My own side of the story..

Sitter just nu på Arlanda och väntar på att mitt flyg ska gå, det lyfter 19:15 och är framme i götet igen vid 20:00, dock lite sent skulle gärna tagit planet som lyfter om sisådär 45 min men det var tyvärr fullbokat så gick inte att byta heller, rackarns..

Vad har jag för planer för kvällen då? jag har faktiskt ingen aning, jag får se vad den bjuder på.. Det är alltid ett litet mysterium men det löser väl sig säkert hoppas jag iallafall..
Har haft det riktigt trevligt hemma ändå och mamma är så söt när hon lämnar mig på flygplatsen så skickar hon ett sms när jag står och väntar på att få kliva ombord "jag saknar dig redan, älskar dig kram kram kram kram mamma";) haha too cute mom..

Så vad händer för er en fredag som denna då? Det händer alltid något om helgerna och det är alltid lika gott att få höra allting efter också, skandaler osv :) Typiskt mig men jag gillar det..


Kommentarer
Postat av: Anonym

jaa det ju så..jag saknar dig:(...tänkte nästan hålla fast dig..och inte låta dig åka till göteborg..du kunde gott stanna hemma några veckor=)kraaam mamma

2009-10-02 @ 19:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0