samtal" det är ganska vanligt man hör detta när man ringer till olika ställen, men jag har just suttit i telefon kö i 16 minuter och när jag väl kommer fram så kopplar dom bort mig och nu måste jag ställa mig i en ny kö igen för att kunna få tag i min fastighetsskötare.. detta är ju fullkomligt skandal..

Nu ska jag kila

I surrender



’cause I’d surrender everything
To feel the chance to live again
I reach to you
I know you can feel it to
We’d make it through
A thousand dreams I still believe
I’d make you give them all to me
I’d hold you in my arms and never let go
I surrender

I know I can’t survive
Another night away from you
You’re the reason I go on
And now I need to live the truth
Right now, there’s no better time
From this fear I will break free
And I’ll live again with love
And no the they can’t take that away from me
And they will see...

http://www.youtube.com/watch?v=cl9axmrFnEc&feature=related


Ted, vi får aldrig glömma varför det blev
som det blev och att vi vet att
detta kommer kunna
göra oss så otroligt mycket
starkare än vad vi varit tidigare, nergångar behövs för
att sedan kunna börja klättra sig upp igen och
vara en lärdom rikare
hur livet än blir och hur vi än blir så älskar jag
dig av HELA mitt hjärta, du är min andra halva
och du kommer alltid
vara den som rör mitt hjärta, alltid vara den
 som är mitt bästa, den som får en att orka vidare
alla dessa tunga vardagar
jag tror vi kan klara oss igenom detta
om vi gör det tillsammans..
Det enda som kan hindra
oss är verkligen vi, jag och du..
Jag älskar dig hjärtat..om du så vore
här eller på andra sidan jorden..


I lost my way ..

Jag har faktiskt tappat min väg, den som stod där framför mig så tydlig, så klar.. Den finns inte där längre, vilseledd någonstans där jag inte längre känner mig trygg..

Efter att du lämnade mig här så har bara allt blivit så suddigt, jag vet inte längre vart jag själv är på väg, du satte mig mitt i stormen och jag vet faktiskt inte hur jag ska hitta ut därifrån om jag någonsin kommer göra det för just nu är allt bara upp och ned i mitt liv, ingenting är som förr kommer det någonsin bli som förr? Ingen kommer någonsin förstå, jag vill inte att någon heller ska förstå men jag önskar någon bara kunde räcka ut en hand som jag vet skulle hjälpa mig härifrån, men just nu vet jag inte om den handen ägs av någon..

Jag blir så arg på mig själv, jag lovade dig att jag skulle leva för dig men jag gör tvärtom jag lever inte alls.. Jag vet inte hur jag ska få min värld i rätt riktning utan dig min vän, varje dag är du i mina tankar..

nu ska jag sova..

Intersport och molnig dag

Ja jag kom just från intersport, tydligen hade dom 20% men jag fick bara med mig tre par strumpor, de behövs lite nya träningsstrumpor just nu känner jag sen känns det lite fräschare men lite nytt också..

Idag blir det att umgås med Stina, sandra och linn tror jag.. träning först =)

nu ska jag kila .. vi ses

Trött och Gossip girl igen..


Har just kollat klart det 7de avsnittet av Gossip girl och det var super bra.. jag längtar tills måndag kväll då det kommer ett nytt som jag kan passa på att ladda ner nu när jag väl är hemma och har ett snabbare internet =P

Imorgon ja imorgon blir det nog att ta mig upp tidigt, mamma och ja ska och kolla lite second hand och efter det så ska jag vara med stina, lite träning och stina igen tror jag .. Trevligt,trevligt kanske hinner förbi Marit också det vore ju himla trevligt.. åh gud vad jag längtar tills efter nyår, jag längtar till usa, till allt ja helt perfekt..

Nu ska jag däremot sova, gonatt på er..

Gossip och massa annat..

Idag har det varit en dag full med handboll, har kollat jsm dock gick inte killarna vidare det var ju lite tråkigare.. Sen har jag fixat min dator har väl inte hunnit med så mkt mer idag faktiskt, imorgon däremot står det massor av saker på schemat, vi får väl se =)

Nu ska jag sätta mig och kolla Gossip girl, avsnittet som kom i Tisdags =)

Gonatt på er..

Handboll och seg dag

Idag har jag och Linn varit och kollat på jsm steg 2 här, lite handboll och så igen men det var trevligt, snart ska vi kolla sista matchen också..spelas mellan boden och malmberget vi får väl se =)

Igår kväll var trevligt men jag är super trött idag, får se vad som händer till kvällen, justn u orkar jag inte skriva så mkt mer, väntar på mat..

Göteborgare

Okej nu ska jag inte dra alla över en kant, men jag måste bara säga att göteborgare eller lite "äldre" göteborgare är så himla otrevliga när det skriver sms, låter det trevligt att liksom bara skriva "ok" för det är oftast det svaret man får när man skickar sms till en göteborgare.. Så är det, tråkigt men sant..
Jag blir knäpp eller är det bara jag som tycker så ? Eller är jag kanske bara mer sentimental än andra när det gäller sms?

Hur som helst bortsett från det så ska jag ta mig härifrån nu för nu håller vi på att boka lite biljetter sen blir det att handla med mamma..

resor och massa krångel

Precis allt är verkligen fullbokat under jul jag vet inte hur jag ska ta mig tillbaka till göteborg till det datumet som min tränare har sagt om jag nu inte åker för julafton då och det tänker jag ABSOLUT INTE göra så jag vet inte hur det ska lösas just nu, måste kanske ta tåget men då är det ju frågan om min mat så inte den hinner tina upp..Nej detta blev hur krångligt som helst =/

Idag har jag lite fullt upp, vi får se vad jag hinner med..

nu ska jag kila..

Min säng och jag..

nu sitter jag här i min helt underbara säng uppe i norrland, det är faktiskt riktigt kallt här uppe, har inte hunnit vänja mig riktigt än vid kylan men det lär jag väl göra..Imorgon blir det att vara med mamma på förmiddagen, sedan kolla ryggen hos Kjell efter det så kanske jag hinner träffa stina, vi får väl se =)

Jag är super trött, tänker lägga mig och kolla första delen på Sex and the city filmen hade jag tänkt, vi får väl se om den är bra =)

Jag hör av mig imorgon.. gonatt på er allesammans

Arlanda och strålande sol..

Ja då sitter jag på Arlanda, (Äntligen) och jag måste säga att flygplatser är verkligen helt otroliga, man slipper aldrig undan försäljare och dessutom så har dom riktigt bra sändning till mitt mobila bredband och riktigt goda clementiner ..

Tillbaka till verkligenheten så har resan hit gått helt okej, dock när jag skulle lämna lägenheten så tro det eller ej så gick min väska sönder (min vanliga tur) så det vara bara att dra den i det lilla handtaget och nu är min rygg är värre form än vad den var imorse, haha ja får försöka sitta ner så bra jag kan=/ Men men nu sitter jag och klagar men jag har verkligen SJUKT ont..

Ska bli skönt att komma hem iaf, får kolla upp ryggen, kanske träna om ryggen blir bättre, träffa alla och jaa bara ta det lugnt, få lie massage och såklart få umgås med min hund, jag älskar henne så mkt =)

Nu är det snart boarding så jag slänger bara iväg detta i sista sekund, vi ses uppe i norrland=)

Godnatten på er..

Jag är sjukt trött och ska gå och sova nu eftersom jag ska upp tidigt för att ta flyget upp till Norrland ska bli trevligt, dock så hände något med min rygg idag när jag gymmade (Har haft ont då och då sen tidigare) men iaf så nu kan jag knappt sätta mig ner, lägga mig ner eller någonting kan inte ens böja mig så jag känner mig helt handikappad just nu, har super ont, har nog aldrig haft såhär ont någongång förutom när jag drog knät då så nu sitter jag här och kan knappt röra mig, däremot så ska ja till min gamla tränare uppe i malmberget om han nu kan ordna så han kan kolla på ryggen för annars kommer jag dö resten av lovet =/

Jag sitter och funderar på hur tusan jag har tänkt att få ner väskan för trapporna imorgon för jag menar jag fick knappt ner den för sängen nu .. Hoppas ni rygg är bättre imorgon och att jag kanske får en lite blund inatt..

Gonatt er ..

Never too late

Three days grace - never too late

http://www.youtube.com/watch?v=plYlikBZ7rM



Even if I say, "It'll be alright,"
Still I hear you say you want to end your life.
Now and again we try to just stay alive.
Maybe we'll turn it all around 'cause it's not too late.
It's never too late.

The world we knew won't come back.
The time we've lost can't get back.
The life we had won't be ours again

Blake Lively

Jag googlade runt lite nu innan träningen och jag fann en helt underbar bild på denna tjej, vem skulle inte vilja gå i hennes skor ? ;)



Måste även passa på att säga att klänningen är ju helt fantastisk =)

Dålig rubrik idag ..

Hmm jadu idag klev jag upp halv 11, tog mig till skolan vid typ kvart över eller något för att kolla upp historia uppgiften eftersom jag inte riktigt förstod den, sen så blev det naturkunskap som förövrigt kändes ganska onödig att gå på eftersom den inte hjälpte mig särskilt mycket inför uppgifterna vi fått..

Däremot så är jag ändå SUPER trött idag eftersom jag kom hem vid ca 01:00 inatt, jag satt hemma hos Anton och trixade lite med loggan mycket skratt blev det iaf, men som sagt det är halvfärdig ungefär, den är stilren på ett bra sätt men ändå känns det som om det saknas någonting på den.. jag får fundera lite kring den..

Idag har jag träning framför mig sen ikväll kanske lite plugg eller så börjar jag kanske packa eftersom imorgon hinner jag till skolan, träna och sen packa klart för jag åker tidigt på Torsdags morgonen hem till Norrland och gissa om jag längtar så sjukt mycket ? Få träffa alla igen och familjen, farmor och farfar, min älskade hund , vänner osv =) helt underbart att bara få vila ut för en stund, samla på sig lite nya krafter ...

Jag fick ju operationstid också, helt underbart skönt, så snart smäller det och jag ska försöka in i det sista att komma tillbaka :)

psssst..

Jag är sjukt trött idag, är inte du? Det är grått och regnigt och jag är verkligen superduper trött, ska även lämna in idrott och hälsa uppgiften vi får väl se vad han säger =) Idag blir det att ta sig ut till Kungälv för att kolla knät hos ortopeden, vi får väl se vad han/hon säger.. sen är det träning och jag är trött återigen..

Hoppas ni har en bättre dag än vad jag har.. Nu ska jag kila.. hade så bra, vi hörs

gomörrn..

Jodå jag är vaken men uttråkad så in i bomben, funderar faktiskt på att vila en stund innan jag tar mig ut till Kungälv för match, först kolla dam matchen och sen spela farmen, vi får väl se hur min axel fungerar idag, den har då inte blivit särskilt mycket bättre men vafasen jag överlever lite smärta, jag har då överlevt mitt knä hittils så vad tusan då överlever jag lite inflammation i axeln också.. Förhoppningsvis får jag tabletter som dämpar inflammationen på måndag eller tisdag av våra klubbläkare för jag kan då säga att den där krämen "ipren" precis som voltaren är rena skräpet, den fungerar inte alls, man bara kastar pengarna i sjön om man tror på det, min axel har inte alls blivit bättre och då har jag inte skjutit och passat på en vecka typ..

Så idag blir det iaf match, och nu går jag nog och vilar har faktiskt inget bättre för mig innan matchen, får inte tag på holmberg eller hon har inte svarat på mitt sms så aah vi får väl se när vi kan dela upp affärsplanen också..

Tjing på er =)

Nehepp

Nej jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, jag vet heller inte vad man ska kalla ärlighet nu för tiden heller, hur svårt är det att liksom bara vara en vän som står upp där för en i vått och torrt när man inte gör det vad ska man kalla den personen för då? För en äkta vän för mig är en som är ärlig mot en, ställer upp för en när man behöver det, en som liksom alltid finns där på något sätt.. Jag vet en som alltid gjort det för mig iallafall, en som jag kanske inte har bästa kontakten med längre men en som man ändå vet finns där för en samma som att man själv finns där för henne och det är Stina, du är bäst, glöm aldrig det..Jag kommer tycka det så länge jag lever, vad som än händer finns du här inne och kommer alltid göra det, vare sig jag bor nära eller på andra sidan jorden så är du den som alltid kommer vara mina bästa vän..

Ikväll har jag varit med en del i laget, vi käkade middag, vi åt min och emelies paj och sen kollade vi film och filmen var super bra faktiskt och nu sitter jag hemma och ska snart gå och sova..

(Är du verkligen en ärlig vän ?)

Målade naglar..

Har just målat mina naglar i pärlemors färg, super sött =) Ska även använda mina nya örhängen idag, även dom är superfina..

Ska och handla snart jag och emelie ska göra en blåbärspaj och ta med ikväll till walle, blir nog lagmiddag där tror jag.. Julia har inte hört av sig idag så antar att det inte blir någon bakdag idag så men det blir iaf lunch med sushi och så..så jag hoppas på att det blir trevligt idag, hon kanske följer med dit istället då =)

Igår var en riktig deppkväll på kvällen där, usch nej men som tur är så fanns emelie där för en..

Nu ska jag åka och handla lite till pajen =)

Footprints in the sand

http://www.youtube.com/watch?v=d08X2lN669k

You walked with me 
When I was all alone
With so much unknown
Along the way
Then I heard you say

I promise you
I'm always there
When your heart is filled with sorrow
And despair
I'll carry you
When you need a friend
You'll find my footprints in the sand



Jag förstår inte.. Du vet att jag inte klarar det här utan dig, många säger att jag är så himla stark men ingen ser bakom kulisserna, jag har svårt att dela med mig av sådana känslor, det är liksom på något sätt mina och ingen annan ska behöva bära dom åt mig..
Jag känner att jag liksom tappar greppet om och om igen och snart har jag tappat det helt, varför lämnade du mig för? Just i den här stunden, denna minut behöver jag dig så sjukt mycket, det skulle ge mig livet tillbaka, för jag lever inte, på ytan kanske men inne i hjärtat så finns det där hålet föralltid och det kommer aldrig försvinna.. ALDRIG, hur mycket jag än försöker och när jag har det kämpigt och inget går som man vill då bryts jag ner eftersom, jag vet inte hur länge jag orkar bära, bära på alla dessa tyngder som tynger mig för var dag som går.. Jag är trött på att det alltid är något, antingen så är det knät eller så är det armen, är det verkligen meningen att jag ska få göra det jag älskar mest ? Den saken som bringar mig så mycket glädje men ändå så mycket tårar, vill jag ge upp min dröm ? Just nu känns det så, för jag orkar inte bära upp, hur mycket än jag skulle vilja det, man säger att viljan övervinner allting, men jag vet inte är det verkligen så?






Fullt ös ..

Jaa jag har då varit helt sjukt hurtig idag, förstår inte ens att man kan vara så duktig eller iallafall inte om man heter Emma Hjerpe, hur som helst så har jag först på morgonen hunnit vara och träna lite handboll i skolan efter det käkade jag och nettan en liten macka och så sedan tog jag mig hemåt..Väl hemma så gick jag ner direkt för att börja tvätta och så blev det, vilade sedan ca 20 min efter det tvätt igen och sen har jag i princip tvättat och städat HELA lägenheten idag, och jag har gjort det ensam, hur sjukt som helst=P haha jag som hatar att städa, men nu fick jag ett fnatt och kände (nej nu är det för stökigt) och när jag väl ändå var på G kunde jag lika gärna dra igenom allting.. Skurat, dammtorkat och dammsugit =) Grattis till mig..

Sedan har jag även fått veta VÄRLDENS bästa grej idag, jag nästan hoppade i taket efter telefonsamtalet, sprudlade av glädje, det var verkligen det som gjorde min dag idag, och jag har planerat in att hinna handla, hämta ut ett paket, snacka med holmberg om UF och sen träning ikväll, snacka om att jag kommer däcka direkt jag kommer hem ikväll=P

Hur som helst, ha en bra dag jag återkommer efter träningen =)

soon,soon

Ja nu snart ska jag gå och sova jag är verkligen SUPER trött känner jag, har faktiskt haft en fullspäckad dag idag, men den har varit helt okej..

och stina jag kommer hem den 23 Torsdag och stannar tills 28, åker tidigt på morgonen den 29de tillbaka till gbg =)

Sådär nu ska jag sova, jag återkommer imorgon istället, natti på er allesammans, sov gott..

Godmorgon allesammans

Igår kväll orkade jag verkligen inte sätta mig framför datorn för jag var så himla trött, idag är jag lika trött också, ville verkligen inte kliva upp ur sängen imorse, men som sagt så är det helg snart och då får man sova ut ordentligt =)

Idag blir det att vara på möte med företaget vi ska köpa in produkterna ifrån och sen kanske kolla med vår logotype och fixa den och lite visitkort osv och sen blir det nog att ta ett löppass om jag hinner =)

Nu ska jag återgå till arbete.. vi hörs senare

Bara mardrömmar..

Usch ja nu är det Onsdag igen och jag har drömt ännu en mardröm inatt, är det mardömmarnas tid just nu att besöka mig eller något? Usch nej denna natten var bland de hemskaste på länge.. Hoppas jag slipper dessa nätter nu så jag bara kan få sova gott..

Jag ska snart bege mig till skolan också, blir UF idag sen religion (hoppas på att få se provet) sen matte är väl också genomgång på provet men det känns inte så fruktansvärt kul att få se de provet eftersom det nog inte gick så bra för mig =/

Jag är trötter och vill egentligen bara ligga kvar i sängen och sova ut, men som sagt snart är det lov och DÅ ska jag sova ut som bara den och sen saknar jag ted så sjukt mycket har inte pratat med honom på telefon på 1½ vecka nu och det är det jobbigaste =/ Men förhoppningsvis kommer han hem snart..

Nu ska jag kila =)

Snart onsdag och veckorna bara rullar

Veckorna bara susar förbi så snabbt så jag hinner ju inte ens med, jag menar det är snart höstlov, vi började ju nyss skolan? Vad händer? Haha jag ligger lite efter just därför känns det som om veckorna bara glider förbi mig just nu..
Tränade med vänster idag, gick väl helt okej för att jag är högerhänt ändå, får ju som sagt inte passa/skjuta med höger förrän kanske fredag =/

Kom även nyligen hem från träningen, jag ska ta något och äta sen blir det väl sova tror jag, jag är dödstrött idag..

Däremot har jag hittat en helt underbar kappa som leighton meester har, jag är döö kär =)

Nu kilar jag, vi hörs väl imorgon hoppas jag ? :D Natti på er..

Bank plus fika och lunch

Jaa först blev det då banken med Holmberg och det gick superbra, fixade allting och så och han på banken var super positiv till våran ide, det kändes riktigt bra.. Vi kanske får se han köpa av oss också ;) Haha, hur som helst så gick det jätte bra och nu är det bara läsa igenom allt och fixa affärsplanen och så..

Har hunnit luncha med Sofia också, jag tog sushi och hon fick sig en kycklingsallad, mycket trevligt=) Efter det mötte Julia upp mig i stan, vi satte oss på ett fik, jag vet inte riktigt hur länge vi blev där men någon timme var det iallafall, mycket trevligt, efter det följde hon mig för att jag skulle köpa mig lite snygga knappar och jag hittade många super fina:) Men fler lär det bli..

Nu hinner jag precis uppdatera här lite jag ska nämligen på träning nu, det kommer en bättre uppdatering lite senare.. Vi ses =)

Sen kväll återigen

Tyvärr blev det en sen kväll igen, men jag vara bara tvungen att kolla Gossip girl, jag fick avsnittet jag missat av Julia idag och det var så sjukt bra, jag bara längtar till nästa hoppas det kommer imorgon så kanske jag kan redan imorgon bara hämta den av henne, hon är helt underbar lilla julia som låter mig sno alla avsnitt av henne=) Men det är för att med mobilt bredband så går det inte fortast i världen att ladda ner, så jag får väl leva såhär ..

Hur om helst, imorgon blir det möte med banken, ska öppna konto till vårt företag, hoppas på att det blir bra och ordnar sig, dock vet jag inte vad jag ska ha på mig imorgon, jag är super sugen på att få ta på lite mer vardagliga kläder än träningskläder, vi får väl se vad som kommer =)

Nu ska jag sova, gonatt på er, sov gott..

Match och läggdags

Ja då var den tredje matchen avklarad, det slutade med en vinst till oss, hur härligt som helst, Mölndal var bra men vi var snäppet bättre idag och det var riktigt skönt faktiskt =)
Dock är min arm helt konstig nu, jag har sjukt ont, får ta och boka tid till sjukgymnasten nu och kolla upp den för just nu har jag problem med att bara lyfta den..=/

Imorgon blir det skola och träning igen, vi får väl se hur det går=) Jag ska iallafall sova nu jag är super trött, så det blir en tidig kväll för mig.. Natti på er allesammans ..

Asos.com

här kommer mina favoriter från Asos.com, hittade faktiskt inte sådär jätte mkt utstickande som jag tyckte var snyggt men jag hittade lite grann iaf, kolla in dessa =)





Sådär, nu ska jag ut och promenera med Mickan =)

Victorias secret

Ja jag har nämligen tagit ut mina höst favoriter från VS jag lägger upp de här, så återkommer jag med nästa hemsida imorgon =)






Nu ska jag däremot sova som jag sa i mina sista två inlägg, men nu är jag allvarlig för nu känner jag verkligen att mina ögon vill gå igen.. Natti på er..

Juuuuul

åååh vad jag längtar till jul, det är helt sjukt.. har aldrig längtat såhär tidigt, tänker på julen typ varje dag.. Det händer inte varje dag inte och det började i början av september, snacka om att vara ute tidigt=P

Ååh jag längtar bara så sjukt mycket efter lukten av jul, av allt som har med jul att göra, ha en mysig brasa, äta jättegod mat med familjen och bara ta de lugnt och bara liksom vara med varandra, ha trevligt, prata och liksom bara vara.. Leva i nuet..
Jul innebär värme och ja jag kanske behöver lite värme nu, inte ytligt talat alltså med vädret osv det får gärna bli lite mer höst nu än vad det är men jag menar mer med att jag saknar min familj nu och min älskade hund och bara krama om den och liksom ha lite trygghet för engångsskull och bara kunna få maten serverad och jaa träffa alla vänner osv..
Jag längtar tills höstlovet nu, jag behöver det känner jag ..

Nu ska jag sova.. Gonatt


Denna bilden är så otroligt söt=P

Hallelujah

Kolla in denna svenska version, den är faktiskt riktigt bra..

http://www.youtube.com/watch?v=3qI9Uq3PHIg


Har bedrivit min ted framför tvn och tagit det lugnt men nu blev jag trött och jag tror jag ska börja dra mig mot sängen faktiskt, behöver vara pigg imorgon till matchen och så känner jag att denna helgen är en helg till för att sova ut ordentligt och stressa av, för jag är så himla stressad hela tiden min magkatarr är på väg tillbaka och jag måste verkligen ta tillvara på de stunderna då jag kan känna själv att jag bara kan ta de lugnt och stänga ute massa tankar och bara koppla av..

Nu går jag och sover.. Och ja Julia, jag menade dig;)

Gonatt på er allesammans sov så gott..

Womanizer

Här kommer den nya videon till Britneys nya - Womanizer för er som inte sett den=)

http://www.youtube.com/watch?v=1-23EToh43M


En helt vanlig lördag

Idag har det varit en helt okej lördag, jag vaknade väl kring halv 12, tog det väldigt lugnt, käkade lite frukost och gjorde mig i ordning..
Efter det åkte jag ner och lämnade filmen jag hyrde förra lördagen, sen så åkte jag faktiskt in till stan (ensam) tro de eller ej, men jag strosade runt och kollade lite grann, tog det allmänt lugnt det var super skönt att bara rensa sina egna tankar lite och på köpet så hann jag nämligen köpa Julias julklapp, haha jaa jag är tidigt ute jag vet =)
Men iallafall jag är SUPER nöjd med den, den passar verkligen henne som handen i handsken och nu är det bara att se om hon kommer tycka om den också, jag vill själv ha en sådan..
Sen hann jag även att hitta julklapp till Emelie, helt perfekt det med, hon har velat ha detta och har sagt det minst 1000 ggr till mig så nu får hon det också =) Så jag är super nöjd..

Jag hann även med att köpa en foundation borste till mig själv


Och så bunkrade jag upp lite gottis till mig eftersom det kommer bli en liten mer ensam kväll ikväll så jag ska bara ta det lugnt sitta framför tvn, ladda inför matchen imorgon och vara onyttig=)

detta tog jag med mig hem


Sådär, jag återkommer senare..

Jag fick låna en ängel

http://www.youtube.com/watch?v=qPmORPxUGPs




Jag vill inte vara stark den här gången, det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig, hur kunde du bara lämna mig sådär? Hur kunde du? Varje dag frågor jag mig samma fråga, jag önskar varje kväll att jag bara kunde ta telefonen och ringa dig precis som förr, att vi kunde skratta åt alla dom där dumma grejjerna, att du alltid fanns där när jag kände att jag behövde någon som hjälpte mig att stå upp, vet du hur svåra mina dagar är utan dig? Vet du det? Vet du hur jobbigt det är ibland, då det är dig jag behöver? Om du vet allt det här, ångrar du dig då? Skulle du ha stannat kvar om du visste hur situationen är för alla oss andra, för mig ?
Skulle du ha orkat kämpa med mig om jag hade sagt till dig att jag fanns där, jag fanns där med dig och ville hjälpa dig att kämpa vidare hur skit du än mådde, hur lågt ner du än var i dig själv så skulle jag ha kämpat för liv och död med dig, brevid din sida, vad folk än sa..
Jag kämpar för dig, här och nu.. Jag kämpar för att orka med vardagen, vissa dagar lättare än andra...


( Livet kommer aldrig mer bli desamma )

Leighton meester dag =)

Jag satt nämligen och kollade lite bilder och så, så hittade jag dessa fantastiska bilder på Leighton Meester och hennes helt underbara outfits =)





Ikväll blir det bara att ta det lugnt faktiskt, ska kanske fixa mina naglar och så, sen blir det nog sängen snart jag behöver verkligen vila ut nu känner jag..

Hoppas ni har haft en bra Fredag, här har det bara regnat.. Nu ska jag nanna, ha en jätte bra kväll allihopa..

Vilken regnig och seg dag..

Jaa idag är det en regnig dag, det var ett tag sen men som sagt det kanske också behövs någongång fast jag själv inte gillar det så behövs väl regnet också, men eftersom det ändå kommer regna typ hela vintern så kunde väl vädret ha hållt på blåsan en månad till eller så? =)

Ikväll blir det träning, eller jag får väl se hur mkt jag kan vara med eftersom min axel inte är den bästa just nu, så vi får se, jag försöker komma ihåg att smörja in den tre ggr per dag just nu så den blir bra =)

Men jag återkommer om en stund, hoppas ni har en bra och mysig Fredag ..

Sen kväll blev det ..

Ikväll blev det en sen kväll, jag kommer vara dötrött imorgon, men så får det bli, jag ska iaf sova efter skolan så det är nog rätt lugnt tror jag =)

Har hunnit träna idag, tvätta och fika med Emma, en mycket trevlig dag och jag får inte glömma att även en skolfotografering har hunnit äga rum idag, inte så värst nytt har jag haft det nu 1 gång per år i typ 12 år eller nåt =P

Jag ska iaf sova nu jag är dötrött,här får ni någon bild på mig innan fotograferingen..



Natti på er allesammans :)

Gokväll mina damer och herrar..

Nu sitter jag här igen efter en hyfsat lugn träning idag, det var skönt det, dock är min axel åt skogen just nu jag ska och köpa voltaren salva imorgon på apoteket och därefter hoppas jag på att kunna spela till helgen, annars blir det väl vila, den gör ont nu också så det är nog bäst att jag vilar den lite så det blir att köra ett hårt benpass på gymmet imorgon, kommer bli super skönt, behövs känns det som..

Ikväll blir det nog mest att bara ta de lugnt, ska koka lite te göra lite mackor och sen lägga mig framför tvn och bara ta det lugnt .. super skönt kommer det bli, behöver verkligen bara vila och ta de lugnt känner jag, stressa av mig lite eftersom min magkatarr är på väg tillbaka igen =/ icke bra, känner i magen så som jag hade sist innan jag fick magkatarren,, jag vet inte, jag har bara någon underlig innerlig stress jag inte blir av med =/

Aja, nu ska jag äta, jag är hungrig, vi hörS=)

Jo just det, det kommer bilder här på min nya lugg =)



Och hjärtat mitt som nu är i Barcelona..



Gonatt på er allesammans,vi hörs av imorgon eller kanske senare ikväll



Matte prov och stress..

Ja ni vad ska man säga? Jag har haft religionsprov och matte prov idag, religion tror jag gick super kändes så, jag fick med allting och jag är nöjd fast Matte provet, behöver vi ens prata om det? Det kändes bra i början tills jag kom till dom där uppgifterna, nej det pratar jag inte om engång till, bara om jag fick bra på det=P

okej, bort från skola och åter till träning, håller på att koka till potatis just nu ska käka min middag sen är det åter träningen idag igen, vi får väl se hur min axel fungerar idag annars blir det väl troligast gymmet men förhoppningsvis handboll =)

Ikväll blir det nog lugn kväll, hur skönt som helst.. jag återkommer då, känner att jag har för stressigt just nu..=)

Soooo..

Aah idag har jag inte hunnit med mycket, eller lite iaf.. skola, frisören, träning och plugg nu, har bara tagit en liten rast, nu ska jag sätta mig och plugga igen..

Jag vet inte vad jag tycker riktigt om min lugg men den ska iaf bli en snedlugg förhoppningsvis om en månad är det iaf en början till det iaf..

Plugg var det ja, två prov imorgon, matte C och religion, är mest oroad över matten, men vi får se..Träningen idag var sjukt jobbigt, vet inte hur mkt vi sprang, intervaller med handboll, handboll med intervaller osv hela träningen.. 1½ timme..

Nu ska jag ta och plugga sen sova, jag är dötrött..

Natti=)

Gomorgon på er..

Nu har jag klivit upp, hunnit packa väskan och ätit lite frukost =) Jag är faktiskt pigg, helt otroligt är det..

Idag är det ett fullspäckat schema faktiskt, eller det kommer vara ett fullspäckat schema ändå tills Onsdag då mina prov är bortgjorda och då kan jag äntligen bara vila ut för en stund..

Mitt schema för idag:

* Morgon träning, filmning av våra träningar
* Redovisa om Polen resan
* Kolla upp Matten med Anders
* Hämta ut lite recept och nytt ansiktsvatten
* Träning med laget
* Match med laget efter träning mot Heids farmarlag
* Hem och plugga till proven

Visst var det en riktig fullspäckad dag :P Jag får se om jag hinner allting..
Nu ska jag göra mig helt klar inför skolan, ha en bra dag .. för jag hoppas min inte blir allt för stressig


Lugnt och mysigt ikväll

Ja jag har bara tagit det lugnt, har inte orkat ta tag i matten kanske om en timme innan jag går och lägger mig, hur som helst har jag ju fått upp min hylla nu och det känns jätte bra, här kommer bild :)



Sådär, nu ska jag fortsätta mysa här med mina tända ljus och lägga mig i sängen och bara ta det lugnt =)

Hoppas ni har en bra söndags kväll, vila upp er inför veckan som kommer ..
Natti på er allesammans

Söndag och massa plugg

Lyssna på denna låten :)

http://www.youtube.com/watch?v=VgAkAgYz0cA

I helgen har jag umgåtts med hjärtat mitt har varit super =) Jag saknar honom så mkt hela tiden, hade vart perfekt om han var här hela tiden, är så ensamt utan dig..
Sen har jag hunnit plugga lite och så, läst på lite inför religionen idag, behövs nog lite mer att läsa på faktiskt sen så hade jag tänkt att göra lite matte senare på kvällen.. Blir nog bara en lugn kväll ikväll tror jag ..

Jag skulle ha kollat matchen idag som gick mot S-hof men jag missade bussen så det blev inget =/ Men dom vann hur som helst och det var ju super det : ) Hade velat se matchen ..

Hoppas ni har haft en bra kväll annars och så..Och så får ni ha en fortsätt trevlig söndag =) Jag ska mysa till det ordentligt snart så jag sticker nu ..


Dags att gå och sova..

Jag idag har varit en lugn men ändå fullspäckad dag =) Jag har hunnit med att umgås med hjärtat mitt hela dagen och det har varit super skönt och så har vi hunnit vara in på Jysk och köpa mig lite nya sängkläder och i rätt storlek denna gången och sen har vi hunnit hyra en film, kommer inte ihåg vad den heter dock och så har jag inhandlat mat och pluggat Matte..

Nu är det däremot dags att gå och sova, jag är trött så förbaskat, hoppas ni har haft en bra Lördag =)

Nattinatti på er =)

Lugn Lördag

Det är alltså lördag nu igen och det är ju super skönt, dock känns det som att det är massa skolarbete som hänger över axlarna på mig just nu och det är inte så kul, får plugga lite grann i helgen fastän Ted är här, tråkigt men det måste jag göra =/

Hur som helst har jag provat mitt nya nagellack och det var superfint faktiskt, jag och ted är på väg ut faktiskt, vi ska strosa runt lite och kolla på lite olika saker, ska bli kul.. så man inte bara sitter hemma hela tiden..

Nu ska jag klä på mig, vi ses=)


Is it worth it?

Why can’t I still believe in tomorrow?
When all I have tried is just in vain
Is it worth the fight?
I couldn’t start believing
that those feelings who died had faced the pain




Bilder från Polen

Här kommer lite bilder








sådär nu har jag gallrat lite bland mina bilder och ni har fått se lite av min resa..

Nu ska jag däremot ta och fixa lite saker innan träningen, hoppas ni har det bra..

Vaken igen

Nu har jag vaknat har legat och sovit från 10:00 till typ 15:00 hur trött som helst var jag..

Resan till Polen kan bli en mycket lång berättelse, det första man ser när man kommer dit är lösgående hundar och det skär i hjärtat att det kan vara så himla fattigt, men hur som helst så var inte alla delar i landet så nedåtgående utan det fanns faktiskt många ljusglimtar i landet också..

Vi har varit och kollat på en saltgruva det var hur mycket trappor som helst att gå i, men det var väl lite intressant ändå och sen har vi varit runt i Krakow och kollat runt lite i staden och fått veta lite om dess historia och sist men inte minst det man åkte till Polen för, Auschwitch..Det var en jobbig historia det, känslan av att gå där går inte att förklara men jag rekommenderar det för man får verkligen sig en tankeställare i livet och jag tror det behövs ibland..

Jag är iallafall hyfsat nöjd med resan förutom att det fanns puckon som förstörde skit mycket men hur som helst så ville jag inte att dom skulle få förstöra min resa dit heller så jag är ändå nöjd och lärarna hade gjort ett riktigt bra jobb som fixat allt detta.. Dock har jag varit fruktansvärt trött när jag varit där och vi har bara fått ett ynka litet lunch paket varje dag bestående av vita frallor, (ALDRIG mer vita frallor) ..

Jag orkar faktiskt inte skriva så mkt, jag kan lägga in lite bilder istället så får ni se..


home sweet home...

Ja hem sköna hem, nu är jag hem kommen från Polen och det är superskönt, jag kan berätta mer om resan senare, nu ska jag sova för jag har varit uppe hela natten lång, vi har suttit på en flygplats från 02:00 inatt tills typ 06:00 och nu är jag hemma :D

Hoppas ni har haft det bra, ja återkommer..

RSS 2.0