Helt utmattad

Jag är verkligen en utmattad liten dam just nu, låg tidigare i soffan och sov och vaknade sådär emellanåt och tänkte "tusan jag måste ju göra mat till imorgon" så gick den där känslan igenom att "jag orkar verkligen inte" men jag tog mig kragen och gjorde lax och potatis iaf så det blev fyra matlådor så fyra stjärnor till mig då.. Det borde stämma bra?:)

Så nu har jag just duschat, gjort klart maten och även tagit tag i och gjort kvällsmat .. lite te och goda smörgåsar är aldrig helt fel ..

Kom hem sisådär vid 2 tiden, la in alla sakerna i lägenheten, vända om till bussen igen för att möta upp Julia i staden där jag var tvungen att köpa mig en ny foundation eftersom min är slut och är det roligt att lägga pengar på sådant?! nejnejnej, sjukt tråkigt men behövligt som sagt..Trevligt sällskap hade jag med, Julia sicken energi kick hon är ..

Sen blev dte bussen hem och då slockna jag och kände att kroppen inte alls var med mig idag, sådär när man nästan känner sig sjuk eftersom det endast blev 4 timmar sömn inatt, uppstigning 4 på morgonen och vara igång med resande hela dagen plus promenad i staden så min kropp hängde inte med på att träna idag, så jag tänkte faktiskt ta och köra el eget litet löppass efter jobbet imorgon så tar jag igen lite grann :) Helst för min egen skull då..





Detta var då jag innan halloween festen med vännerna, folk fråga "men vad är du utklädd till då" kanske inte så uppenbart eftersom det knappt såg ut som en utklädnad, men tänkte iaf på någon rik dam förr i tiden..
Lite extra av allting.. Men jag gillade det, helst älskade jag håret och helst att jag själv fick upp det sådär, kommer definitivt köra på det fler gånger..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0