Mm watcha say

Sitter och väntar och väntar, vrider och vänder på mig här men tiden tycks tusan inte gå snabbare för det.. Har för mkt saker för att orka gå och kolla på saker, vet ni jag kom på en sak förutom ni vet på centralstationer och sånt så finns det ju boxar man kan låsa in saker i för att slippa gå och dras med jobbiga/tunga väskor och allt vad man nu har med sig..

Men varför har dom inga sådana här boxar på arlanda för då? Det är ju en stor flygplats med affärer och sånt, men vem i hela friden vill då gå runt och bära på massa väskor och saker man har med sig? Nej skärpning Arlanda skaffa boxar både före och efter säkerhetkontrollerna ..

och jag sitter här och huttrar för mig själv och fryser, dt är en annan sak jag kan passa på att framför som negativt, skaffa element eller höj värmen förtusan för jmin fingrar är smått lila av kylan här inne och då talar jag om inomhus nu då..



Here I am..

Nu ska jag röra på fötterna och inte sitta här och frysa ihjäl, snälla tiden GÅÅÅ, spring för nu vill jag hem..

Kommentarer
Postat av: emma

jag då som numera jobbar på en flygplats kan tala om det för dig emma (:

Det får inte existera obevakat bagage på en flygplats. står det obevakat så ringer man på en väktare direkt eftersom man inte vet innehållet är. Säkerhetsgrejer u know (:

Saknar dig vännen och gott nytt år på dig! <3

2010-01-01 @ 12:25:21
URL: http://maoma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0