Day 2

Dag 2 hemma då.. jag har nästan just klivit upp.. Kliv upp vid ungefär 09:40 eller något sådant, det är sjukt att jag vaknar och blir pigg så himla tidigt, fast det är ganska skönt ändå då slipper man känna att man sovit bort hela sportlovet.. Jag har rätt lust till att bege mig till gymmet nu på morgonen så att jag senare kan göra mig i ordning :)

Sitter just nu och kikar på Discovery, de håller på att bygga någon bil, inte jätte intressant men kul att se hur snygg bilen blir i slutändan.. Dessutom är det inget bättre på tv denna tiden..

Och jag är ledsen:/ min Gossip Girl kommer inte förrän typ på Torsdag, vad ska jag göra? Jo kanske läsa Whale rider eller något liknande till Engelskan, något vi måste göra... Så kanske jag har fått det gjort istället.. Men jag är så lat just nu känner jag, vill helst inte tänka alls på skolan nu när det är lov..

Och världen sötaste hund kom och väckte mig imorse med att hoppa upp i sängen och bita mig i fingrarna:P , busig en där, hon är ganska galen..

Någon dag här i veckan kommer nog Emelie och Nettan förhoppningsvis, Julia skulle egentligen också komma men det blev inte så..  :/

Nu ska jag kila, hade gott

/ Hjerpe

Kommentarer
Postat av: Clemence

:)

2008-02-10 @ 10:53:17
URL: http://clemence.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0