First update ..Thailand del 1

Nu sitter jag inne pa ett internet cafe i Karon och bara tar det lugnt.. har ar det valdigt varmt och har knappt kunnat sola men man far helt enkelt grunda lite forst innan man lagger sig i solstolen, allt badande har gjort sitt iallafall..

Har atit massor med god mat och haft valdigt trevligt sallskap, har hunnit bli lite party bade har och i sthlm innan resan, flyget hit var ju inte direkt den roligaste men overlevde gjorde man ju allt anda..

Idag har vi bara legat pa stranden och gottat oss sen 10 imorse, klockan ar just nu 16:45 har sa blev nagra timmar, ska snart in pa hotellet och duscha av sig och gora sig i ordning for en middag vid 7 tiden och sedan blir det allt lite minigolf.. blir en lugn kvall ikvall eftersom minibussen kommer och hamtar oss 07:00 pa morgonen imorgon..

Vi har namligen bestamt oss for en 2 natters trip ut till PhiPhi Island, blir som sagt lite snorkling, massor av bad och sjalvklart party .. far ladda upp rejalt
Sedan ar man tillbaka pa lordag har i Karon for ytterligar en natt ute i Patongs nattliv och sedan zoo pa sondag..

Har aven lite planer pa similandisland pa mandag, hoppas pa att det ska ga, har hort mycket om det och vore valdigt roligt att se..

Har tyvarr inte fatt in nagra bilder an men det kommer, far satte in lite da och da som ni kan ta del av :)
Sry for den daliga uppdateringen, men har mer varit dessa dagar att komma till ratta och komma in i allting har nere med varmen och framforallt att inte branna sig som tydligen verkar vara en omojlighet..

Hoppas ni har det bra i Sverige.. Puss och kram till er alla sa hors vi ..

Sen om ni vill hora om hur friska och krya vi ar sa ber jag er ga in pa stinas blogg.. Och stina jag vet inte om vi inte blivit branda av Magneter men iaf inte av maneter:)

http://stinamathiasson.blogg.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0