Leaving because I have to

Jag sitter som vanligt med dåligt samvete för jag har sånt jävla samvete va, jag bryr mig för mycket tror jag och för lite bryr jag mig om mig själv men denna gången har jag valt att ta hand om mig själv först, även om handbollen är en VÄLDIGT stor och betydande del i mitt liv så måste jag må bra i mig själv först för att kunna prestera det jag vill prestera..
Och det har gått riktigt bra på senaste med så det känns lite surt men samtidigt så tror jag både jag och alla andra tjänar på att man kommer tillbaka och har mer energi och framförallt som en gladare person som kan tillföra någonting..

Så om någon undrar så har jag packat min väska för att åka till Grekland "Skiathos" för att ladda upp mina batterier, ta hand om mig själv, få lite ny energi till att ta tag i saker och ting i livet.. Så förhoppningsvis när jag är tillbaka om 1 veckan så är jag en människa med mycket mycket energi och förhoppningsvis en gladare människa med :)

Så jag lämnar här en regniga Sverige imorgon och hoppas på att mina lagkamrater inte känner sig alldeles för svikna bara ..

Det löser sig :) Ni får hade så gott allesammans, kommer kanske något inlägg där nereifrån om jag får tag på någon dator annars så är jag tillbaka om en vecka med massor av bilder och förhoppningsvis massor av kul att berätta..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0