Jaa det var ju tråkigt

Man får helt enkelt ta det som det är, är tråkigt att skillnaderna mellan rika och fattiga kommer bli ännu större efter det här valet, alla tycker väl och tänker som man vill men om man vill ha ett usa så vill man väl det..
Nu när man själv jobbat rätt mycket med äldre så får man ont i hjärtat när man ser att moderaterna vinner igen, jag vill inte ens bli gammal när man ser hur man har det, man hade lika gärna kunnat tippa av vid pensionen för man vet att om man ramlar och bryter benet när man är ja låt säga 70 år, då kan man se framemot att lida sig igenom resten..

Visst kanske inte är så stor skillnad på S och M, men för moderaterna sitter ja då ska man tvingas ut till jobb ja till och med om man är riktigt sjuk, för man har ju tydligen arbetskraft kvar, frågan gäller aldrig om man ens klarar av att arbeta..Utan den här mallen man följer ja det gäller ju alla, spelar ingen roll från individ till individ hur man mår utan man bara fortsätter behandla folk som man gör..

Sen allra värst är när folk säger "Vi vill inte ha ett bidragssamhälle" precis som att folk tror att det är roligt för folk att måsta ta bidrag, att vara fattig, att kanske säga till ens barn att man inte har råd med mer än mat på bordet..
Bidrag skall finnas i ett land som Sverige men till en viss mån, man kan inte bara skita i folk som knappt klarar av att få mat på bordet, är det ett sånt land vi vill att Sverige ska vara?! Visst bidrag finns ju fortfarande kvar men ska vi blint skita i folk som är extremt sjuka?! Jaa vi ska tydligen fortsätta blunda för det som är jobbigt, det är ju det lättaste sättet att få problem ur världen..

Man kanske får gå ut i medierna med alla dessa tusentals fall som är riktigt sjuka så kan Reinfeldt hjälpa dessa människor för det verkar vara enda gången dom hjälper en om man har det svårt.. Eller så kan man göra så att Reinfeldt får leva på en lön låt säga 16 000 kr i månaden så skulle man se om man står på samma sida..

Men det värsta av allt en söndag som denna är att SD kom in i riksdagen, det är ju bara förjävligt, visst man får väl leva med att ha moderaterna men SD, det är ett skämt!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

håller med dig..det är ruskigt att sd är på väg uppåt..:(..vi får nu se vad som händer dom närmaste 4 åren framåt..kanske folk börjar vakna..och rösta rätt till nästa val!!/kram mamma

2010-09-20 @ 08:33:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0