a lot of work to do

Idag har jag haft kanske inte så mycket att göra, men det jag har gjort har visst fått mig super trött känner jag, lov och sov i ungefär 2 och en ½ timme, till typ fyra.. så jag ligger just nu bara framför tvn kollar lite på janice dickinson in the bush :P Nån tjej från Liverpool är med i pogrammet och gud vilken accent hon har ..

Så vad har jag gjort idag då? Jag klev nämligen upp vid 9 tro det eller ej:P, efter det var jag ute med pappa och hunden och promenerade upp för ett berg i ungefär 1 och en ½ timme sedan var jag förbi för att hämta ut den nästa Gossip girl boken men de hade den inte inne så nu får jag tyvärr vänta tills typ på Torsdag:/ Sedan var jag förbi och kolla efter en liten bag hittade ingen man jag hittade däremot fyra nya tränings t-shirtar och en helt UNDERBAR träningsdress som jag ska övertala pappa att köpa.. i just love it !!

Vad ska ja göra härnäst då? jag har absolut ingen aning funderar på att ta mig mot gymmet och ta mig ett litet träninspass som får mig pigg igen och sen kanske lite manikyr och pedikyr skulle inte skada mina dåliga nagelband en lördags eftermiddag:) ..

Jag har ett nytt Do's på min lista, Antons 18 årsfest.. på fredag and what should i wear? Any suggestions ?

image9

Nu har jag tänkt kila iaf, jag återkommer senare ska kolla lite tv ju:)

/ Hjerpe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0