I dont miss your dirty clothes on the floor !

Fick ett rätt så konstigt sms imorse.. Känslan var "Jaha, men va bra att du talar om det för mig, ska anteckna det här i mitt block så jag inte glömmer det.." Thanks for the information ! ;)



Hur som helst så var inte detta inlägg dedikerat till honom utan jag tänkte mer försöka summera min helg !

Har faktiskt haft en riktigt bra helg om jag får säga det själv.. Hamnade på Ritz med en hel del kollegor eftersom de tidigare på kvällen tackade av vår lagerchef, måste säga att det var ett riktigt lyckat drag av mig att ta mig in eftersom det verkligen blev en riktigt bra kväll !! Har inte varit så mycket för utgångar på senaste pga all min träning men denna måste jag säga var kanon !

Roligt att träffa dom utanför jobbet också, man får en helt annan bild av folk och inser att man egentligen har riktigt sköna människor runt omkring en.

Gårdagen spenderades bara med pizza och massa tjöt.

Och nu vaknar jag självklart upp med lite halsont och förkylning, men det löser jag med lite nässpray och kanske lite shopping på frölund torg :) Not a bad idea ! om det nu inte blir inne i staden istället, får se ! En kaffe skulle verkligen sitta fint just nu..

Men nu däremot måste jag verkligen RUSA, för jag är seg på att göra mig i ordning och just nu tickar klockan då jag ska va klar på 30 min, GOOD LUCK får jag väl önska mig själv, för det kommer inte att ske :P









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0