Hemma igen !

Hemma igen efter en bra resa :) Jag berättade inte så mycket innan om själva resan utan bara att jag skulle åka, jag pratade lite hit och dit med elif och mikaela om att ta en resa ihop men ingen av dom kunde så jag bestämde mig faktiskt för att åka själv, behövde lite självrannsakan och sol och värme, behövde komma bort från allt som hänt det senaste året/hösten.
Det började ju inte så bra att min axel skadades rejält, som tyvärr innebar en operation och massa rehabiliteringstid typ 8-10 månader tyvärr :(
 
Det fick mig att inse hur mycket jag verkligen ville med handbollen, hur mycket jag är beredd på att lägga ner på det, det visar kanske det senaste året fyllt med  fysträning sedan oktober, klart man blir lite less ibland på att bara köra fys i över ett år men samtidigt så vet man att det kommer ta en någonstans..
 
Hur som så kände jag att jag behövde komma bort från allt och alla, resa någonstans där ingen kände en och jag bara kunde koppla bort allt vad som gällde omvärld .. och jag känner mig mer utvilad än någonsin, nu är jag verkligen redo för att på nytt köra på ännu mer än förr :)
 
Och om någon funderar på att resa själv nångång, GÖR DET ! Det är verkligen värt det, man lär känna sig själv på ett helt annat sätt ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0