Holding the sun in my hand

En lugn lördags kväll blev det med god mat :) Jag är super trött efter dagen, legat på stranden hela dagen och man blir riktigt dåsig av att ligga där hela dagen men skönt var det definitivt.. Är en nöjd och röd jag som sitter här och ska sätta på en film och njuta lite till innan jag går till sängs nöjd :)

En dag kvar sen sätter handbollen igång igen, ska faktiskt bli skönt att börja träna regelbundet, nu har man planerat själv och tränat tidigt som sent och olika dagar, nu blir det lite fasta tider, dock inte lika mycket frihet på kvällar, det är ju dock lite synd, men man får ta vara på tiden så gott det går :) Göra roliga saker ändå, får bara helt enkelt planeras in

Nu blir det film så jag kommer i säng nångång .. Godnatt för mig !

With with with with my new shooes ;)

Är det någon mer än jag som skarpt gillar mina nya asics skor ?! Samma modell som jag hade förra året förutom att Asics har fått ett knäpp nånstans och börjar göra alla modeller i antingen, blått, grönt, rosa eller lila :P Hur roligt är inte det då?! Jag tycker det är bra, sätta lite färg i löpspåret och på gymmet, det skadar aldrig..





Det är ju faktiskt inte fel, nu ska jag bara hitta mig nya snygga träningskläder också bara för att piffa upp det lite;) Så tråkigt med bara handbollskläderna man har, dom är alltid så slitna och tråkiga..

Nu däremot ska jag ta och bege mig till klättergymmet, ja ni hörde rätt jag ska faktiskt klättra trots min höjdrädsla ;) Spännande!!

Regniga måndag

Det regnar och är en riktigt mulen dag här i Göteborg, men man vet aldrig med denna stad .. ibland spricker det upp och blir fint väder igen men just idag betvivlar jag det..men det är aldrig fel att hoppas lite:)

Jag hade tänkt försöka hinna in till staden för att prova ut nya löparskor, mina är helt trasiga, tänkte även ringa verkstaden och höra priset för att byta däck och lite annat nödvändigt som behövs göras på bilen !

Annars hade jag mer tänkt njuta av en ledig måndag !

Time after time

Sitter och lyssnar på massa gamla låtar från dirty dancing :) Min plan för fredag var först att gå ut med lite folk på park men jag blev sedan mycket mer trött och blev mer osugen så det blev istället lite fika på Condeco och en go promenad och nu är man hemma igen för att slumra sött och vara pigg imorgon :)

Det är så himla mycket jag vill göra, det står många olika saker på min agenda just nu känner jag, smögen, danmark, kraibien/bora bora, plugga, börja på nya jobbet, shoppa, ha lite livskvalite :) Jaa jag ser framemot allt som komma skall ..

Hur som helst har jag lite blandade planer för morgondagen, det löser sig som jag brukar säga.. nu ska jag sooova och om jag ser framemot det :)



Vad tror ni om det korta?! Eller långt ?! :)

A friend like you

Har haft en bra dag idag, suttit på el corasol större delen av kvällen med trevligt sällskap och skitsnack som ibland eskalerar ;) Men det är ju bara roligt
Imorgon vankas det jobb, sjukgymnast och självklart ett gott träningspass, ja vad hade ni förväntat er av mig?!

Jag vet inte men idag känner jag mig sådär extra glad och sprallig, känns som att jag kan göra precis vad jag vill, jag kan klarar precis allt jag vill klara, jag kan nå mina mål ..att så lite, att bara höra att någon verkligen tror på en, shit vilken boost :) En bra boost, det borde vi dela med oss oftare av till varann, tycker ni inte?!

 

Nu ska jag lägga mig och läsa min kära bok och slumra sött i min jätte goa säng !! Godnatt

Fy bubblan ..

Ja jag vet inte vad jag ska skriva, har vridit och vänt mig över detta då och då när det ploppar upp i huvudet mitt, men jag blir mer matt och besviken än att ens orka bli arg, jag orkar inte ens känna den minsta ledsamhet utan bara matt..Att man kan vara så oärlig, framförallt någon så nära, man är så blind och det här kanske är sent skrivet men har inte velat skriva något, har inte känts värt och det gör dt väl inte nu heller direkt, men jag kanske behöver skriva av mig det för att släppa dt..

Men jag kan tycka att visst kan man dra små vita ibland men att ljuga är stor skillnad, samtidigt är det ju inte värt att vara runt omkring människor som gör en ledsen hela tiden, jag förstår mig bara inte på denna människa.. enligt mig känns det väldigt kallt och omänskligt! Men visst vi alla är olika och tur är väl det .. Men samtidigt i all bitterhet så önskar jag ändå denna människa allt gott och framförallt på något konstigt vis så hoppas jag att vi kanske träffas senare i livet som vänner..

Nångång om denna person kanske läser detta så hoppas jag att du ändå tänker på mig ibland, för jag tänker på dig ibland..



Finns ett kort från min födelsedag där jag skrattar som aldrig förr, älskar det kortet verkligen..








Did it ..

Jag skrev just ett inlägg som verkligen beskriver min känsla just här och nu men jag valde att radera det, för allt det var bara skönt att få skriva av sig medan egentligen så spelar verkligheten mer roll och vad jag väljer att göra av den..

Tänker iallafall göra det bästa av det..:) Lägga energi på rätt saker, kände att jag inte riktigt gjorde det fullhjärtat i det andra inlägget.. Så gör om var mitt led ord, vänd och vrid och hitta rätt ..

Nu ska jag sova, nu blev ni säkert allt förvirrade men men så är det ibland


Jag är totalt slut

Jag vaknade imorse uppe i Ljungkile och bara satt i solen och tog det lugnt, sedan bar det av mot Göteborg igen för att ta tag i allt som var här hemma, hunnit slänga ut massa skit, städat lite lätt, postat iväg lite brev som verkligen behövde komma på lådan, varit ute och sprungit en runda och lagat mig god mat, sallad, gravad lax och färskpotatis:)

Så nu sitter jag hemma och är riktigt trött, just varit ute och slängt på pengar på bilen, hoppas jag snart får min parkeringsplats.. Tror jag ska slänga mig i sängen med en bok och sen somna gott :)

 

Får se vad morgondagen har att erbjuda, hoppas på sol iallafall..


Lovely car

Jag börjar min dag nere i Varberg på spa och sånt gott, men jag tänker faktiskt inte bara ligga och njuta och bubbla runt utan åker faktiskt ner för ett träningspass också, så det blir gott gym och köra skiten ur mig själv och sen kan man nöjd och glad hoppas ner i poolerna och gotta sig :) Det tycker jag låter som en kanon söndag faktiskt..

Senare ikväll då så ska jag och hämta min kära bil jag köpt, så man får väl provköra den såklart, ska verkligen bli så skönt att ha bil, slippa konka alla kassar upp från hemköp nej nu kan man åka och storhandla:) och jag tar mig lätt som en plätt till träning och jobb, kommer verkligen underlätta för mig :)

Nu däremot ska jag fortsätta packa väskan och sen kila utåt, ha det så gott :D

Old time rock N´roll

Idag blir det troligast ett bilköp, håller tummarna för att denna pärla är som den ska så är den i mina händer idag efter lite kontraktskrivning osv:)

Ikväll får vi se vad som händer, men förhoppningsvis lite gott sällskap och en go kväll är ju ändå fredag..

Nu ska jag däremot fixa mig i ordning, ta mig ner till brunnsbo och kolla bilen:)

Thanks for bringing me such joy in life..

Jag älskar verkligen livet just nu, vad tusan ska man säga ?! På detta sätt skulle jag aldrig gissa att mitt liv skulle se ut för ett år sedan, flytet just nu är på topp, dock så blev mitt jobb uppskutet till 1 oktober men vet ni med denna tråkiga nyhet så fick jag jobb på peugeot i frölunda juli, augusti och kanske längre :) Hur bra är inte det då ?!

Jag springer på moln, varje dag är så härlig.. njuter verkligen till max och jag kan inte vara mer nöjd just nu! Älska livet skulle jag säga ändå ut till tåspetsarna..

Det enda som fattas just nu är att fixa en resa till nästa maj till Bora Bora eller Karibien så är allt tipp topp :) Köper nog bil idag med, så skönt verkligen.. Ikväll blir det ut att fira med en god drink och gott snack

men först, bilköp och träning sålart.. Ha en underbar onsdag allesammans:)


RSS 2.0